Karizmatik msn nickleri Karizmatik msn nickleri KaH CıkarıM GokyuzuNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryuzuNe SeyredeR aLeM ßeNi..! "..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..! SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DunyanıN eN GuzeL eSeridiR..! eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..! DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM..! aSlanlaRa SoZ VerdiM, CakallaRa YeM oLmaM..! DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "oLumsuZ MehmetciK" YazacağıM..! oYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..! aKıLLı oLupTa DunyanıN KahrıNı CekeceğiMe DeLi oLurum DunYa ßeniM KahrıMı CekeR..! SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı CoK CabuK KaybedersiN..! ßakMa ßaNa oYLe ! NefretLe DoluyuM..! TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..! KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GunduZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM... oLuM, oLuM DediğiN NediR Ki GuluM ßeN SeniN iCiN YaşamaYı GoZe aLmışıM..! DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..! iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..! eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SonmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! __________________