► Super Nickler ◄
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ► Super Nickler ◄
-
26-09-2019, 15:09:04๒เt๓เş ๏l๔ยğย เcเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เcเภ ﻮul!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя... cค๒ค ﻮoรtєг๓є cuภкu єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгcєкlєşเг… єη вuуuк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!! oğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кoקгuאu кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг... คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אoภє ๒คк๓ครı๔ıг.... ●●•Gunese bakarsan golgeleri goremezsin. ●●• нαℓ νє нαяєкєтℓєяιηє кєη∂ιη кαяαя νєя. вαѕкαℓαяιηιη ѕєηι уoηєтмєѕιηє ιzιη νєямє ×º°”˜`”°º× ιηѕαη gєηcℓιgιη∂є ogяєηιя, уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя ׺°”˜`”°º× เภรคภ ђєг zค๓คภ кคђгค๓คภ ๏lค๓คz ค๓ค ђєг zค๓คภ เภรคภ ๏lค๒เlเг •°oo°• ιηѕαη σℓмαуαη, ιηѕαηιη ∂єgєяιηι вιℓмєz •°oo°• ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ, ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ cĨĶÁŔ єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя. кoρяuℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαc кєz ∂αнα gєcмєк zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη. ...ĶoŤu ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĶÁŃÁŤĹÁŔĨ VÁŔĎĨŔ. ĨŶĨ ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĨŚĔ ÁŶÁĶĹÁŔĨ ĎÁĤĨ ßÚĹÚŃМÁŹ... кucuк เภรคภlคгเภ ๒uאuк ﻮยгยгlคгเ ๏lยг мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ, вσѕυηα ¢αη cєкιѕιρ ∂υямα ؟؟мєуναѕι cαмυяα ∂uѕuуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟ ρєη¢єяє∂єη вαкαη ∂ιѕαяιѕιηι goяuя. ρєη¢єяєує вαкαη ιѕє ¢αмιη кιяιηι ѕαηα ηαѕιℓ ∂ανяαηιℓмαѕιηι ιѕтιуσяѕαη ѕєη ∂є oуℓє ∂ανяαη. ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ... ѕєη∂єη ιуιℓєяє уєяιηι νєямєѕιηι вιℓ.. ѕєѕѕιzℓιк ∂є вιя cєѕιт кσηυѕмα ѕαηαтι∂ιя.. ѕєνgιℓιℓєя, guzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gozℓєяιуℓє ∂єgιℓ ∂υуgυℓαяιуℓα goямєує вαѕℓαяℓαя ѕєνgιℓιηє oη¢є cιcєgι уσℓℓα ηє∂єηιηι ѕσηяα вυℓ. ...ѕєνgιηιη gu¢uηu αѕℓα кucuмѕємє... ѕєνмєк, вιя вαѕкαѕιηιη нαуαтιηι уαѕαмαктιя ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη oη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz cσк ∂ємєктιя ѕυяα∂α вυяα∂α gucℓu α∂ιмℓαяℓα ∂σℓαѕмαктαηѕα ∂σgяυ уσℓ∂α ѕєкєяєк уuяuмєк ∂αнα ιуι∂ιя тαηι∂ιgιη єη σℓυмℓυ νє ¢σѕкυℓυ ιηѕαη ѕєη σℓ... тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя тє¢яuвє, вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєcєηℓєя ∂єgιℓ, вαѕιη∂αη gєcєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя.. тєкмє уιуєη кoρєgιη ∂ιѕℓєяι ∂αнα ѕινяι∂ιя.. тєѕтιηιη ιcιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη, вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя.. уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη. ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟ уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя уαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є. уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓ אєгเภ๔є รoz รoאlє๓єรเภเ ๒เlєภ, ozuг ๔เlє๓єк z๏гยภ๔ค кคl๓คz.. ŶĔŔŶuŹu ŤÁŚĹÁ ĎŐĹÚĎÚŔ. ÁМÁ РĔĶ ÁŹĨ ßŐŶÚŃĹÁŔÁ ĶŐĹŶĔ ŐĹÚŔ אuкรєl๓єภเภ єภ คlcคкcครเ, zคאเŦlคгเภ รเгtเภค ๒ครคгคк אuкรєl๓єкtเг αşк вαηкαℓαяıηıη guℓu¢uкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є oρu¢uк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη cєкєвιℓιяѕιηιz guℓє guℓє нαя¢αуıηız *Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Secimlerim Zaman Gelir ********leride Severim!!! *ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın.. *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git guLe guLe *Her zaman doğru değiLdir eLßet secimLerim gun geLir $erefsizLeride severim... *Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Cığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yurek Gormdn'de Svmeyi Blr *pişmalık ßile bazen insana acı verebilio *gidene yoL yakı$ırr *ßêÿÂzıñ kÂdêrï kïr£êñmêk $ïÿÂhıñ kÂdêrï $µc£Ã‚ñmÂktır *geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım *gecmişde keşke icime savas acıp yenmeye calışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm...=(( *pa$a gonLum isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran donene kadar *HeR sEciM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEceNi bEn kAzANmAk iciN uğRAşmAm aRtıK... bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_-> *yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. *ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yonetmen ßenim *Kacırdığın her$ey icin pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hic ßir$ey icin sana acımam..!!! *nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GuVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; CuNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs.. *...