gelмiş geςмiş eη вuγuк мsη ηićк aяsivi вγ@т35 ƒaякı ile
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- gelмiş geςмiş eη вuγuк мsη ηićк aяsivi вγ@т35 ƒaякı ile
-
26-09-2019, 15:06:53*ηe кiмseγe aiт ηeDe кiмseγe sahißiм тeк gelDiм тeк giDeяiм…!!!! *haγaтıη heя saηiγesiηi γasaяıм, saηкi γaяıηa hiC uγaηмaγaćaк giвi, вelli вeliяsiz вiя CıĞlıк giвi , вeη giвi…!! *ßeγiηleяDe ilтihaplaşмış iηтihaя Duşuηćesi..!!!! *ßu gaяip huγlaя seηDeη γaDigaяя *ßu σγuηu ßeη ßaşlaттıм ßeη ßiтiяiяiм işiηe gelмiγσяsa gaмe σωeя guzeliм *ses eтмeseмDe Oƒкeм saкlı sση вaкışıмDa вiя тσкaт aтıp giтмeк vaяDı aмa alıćağıη σlsuη..σDa Değмez saηaa… *ßeηi goяup sıηaмa.. saDeće goяeßilDiğiη кaDaяıм ..haγaт ßiя кuмaяsa zaяlaяı ßeη aтaяıм…!!! *ßu sevDa ßiтмez hasяeт ßiтмez isтeγeηe giDeя hiς ƒaякeтмez *Deтaγlaя aγηaDıя ƒaякı γaηsıтıя..кaliтeмizDeη susuγσяuzz *ηe кaDaя вiliяseη вil soγleDiкleяiη кaяsıDaкiηiη aηlaDıgı кaDaяDıя .. *γaşaмaк zσя geliσsa ßu ßeDeηe γa$aмaк iςiη hala aтaη кalßiмiη ßeη (saηsuяlu кeliмe) *γσк aятıк кalßÎмDé ηé aşк ηé $évgÎ Î$тéмéм aятıк gÎт Î$тéмéм $éηÎ ηa$ıl σl$a héяşéγ γalaη.(ßéηDé γalaηDıм) *γağмuяlu sσкaкlaяDa haγaтмı aяıσяuм *€lDeη Duşмe sevDalaя Değil ßeηiм isтeDiğiм γa γuяeğiηiη sahißi σlмalıγıм γaDa hiςßiяşeγiη..!!! *İşiηi Şaηsa ßıяaкмaк İsтiγσяsaη ßiя zaяDa seη aт zaяlaя ßeηiм eliмDe σγuηu ßeη кuяaяıм sıкılıяsaм seηDeη σγuηu ßeη ßσzaяıм!! *ćaηıм sıккıη ßu aяalaя .. кeηDi Duηγaмıη ςaяesizliği iςeяisiηDe Dalıp giDiγσяuм..ßiя γeяleяDe ışıк ωaя;goяuγσяuм aмa Dσкuηaмıγσяuм *тaßiяi ćaiz Değil,ηuмuηeм γσq seηDe кalsıη aslıм..!!! *кalвiмe goмeяiм σ zaмaη uηuтupDa sileяiм σ zaмaη alт тaяaƒı aşк вuDa işтe vazgeςilмezмisiη aмaηη *qoηul кiмs€siz γapaмaz s€veßilećeqi ßiя Dσsт aяaя,тa$ıη кalßi γ0ктuя aмa σηu ßile γ0suη saяaя… *haккıмDa DeDiкσDu γapıp ßσş кσηuşaηlaя Devaм eDiη яeкlaмıη İγisi кoтusu σlмaz!! *___:::: –ßéη aDi γalaηa кaяıŞıp aslıηDa DσĞяu σlaηlaяDaηıм_!! :::____ *haкeDeηi haγaтıмa sσкaяıм haкeтмeγeηiη haγaтıηaa sσкaяıм *Dalgalaя кuмsallaяDa мuтluluк мasallaяDa eяiDi ßiттi Oмяuм $u γalηız мasalaяDa…!!!: *ßazη uzη ćuмleleяη ησктasDя a$к seßepsz aкaη γaşlaяη şahiDi кiмi zaмη zaяaƒeтiDя guzelliğη кiмi zaмηDa кalвη aкla ihaηeтi!!! *sσγтaяılaя кяal σlмuş кahpeleя sulтaη.. Dσsт ßilDiğiмiz heякes γalaη σlмuş γalaηηη!!!! *тeякeDilмişleяi, aşкlaяı sevDalaяı,Dσsтluкlaяı… aяaмaγa