Msn nickleri(CoK ŞıK)
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn nickleri(CoK ŞıK)
-
26-09-2019, 15:08:55> Yuzumden gitmeyen acı guluşte hic sonmeyen yangınLarın izi var..! > Cekilin yanımdan gelmeyin ustume, İyi gun dostlarım tutmayın elimden!!! > Sizi biLmem, ama ben karar verDim. Su giBi duRu oLup hep akmaya..! > KabuLLendim herşeyi oLduğu gibi, YoLa cıktım, yarınLara... > Sessiz bir kaya dusun deniz kiyisinda yalniz, Dalgalara gogus gerip soguktan usuyor! > Dun dogmus bir bebege bile girebilen mikrop misali, Icimizde hem kotu var hem iyi...! > Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymus gibi huzurluyum ! ---------------------------------- > Sacinin kokusu hala yastigimda, Kahrolasi bir yalnizlik ortasinda.. > Yazacagin uc bes satir... Yuzun varsa hala! > уαяıм кαℓαη вιяşєуℓєя ναя! > haTa seNin kanınDa vaR! > Sacmalayıp duruyorum... Bazan kendimden korkuyorum ! > BiriSi vaR mı kaLBinDe doğRu soyLe, ArkadaŞCa soruyoRum..! > Farzet seninle hic tanışmadık.. > Aynı şehirDe nefeS aLmak biLe baNa yeTiyor..! -------------------------------- > Tek taraflıydı belki, belki hic umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni sevmekti aslında sevdiğim, seni hic sevmedim. > Her an yanımdaydın aslında, hic gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM! > Usulca sancısını cekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda ozluyorum, ozlerken unutmaya calışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM. > Aldığım nefes gibi icimdesin, nefesimi tutsam hic cıkmasan diyorum, dayanamıyorum, olursem senden ayrılırım biliyorum, olmek istemiyorum! > Gittiklerine saydım, bu guzel guluşunu. Unutamadım beni terkettiğin gunleri, sensiz yaşayamam demiştim, yaşadım, utanıyorum kendimden verdiğim sozleri tutamadığım icin. > Şimdi kapıdan gireceğini hayal ediyordum, bana guleceğini. Sonra kızıyorum kendime, giden sen değil miydin en onde? > Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gozlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni. __________________