Sizce AC: Rogue guzel olacak mı? Bence Ubisoft işi batırdı. Rogue'da Shay Patrick Cormac adlı bir tapınakcı (templar)yı yoneteceğiz ve suikastcı (assassin) oldureceğiz. 8 yıldır templar olduruyoruz şimdi assassin mi oldureceğiz? Bence cok sacma olmuş. Assassinleri her zaman kahraman olarak gorduk. Halkı kurtarırken gorduk. Ama bu oyunda yok oyle. Ayrıca bu oyunda eski oyunlardaki gibi 3 vatandaşı oldurunce synch bozulmayacak. İstediğin kadar vatandaş oldur. Hicbirşey demiyorlar. Sonucta templarsınız. Karakter bana karizma geldi ama suikastcı olsaymış daha iyi olurmuş. Bu oyunun cıkmasının nedeni ise eski konsolu olan oyuncular (PS3 ve Xbox 360) Assassin's Creed: Unity'i oynayamayacak olması. Cunku Unity yeni konsollar icin (PS4 ve Xbox One) icin cıkıyor. Eski konsolu olanlar ise bu oyunla idare edecekmiş. Ve bu oyun eski konsollar icin son oyun olacakmış. Not: Ben zaten PC'de oynuyorum sorun yok . Ama Rogue gercekten hikaye acısından berbat olacağına inanıyorum. Kaynak: http://assassinscreed.wikia.com/wiki...s_Creed:_Rogue Sizin duşunceleriniz nedir peki? __________________