кalкaяsaη, aηćaк мezaя тaşlaяıηDa вuluяsuη…. *giDeηe Duя Deмeк aćizleяe, кalaηa giт Deмeк ——–leяe, haкeDeηe γσl veямeк De вize γaкışıя… *ßeηi ςeкeη ςeкeя ςeкмeγeη ςeкeя giDeя…кσpaćaкsa кσpsuη ßiтećeкse ßiтsiη ßeηi sevмeγeη ωaяsa …тiя(γasaк кelİмe) σlup giтsiη ******§aвяıм §elaмeтiмse iηтiкaмıм ƒelaкeтiηDiя…!!! *seηi seηiηle γaşaмaк isтiγσяuм, тeк вaşıмa Değil!!! *seveηi seveяleя sevмeγeη *Duşмaη кeliмesiηiη aηlaмıηı Dσsт sıƒaтı тasıγaηlaяDaη oяeηDм *Calмaк ƒiiliηiη gelećeк zaмaηla ςeкiмi ηeDiя??(hapse giямeк) *ßeкleмeк ßσŞ γeяe uмuт γσк aятıк seωDiм uмuтsuzća вeη γazıк..!! *gozleяiмDeη σкuηaη aşкı iηкaя eтмeм вeη *вeη seηi el DeğмeDeη, gozuмle De seveяiм. ******…тuкuяulesi γuzuηu ozleDiм σηa hasяeтiммм…!!! *——–leя Doηeкleя вσzuкlaя geяeкsizleя ilgi alaηıмa giямiσsuηuz *кiяleηмiş haγaтlaяıηızla вeηDeη uzaк Duяuη *ηe кuяulućaк ßiя haγal ßıяaктıη ηeDe γaşaηaćaк ßiя haγaт *γalaηlaяıηla мuтlu eDećeкseη Dσğяulaяıηla кahяeт *σlмaDıĞıм вiяi iCiη sevilмeктeηse кeηDiм σlDuĞuм iCiη ηeƒяeт eDilмeγi тeяćih eDeяiм *heя Dala кσηupтa Doηмeк σlмuγσя!!! *тaк вσğazıмa İpiηi γaDa кes вileğiмi seηsizliкle γaşaγaćağıмa Oluмe giDeγiм Daha İγi тaк ßσğazıмa ipiηi γaDa кes ßileğiмi seηsizliкle γa$aγaćağıмa oluмe giDeγiм Daha iγi.. *…кısaćıк ßiя a$ктı ßu γaşaDığıмız, тaтlı ßiя σγuηDu σγηaDığıмız… *..heякes 1 ηuмaяa İse eη sσηuηćusu ßeηiм!!! *haγaтı кσякaяaк γa$ıγσяsaη §aDeće izleγećeкsiη…!!! *alaγıηa giDeя DeмeDiкмi -------------------------------------------------------------------------------- *ησктa кaDaя ςıкaя iςiη viяgul gißi ßuкuleηleя guη σluя ςizgi gißi eziliяleя…!!! *яuh guveη gißiDiя.. Cıктığı γeяe ßiяDaha geяi Doηмez!!! *кeşкe heя aşк мuтlu ßiтse, кeşкe heя geяςeк sevgi laγıк σlaηDa кalaßilse, veγa uηuтмaк мuмкuη σlaßilse!!! *ßileмeм ßelкiDe σ ßoγle мuтlu!!! *вes paяa eтмez яuhuη ωaяDı..σηuDa seγтaηa saтмıssıη… *Dağlaя oηuмDe Diz ςoкeякeη кaγalaяa γalvaяaмaм…ηehiяleя ßaηa aкaякeη ßiя Daмlaγla uğяaşaмaм..!!! *γσкuşтa aкмaγaη тeя iηişтe gozγaşıηa Doηeя… *γıllaяDя iςiмDe 1 ςσćuк ağlaя,İşтe hep вu γuzDeη ıslaк gozleяiм.seηDe ςeкip giтмe Daγaηaмaм γaя,Ole тa$ Değiliм saηDığıη кDя.. *ßuguη seηi seηsiz γaşaмaк a$кsa, seηi seηiηle γa$aγaćağıм γaяıηlaяa кalDıяıσяuм a$кı…. *haγaтıм saηa sıяaDaη gelмesiη!! ßeη кeηDiмe γeтeяiм.. zaмaηla alışмaγı Da вiliяiм!! aмa uηuтмaγı Daha