ADSL kullanıcılarının Şifrelerini modem uzerinden değiştirme(*)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ADSL kullanıcılarının Şifrelerini modem uzerinden değiştirme(*)
-
26-09-2019, 15:17:56Merhaba arkadaşlar..belki coğunuz bu olayı biliyodur ama ben bilmeyen ler icin anlatmak istiyorum.. 1 ine kızdığınızda yada ona ofkelendiğinizde direk mailini almak yada bilgisayarına zarar vermek bazen sizi tatmin etmeyebilir.. bu durumda ona daha olumculş 1 darbe indirebilirsiniz.. modemindeki şifreyi değiştirerek hic 1 sorun olmamasına rağmen ineternete giremediğini ve nasıl acı cektiği hoşunuza gidecektir.. R3XTR adlı program turk hackerlar tarafından yapılmış guzel 1 program.. programı actıktan sonra tek yapmanız gereken şey kendi Ip nizin ust tarafa yazıp 1 den 254 e kadar 1 tarama yapmak..bu sayede program size sizin ıp nize gore kimlerin şu an internette olduğunu gosterecek.. kurbanınızı tespit ettikten sonra bilgisayar adından..kurbanın IP sinin ustunu sağla tıklayıp portları tara diyeceksiniz..ve sabırlı 1 şekilde 9 saniye bekleyeceksiniz.. taranan portların arasında 139 numaralı netbios portu warsa kurban adsl ile internete girmektedir..139 netbios portunu cift tıklayarak acacaksınız ve acılan pencerede size şifre soracak.. genelde admin,administrator yada user olan bu şifreyi girdikten sonra kurbanın adresinden tutun kullanıcı adı şifresi herşeyini değiştir me ve gorme şansınız olacak.. AYRICA BAŞKA PROGRAMLARLA KULLANILDIĞIN ACIK PORT UZERİNDEN DİREK KURBANIN PC SİNE DE BALANMA OLANAĞINIZ VAR.. BUYRUN PROGRAM BURADA zip şifresi::frank_castlê http://rapidshare.de/files/1262073/R3xTR____.rar.html __________________