*ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim…!!!! *HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiC uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR CıĞLıK GiBi , BeN GiBi…!! *ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar duşuncesi..!!!! *ßu garip huyLar senden yadigarr *ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower guzeLim *Ses Etmesemde Ofkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa… *ßeni gorup sınama.. sadece goreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım…!!! *ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hic farketmez *DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz *Ne Kadar BiLirSen biL SoyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır .. *yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak icin haLa atan kaLßimin ßen (sansurlu kelime):d *Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım) *yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden duşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yureğinin sahißi oLmaLıyım yada hicßirşeyin..!!! *İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!! *canım sıkkın ßu araLar .. kendi dunyamın caresizLiği icerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;goruyorum ama dokunamıyorum *taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!! *kalbime gomerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgecilmezmisin amann *qonuL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar… *Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kotusu OLmaz!! *___:::: –ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____ *Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım *Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Omrum $u Yalnız Masalarda…!!!: *ßazn uzn cumlelern noktasdr a$k seßepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr guzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! *SoytarıLar KraL OLmuş *****ler SuLtan.. Dost ßiLdiğimiz Herkes YaLan OLmuş YALANNN!!!! *Terkedilmişleri, aşkları sevdaları,dostlukları… aramaya kalkarsan, ancak mezar taşlarında bulursun…. *Gidene dur demek acizlere, kalana git demek ——–lere, hakedene yol vermek de bize yakışır… *ßeni ceken ceker cekmeyen ceker gider…kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa …tir(YASAK KELİME) oLup gitsin *·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir…!!! *Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! *seveni severler sevmeyen *duşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan orendm *Calmak fiilinin gelecek zamanla cekimi nedir??(hapse girmek) *ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! *Gozlerimden okunan aşkı inkar etmem ben *Ben seni el değmeden, gozumle de severim. *·#·$1…tukuruLesi yuzunu ozLedim ona hasretimmm…!!! *——–ler donekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz *kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat *YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret *oLMaDıĞıM BiRi iCiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iCiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM *Her DaLa Konupta Donmek OLmuyor!!! *Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Olume Gideyim Daha İyi tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma oLume gideyim daha iyi.. *…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız… *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! *Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!! *ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz cekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi??? *pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hic oL…!!!!: *keşke hic olmasaydın başlamazdın bitmezdin *Sıkıldım Artık ßu (sansurlu kelime) GonuLLerden!!!: *Hayatın En Huzunlu Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hic Degmedigini Gordugun Andır *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Luksu Vardır!!! *acıya mupteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!! *·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İcin Hic Onemli Değil Sonucta Gozlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! *OnemLi değiL kac kez yeniLdiğin; onemLi oLan, kac yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin *nokta kadar cıkar icin virguL gißi ßukuLenLer gun oLur cizgi gißi eziLirLer…!!! *Ruh Guven Gißidir.. Cıktığı Yere ßirdaha Geri Donmez!!! *Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gercek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mumkun Olaßilse!!! *ßilemem ßelkide O ßoyle Mutlu!!! *Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın… *DağLar onumde diz cokerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! *Yokuşta akmayan ter inişte gozyaşına doner… YıLLardr icimde 1 cocuk ağLar,İşte hep bu yuzden ısLak gozLerim.Sende cekip gitme dayanamam yar,Ole ta$ değilim sandığın kdr.. ßugun Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı…. Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha oğrenemedim. . . Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına oLdur ßeni, daha iyi !! İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Guzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm Asıl Suclu Seni Kalbine Alandı, Gercek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı. Yıkık Dokuk Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parcaları Ciğneyerek Uzaklaşmaktır. Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Uzenle Asla Uğraşma! bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde…. ßenim damarlarımdaki kimyasal etki sen aşık deilsin olum senin ki etkiye tepki… Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle oleceğim..!! DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini S£yR£dîC£m ~ kIpIrtIsIz ~ SÂKin qîßi GôRunC£m ~ KavGasIz øLaCaK ~ fIrtInAsIz øLaCaK ~ sence bu cok mu imkansız..(SENLE&BEN) DaHa FAZLA TUKENMEK İSTemiyorum Kalbe vurdum kiliti …tir(YASAK KELİME) ettim aşkı!! Kapılar kapandı yureğime giriş yok artık!! Ellerini bırak avuclarımda kalsın…Sen ol yanımda yıllar omrumu calsın Aşk bir oyunsa Game ower ! Neyi erken yaşadıysam hep ona gec kalıyorum..!! Etikete gerek yok beni bilen biliyo zaten Acıların ortasında kaldım cok yanlızım cok bunaldım… ALkol hoş!Ortam loş!Dinle bni herşey cok boş!Kimseye inanma kimseye guvenme kimseye aldanma kendin coş! olumun olur senin uzaklardan gidişin ne olur inan bana seni olumune sevmiştim.. ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben … aCı zamanla gecer…. koprude ayı dayı yoktur cellat kazanır! Ozlemek guzeldir ozleniyosa insan …. Ama ben ozlemiyorum acı cekiyorum.. ßulutlar bile biliyor yaşadıklarımızı.. Onlar bile aqlıyor halimize… Yalan soleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun … Nazarlardan korusun tanrı bizi incitmesin eller yureğimizi… ßoşuna sevmişim seni değmezmiş sana …. yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin… GeCELER bensiz olmaz bedenim aşksız kalmaz! ßU DunyaDa KonuKsuN ßu DunYaDaN KopUksuN ßEn senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm.. Sigara kadar zararlısın cektikce yaktın.. Kısa tutalım son sozleri sevemedim vedaları ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti…!! Aşkımı verdim sana,yureğimi verdim.Aşk sendin sen yureğimdin… ĞoZYÁşLÁRı?Á KÁN ßÚLÁşıYOR ÁRTıK.ZÁ?ÁNı ĞELDI ĞIT?ENIN SONSÚZLÚĞÁ… Ne PaRa ne GuZeL hatun sadece iftardan sonra bir sigara seninle tanışalı zaten birtek seni bulabiliyorum koydugum yerde Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hukum SURUYORUM.. eLLer yansın, eLLer kansın, eLLer baksın gozLerine!! Hak etmedin bu sewgimi yoLun acık oLsun bensizLiğe .. £y İstanßuL ! Sana yeniLdim bir gunahkar yuzunden… Verme istemem!.. ßırak!.. Ustu kalsın!.. aLacağım yok senden… Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! Gozum kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGECECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGECTİM… N dnyLr yıktm sni buLmak icn, N umutLr unuttm sana gLmk icn! Snse ‘ayrıLık’ dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Bu da sana son surprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum,beni guzel hatırla.Gidiyorum…! Her haLinLe Her haLimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßnm oLmadın Hatta Odunctun !! Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hic kimse uğrunda olemez!! İstersen cek git eller kıymetini bilmes. İnsanı İnsan Eder Gayret iLe Calı$mak fakat i$in zor yanı calı$maya aLı$mak Ayrılıkları ayrıntılar incitir. | Murathan Mungan | Cok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, oLuLer ii biLir ya$amak guseLdir | Erhan Guleryuz | Bir gun Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere .. Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.. Gidrsm donmem, doneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer cok oslesemde ‘don’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, ustelemem! Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßoyle ßenim icin huzundur a$k!!!!! 2 tane de ingilizce nick; i should have found out this relation has no end!! İt is no use what we do.. You and me, can not become we..! anLamı : Daha o gun anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyor…” if i had known,i wouldnt waste my life for you.. anLamı : ßilseydim, omrumu senin icin wermezdim.. Bİ TEŞEKKUR ve R3p YETERLİ OLACAK . __________________