Bunu Program Download bolumunde gordum ve aslında burayada ait olduğunu gordum. Cunku bu programla MSN de sesini değiştirerek Sesli Chat yapabiliyorsun... Ben denedim cok guzel oluyo... Ayrıca programın bir ozelliği daha var sesini bi unlununkine benzetiyo. Mesela sesin Arnold Schwanzeneger gibi cıkıyo veya Britney Spears... PROGRAMI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ!!! (***** İcinde) Programın Yuklenmesi İle İlgili Turkce Acıklamalar ----------------------------------------------- 1) vcs_diamond.exe programını yukleyin. 2) Vcsd_Key.exe programını yukleyin (e-mail, isim ve serial isterse hepsini sallama bişiler yazın kabul edicek) 3) Yuklemeler tamamlanınca Program Files tan yuklenen klasoru acın. İcine Vcs4Core_*****.exe yi kopyalayın. Programı calıştırıp Vcs4Core.exe dosyasını *****leyin. 4) Programı calıştırabilirsiniz artık... Sonunda bir not daha var onu tam ceviremedim... [P.S. If will swing new voices and effects them it is necessary patch file Total_Patch_installer.exe differently simply are not installed.] artık siz cevirin onuda ama o PATCH i yapmaya gerek yok sanırım sadece yeni Efektler icin o... Emeğe Saygı... + REP __________________