MSN'de bloke olmuşsam eğer bu cozum değil mi ?
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- MSN'de bloke olmuşsam eğer bu cozum değil mi ?
-
26-09-2019, 15:17:27Daha once bloke edilme konusunda bir cevap yazdım ama kimse olumlu yada olumsuz bir cevap yazmadığı icin şansımı burda deniyorum.Eğer yaptığım doğruysa bir cok kişiyede faydası olur,yanlışsa sadece bana Ben uzun zamandır plus kullandığım icin msn de yok biliyorum amaplus yuklerseniz kişileri yonet diye bir secenek var.Orada listemde olan birinin cevrimici olduğu sureyi ben cevrimdışı gorsemde gun olarak yazıyor.İki adresimden birinde diğerini engelliyorum,ikisini de acıyorum.10 gun kadar engelli olmasına rağmen baktığımda en son cevrimici olduğu zamanı 1 gun olarak gosteriyor.Halbuki ben msn penceresinde engellediğim adresimi hep cevrimdışı goruyorum.Acaba aynı pc de iki oturum actığım icin mi dersiniz.Bir diğeri de dune kadar plus ve stuffplug-ng ile coklu msn acıyor,cevrimdışı gozukurken listemdeki kişi ile yazışabiliyordum.Plus ve eklentisini guncelleştirdim şimdi cevrimdışı gozukup msj yazamıyorum.Sordum,cevrimdışı gozukup konuştuğum kişi aynı gun plusu pc den sildirmiş.Acaba plus yok karşıda diyemi yoksa guncelleştirme yaptığımda daha once rastgele yaptığım ayarlar bozulduğundan mı bu ozellik kalktı.Ne dersiniz. __________________