yorumsuz msn nickleri
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- yorumsuz msn nickleri
-
26-09-2019, 15:09:00Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden Orada olduğunu biliyorum Duzeyli bir sohbete var msn ? Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik Durumum cevrim ici/Beynim meşgul/Ruhum hemen donecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim cevrimdışı Msnevler Bill Gates'e uzanan eller kırılsın Zenci mahallesindeki solaryumcu Okuz gibi bakmakla tren durmaz ki! Beyaz atlı prensi bulmak icin daha kac kurbağa opmem gerekiyor? Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize Yıllardır oturum acmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum acmayan adam oturum actı" yazıyor bilgisayarımın koşesinde, ve ben her seferinde guluyorum. Allah Allah... Tanrım kor oldum, artık kusura bakamıyorum. Nescafé bile 3u1 arada, ben yalnızım " Errorla mucadele Sonunda şans bana da guldu ama g*tuyle (!) Durumum, cop şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.." Benim gibisini google'da arasan bulamazsın. Msn 'den gelen adam Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları Nickneyime Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık. [Olsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...] Baba beni okula gonder devamsızlıktan kalıcam yoksa. Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mumkunse dişi gonder azrailimi olumle sevişeyim... Acele işe , bende işicem şeytan karışmaz merak etmee !! Pamuk cuce ve yedi prensesler Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır. Guzel asmadan cıkar guzel yaprak, marifet o yapraktan guzel dolma yapmak. *Hayat boktan ama grafikleri guzel Buffy de vampir sayılır Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım 14 Şubat sevgililer gunu bayan eleman alımları başlamıştır!. Her sokakta kavgamız,her duvarda yazımız her karakolda namımız ve her genc kızın cantasında bir fotoğrafımız vardır... __________________