ey turk evladı...koş koş bunlar cok farklı:)...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ey turk evladı...koş koş bunlar cok farklı:)...
-
26-09-2019, 15:35:56karanlıklardayım aydınlığa cıkmam imkansız... insanlar nasıl bole olabiliyor acımasız... kimse kimsenin değerini bilmiyor olmu$ herkes vefasız... anladım ki şimdi dostum duşmanımdan farksız... + aklımda cekip gitmeler var şu gunlerde... cok canım acıyor ,sevdiğim yaktı beni bile bile... o bakısları beni benden aldı, peki neden hala beni istiyor...benim onu sevmediğim halde.... + NØk†ayı kØyduğum aN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kaLaCak... ,+ CaKaL GiBi dOsTuN OLaCaĞıNa AsLaN GiBi dUşMaNıN oLsUn.......! + > seN du$unursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! + > haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK. + > buRda etiKet gecmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe! + > sendeKi guzeLLik ne ki, bendeKi aşkıN yaNınDa. + > İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en buyuk intikam duyGuLarını dize getiRir. + > Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et! + Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecruße KazanıLır ... Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır... + Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni fırtına Her eylule başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yurek Kacanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek..... + Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Uzulup kırdıklarım madem kuskun bana Soyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana... + ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa... + ~Golgemde Kayboldu Sen Gidince~ + Şimdi yokLuqa duşuyor zaman, Ben bir adımda duşuyorum senden. KuytuLarıma sokuLma, bırak bana ucurumLarımı, KaLemimden azat et beni, Herkes konuştuqunu yazar, bense sustukLarımı...!!!! + bu gonul nelerre aldandı varsın bir kezde sana aldansın + Haydi gitt onca anıyı devirip ustume sana yazdığım sayfalar dolusu şiirlerimin basıp ustune son bir defa bakmadan yuzumeee hadi GİT + cinayet saati geldi ... toprağın bol olsun YALNIZLIK... + yureğime duvarlar ordum masallardan sen pamuk prenses cucelerden kacan... yureğime kaleler kurdum hayali kumlardan sen sultanı, karanlıklar ardında ışıklardan... + Sesimi duyuyormusun sessizliğim...!!! Şimdi istediğin kadar haykırabilirsin unutulmuşluğu...!!! + Yuяєğιм∂є Sαкℓα∂ığıм Bιя Dαмℓα Gozуαşıѕıи... Sαиα Kıуαмαм.. Ağℓαуαмαм. + seN yoksuN ya buRaLaRda, tum RuzgÂRLaR yuReğime esiyoR.. + İstanbul seni bekliyor Gel bir an once... Hasret, Ozlem guzel şey ama Koyuyor adam yurekten sevince... + XxAyrılıkla şereflendirilmiş iki esir yurek...xX + Goz altında bir sevda bizimkisi Yargısız infazlarda orselenen İncinmiş bir cocuğun duşleri gibi.! + ben sevmedimki seni kalbim sevdi bilseydim seni seveceğini dur demezmiydim sanki acı cekermiydim boyle ağlarmıydım gozlerin aklıma her geldiğinde + belki umut taşıdım gunlerce belki bekledim gecelerce seni ilgilendirir mi sence sen ellerin olduğun surece + beni sevmediğini soylesen beklemezdim belki boyle hergece Not: Rep VE yORUM aTanlar aTşk Ederim Ellerine Dillerine SaqLık... __________________