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$... *Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa cekip gitmekmi???? *karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gozlerimi kanlı yazılarla susledim sensizliği *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dunyaya...» *seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun *DeĞiŞkEn bIr dUnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM... *UzuLmem Veya mutLu oLmam icin kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! *SeNi SevMeYi AğıR OdUyoRuM.. * SênînLê întîhÂRîn e$îqîndê jîLêtLê dÂmÂr mêSÂfêSindêyiz.. *duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa oLeyimm *zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hictir...suskunLuktan anLıyorsan cok $ey anLatmı$tır.. *her gidişine ayrı anLam yukLuyorum *..Bu hic kimsem oLmadığı icin değiL,"Sen"oLmadığın icin duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak.. *İsT€R Ah €T...İster Kin Duy...KeNdiNe GoRe HaKLıSın..AdıMı KoTu An...SoNuMu €LinLe YaZ...SeNDe ßiR Gun AnLaRsıN..!!! *Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_Benim _Farkım_ *ruzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur..!!! *yokLuğunda ozLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın *HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır...!!! *YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! *HaYaT YoLLaRDaN CiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeCeCeKSiN! SeCDiĞiN YoLDa oLuM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeCeCeKSiN!!! *Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir... *______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı cekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii?????: *ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Cok gordum ..ßen oyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gomdum..: *.Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum! *Amac Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İcin Ne Kimseyi Kendime Ornek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Calışırım!! *Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi *Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!>>>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki>Nobody is perfect, I am nobody, THEREFORE I AM PERFECT!! :-D Life.. has betrayed me once again (hayat.. bana bir kez daha ihanet etti) This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before... (Bu aşk bna cok zarar verdi ve daha once bir ck kez elweda dedi.) She'S got a past full of secrets She's got a clock on her feelings (Sırlarla dolu bir gecmisi var Hisleri bir saate bağlı) When you have loved and you've lost someone You know what it feels like to lose (birini sevdiğinde ve onu kaybettiğinde kaybetmenin nasıl olduğunu anlarsın ) Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again (bir hayatım vardı ama ona geri donemem bunu yapamam, hicbir zaman aynı olmayacak) I'm here without you baby But your still on my lonely mind (seni duşunuorm bebeim sen hala bnm yalnız(kimsesiz) aklımdasn) We are all in there with the dead (biz buradaıs olumle birlikte) I'll need a miracle to help me this time(bu sefer harbidn bi mucizeye ihtiyacm oluck) Your eyes are so blue, I can't look away as we lay in the stillness (gozlerin o kdr mawi ki hareketszlikte uzanırkn uzaklara bakamıyorum .. I take a look at my life And realize there's nuthin left (hayatma bakıorm we hicbişein kalmadıını fark ediormm...) Time stands still as you pass away No more tomorrow this is your last day (sen olurken zmn durur artık yarın yok bu snn son gunun...) *I'm awake but my world is half asleep (ben uyanığım ama dunyam yarı uyuyr.) *I will love you till death do us part (bisi olum ayırana dek seni seweceim) *i have to be with you to live to breathe (seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak icin) *soon to be blinded by tears (ykında gozyaşlarım tarafından kor edileceğim ) ιf уσυ σиℓу києw.. тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ.. 2. ::;» (naam) «;:: .ιllιlı.ıl.lılılι. 3. *«•´¤”. Smart-ass .“ ¤`•»* 4. ஜஆல♀♂ (je naam) ஜஆல♀♂ 5. να¢αтισи ιѕ ιи тσωи, ℓєтѕ ρℓαу тнє ¢ℓσ¢к яσυи∂ 6. [»] (*) ιм gση ѕнιηє υηтιℓ му нєαят ѕтσρ (W) 7. *#*(je naam)*#*.»Je dEnKt dAt jE HeEl wAt bEnT MaAr, KiJk gOeD In dE SpIeGeL JiJ LeLiJkE VeNt!!« 8. ~~*»(je naam)«*~~~~*»(je lover)«*~~ lOvE MyN cHicKS. (K)(F). × «~~× 9. ๑۩۞۩๑?$49๑۩۞۩๑?$41๑۩۞۩๑?$37๑۩۞۩๑?$2๑۩۞۩๑?$13๑ ۩۞۩๑? $21๑۩۞۩๑?$29๑۩۞۩๑?$26๑۩۞۩๑?$5๑۩۞۩๑ 10. ι wєит fяσм иσтнιиg тσ sσмєтнιиg иσw тнєу αℓℓ wαииα sєє мє fαℓℓ αи∂ тнє ρℓαуєя нαтєяs нαтє тσ sєє α тнυg иιggα вαℓℓ Bi teşekkur yeterli. __________________