Final Fantasy VIII Remastered'ın Cıkış Tarihi ve Ozellikleri Acıklandı
E3 konferansında cıkacağı duyurulan ancak o zamandan bu yana hakkında pek de fazla bir şey duymadığımız Final Fantasy VIII Remastered'ın cıkış tarihi, Square Enix Urun Pazarlama Muduru Ben Stein tarafından acıklandı. Oyuna gelecek yeniliklerden de bahseden Stein, PlayStation'ın sitesinde bir blog yazısı paylaşarak oyunun hayranlarını bilgilendirdi. PlayStation blogunda bir yazı paylaşan Square Enix Urun Pazarlama Mudur Ben Stein, Final Fantasy VII hakkında acıklamalar yaptı. Yaptığı acıklamalarda oyunun ne zaman cıkacağına değinen Stein, oyunda olacak olan yeniliklere dair de bilgiler verdi. Bir aşk ve savaş hikayesini duygusal bir şekilde ele alan Fianl Fantasy VIII Remastered, oyunun hayranlarını mutlu edecek şekilde, yenilenmiş bir halde sevenlerinin karşısına cıkacak. Oyunda olacak yeniliklerden de bahseden Stein, ozellikleri sıraladığı bir liste paylaştı. "Remastered surumunde yeni ozellikler gelecek: Geliştirilmiş gorseller: Belirli karakterler, duşmanlar ve nesneler yeniden duzenlenerek hic olmadıkları kadar guzel hale getirildi. Battle Assist: HP ve ATB barlarınızı bu ozellikle fulleyin. Karşılaşma yok: Birinin size saldırmasından korkmadan etrafı keşfetmek mi istiyorsunuz? Bu seceneği etkinleştirin ve rastgele karşılaşmaları engelleyin. Hikayede ilerlemek icin etkinlik savaşlarının yine de yapılması gerekiyor. 3x hız artırıcı: Zamanı uc katına kadar artırır. Kolay bir savaşı gecmek ya da bir yere hızlı bir şekilde gitmek icin mukemmel bir secenek. Bu ozellik, icerisinde kısa fillerin olduğu belirli yerlerde işlemez." Bu ozelliklerin ardından oyunun cıkış tarihi hakkında da konuşan Stein, yaptığı acıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "E3 konferansında Final Fantasy VIII Remastered'ı duyurduğumuzdan bu yana hayranların merakla beklediği bir nokta bulunuyor. Oyun ne zaman cıkacak? Cevap ise… 3 Eylul 2019! Evet, tarih bu kadar yakın!" Oyunun onumuzdeki ayın başlarında cıkacağının mujdesini veren Square Enix Urun Pazarlama Muduru Ben Stein, oyunu on sipariş doneminde alanların Final Fantasy VIII Static Tema'ya da sahip olacağını belirtti. Final Fantasy VIII Remastered'ın cıkış tarihinin resmen duyurulduğu tanıtım filmine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.