Aşk salakların yuzdugu bir havuzdur ama beni ittiler. -------------------------------------------------------------------------------- Size DOYUM olmaz. Ben bir CORBA iceyim. -------------------------------------------------------------------------------- Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir. -------------------------------------------------------------------------------- Allah yuru ya kulum dedi. Bende arabamı sattım. -------------------------------------------------------------------------------- Karım oyle hamarat ki, cok iyi kafa utuler. -------------------------------------------------------------------------------- Allah kadını yarattı,erkek Allah yarattı demedi. -------------------------------------------------------------------------------- Aşk, elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter. -------------------------------------------------------------------------------- Butun kızlar cicek olsun, arı olmazsam adiyim. -------------------------------------------------------------------------------- Zamlar memurun stres topudur. -------------------------------------------------------------------------------- Love: aşk, Lavuk: aşık ----------------------------------------------------------------------- Senin soylediklerine kim inanır. Tabi ki Kadir İNANIR. -------------------------------------------------------------------------------- Kalbimi ona verdin saklasin diye. Oda gitmis buzluğa koymus kokmasin diye! -------------------------------------------------------------------------------- Kadın HAKKI yoktur! cunku HAKKI erkek ismidir. -------------------------------------------------------------------------------- Adım gibi bildigim birşey daha var oda, SOYADIM. -------------------------------------------------------------------------------- Hakan Şukur macta sakatlanınca onu kim taşır? Tabiki Hakan Taşıyan. -------------------------------------------------------------------------------- Sana yaza yaza yaz geldi, senin yanında olmak daha guzeldi. -------------------------------------------------------------------------------- Sakla samanı inekler ac kalsın. -------------------------------------------------------------------------------- Aşk bir oyundur. Aşıklar figuran, aldatanlar başrol oynar. -------------------------------------------------------------------------------- 1964 de icilen kahvenin hatırı dolmuştur. Onemle duyrulur!.. (bu gun 2004 yılındayız ehi ehi ehi) -------------------------------------------------------------------------------- Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar. -------------------------------------------------------------------------------- Hakkımı aradım meşgul cıktı. -------------------------------------------------------------------------------- Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi. dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi . -------------------------------------------------------------------------------- Nukelene nukelene nuklemeyi oğrendik -------------------------------------------------------------------------------- Bu kadar cehalet ancak tahsille olur! -------------------------------------------------------------------------------- Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun -------------------------------------------------------------------------------- Buraya birseyler yazacaktım ama masa bitti !!!! -------------------------------------------------------------------------------- İnsanlar konuşur, aptallar gurultu yapar! -------------------------------------------------------------------------------- Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur -------------------------------------------------------------------------------- Dunya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. -------------------------------------------------------------------------------- Baba mirası deil alın teri!!!(pentium-75) __________________