Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sigara yasağının genişletileceğini belirterek şahsi araclarda sigara icilmeyeceğini acıklamasının ardından trafik ekipleri harekete gecti. İlk cezalar dun itibariyle kesilmeye başladı ve en cok ceza Kocaeli'de kesildi. Kocaeli'de aracta sigara ictiği icin 239 surucu 36 bin 567 TL ceza odedi. Yaşanan gelişmeye bircok surucu tepki gosterdi. Cok sayıda sigara kullanıcısının eleştirdiği karar, Boyner Holding A.Ş'de Yonetim Kurulu Uyesi olan Umit Nazlı Boyner tarafından da tepkiyle karşılandı.
İş kadını Umit Nazlı Boyner, Twitter uzerinden yaptığı acıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
[h=3]KİME NE?[/h] "Sigara cok zararlı, olumcul bir şey de ozel arabada icene ceza ne demek? Daha nereye varacak bu iş? Ozel araba eşittir ozel alan. Kime ne? Sigaranın zararları ile ilgili toplumu eğitmeyi anlarım. Cezayı anlamadım, cozum olduğunu da duşunmuyorum."
[h=3]"KONU KİŞİSEL DEĞİL"[/h] Daha sonra bir acıklama daha yapan Boyner, "Soranlar oldu: Ben sigara kullanmıyorum, hatta icen arkadaşlara da bıraksınlar diye yalvarıyorum ama konu kişisel değil, ozel alan tanımı ve cezanın bilinclenme adına etkinliği!" ifadelerini kullandı.
Umit Nazlı Boyner, aracta sigara icenlere kesilen cezaları eleştirdi: Ozel araba eşit
Otomobil Forumları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Umit Nazlı Boyner, aracta sigara icenlere kesilen cezaları eleştirdi: Ozel araba eşit