oğяeηeмeDiм. . . *тaк вσγηuмa İpiηi, γa Da кes вileğiмi.. seηsiz γaşaтaćağıηa olDuя ßeηi, Daha iγi !! *İγi вiя iηsaη? σ seηsiη! İγi вiя sevgili? σ seηsiη! İγi вiя sıяDaş? σ Da seηsiη. guzel вiя кız.. ahh кahяeтsiη işтe σ вηм *asıl suςlu seηi кalвiηe alaηDı, geяςeк saηDığıмız aslıηDa кσsкσća вiя γalaηDı. *γıкıк Doкuк sevDaηıη eηкazıηDaη кuятulмaηıη eη İγi γσlu paяςalaяı Ciğηeγeяeк uzaкlaşмaктıя. *ηe eкsiк ηe De ƒazlasıηı aяa seηi Uzeηle asla uğяaşмa! *вaηa ağlaмa eğeя вeηi sevseγDiη вuяaDa вeηiмle σluяDuη вeηi isтiγσяsaη gel вul вeηi кaяaяıηı veя *şiмDi σтuяuγσя seηsizliк кalкıp giттiğiη γeяDe…. *ßeηiм DaмaяlaяıмDaкi кiмγasal eткi seη aşıк Deilsiη σluм seηiη кi eткiγe тepкi… *saDeće seηi sevDiм вeвeğiм..!!γaηıмDa σlмasaη вile haγaliηle olećeğiм..!! *Dµяµćaм ßµяDa ~ giDi$iηi s£γя£Dîć£м ~ кipiятisiz ~ sÂкiη qîßi gôяuηć£м ~ кavgasiz ølaćaк ~ ƒiятiηasiz ølaćaк ~ *seηće вu ςσк мu iмкaηsız..(seηle&вeη) *Daha ƒazla тUкeηмeк İsтeмiγσяuм *кalвe vuяDuм кiliтi …тiя(γasaк кelİмe) eттiм aşкı!! *кapılaя кapaηDı γuяeğiмe giяiş γσк aятıк!! *elleяiηi вıяaк avuςlaяıмDa кalsıη…seη σl γaηıмDa γıllaя oмяuмu ςalsıη *aşк вiя σγuηsa gaмe σωeя ! *ηeγi eякeη γaşaDıγsaм hep σηa geς кalıγσяuм..!! *eтiкeтe geяeк γσк вeηi вileη вiliγσ zaтeη *aćılaяıη σятasıηDa кalDıм ςσк γaηlızıм ςσк вuηalDıм… *alкσl hσş!σятaм lσş!Diηle вηi heяşeγ ςσк вσş!кiмseγe iηaηмa кiмseγe guveηмe кiмseγe alDaηмa кeηDiη ςσş! *oluмuη σluя seηiη uzaкlaяDaη giDişiη ηe σluя iηaη вaηa seηi oluмuηe sevмişтiм.. *ηe σlмuş seηi sevDiγseм вaк γeηiDeη DσğDuм вeη … *aćı zaмaηla geςeя…. *кopяuDe aγı Daγı γσктuя ćellaт кazaηıя! *Ozleмeк guzelDiя ozleηiγσsa iηsaη …. aмa вeη ozleмiγσяuм aćı ςeкiγσяuм.. *ßuluтlaя вile вiliγσя γaşaDıкlaяıмızı.. σηlaя вile aqlıγσя haliмize… *γalaη soleмe γalaηıм σluяsuη σγuη σγηaмa σγuηćağıм σluяsuη … *ηazaяlaяDaη кσяusuη тaηяı вizi iηćiтмesiη elleя γuяeğiмizi… *ßσşuηa sevмişiм seηi Değмezмiş saηa …. *γa Değeяiмi вilseγDiη γaDa Değeяiη кaγвσlмaDaη gelseγDiη… *gećeleя вeηsiz σlмaz вeDeηiм aşкsız кalмaz! *ßu DuηγaDa кσηuкsuη ßu DuηγaDaη кσpuкsuη *ßeη seηiη seяseяi кaтiliηiм seяseяi вeaтleяi вeγηiηe veяiяiм.. *sigaяa кaDaя zaяaяlısıη ςeктiкςe γaктıη.. *кısa тuтalıм sση sozleяi seveмeDiм veDalaяı *ßeη σηu кaγвeтмeDiм σ кeηDiηi кaγвeттi…!! *aşкıмı veяDiм saηa,γuяeğiмi veяDiм.aşк seηDiη seη γuяeğiмDiη… *тuм кσllaяıм кσякuмuη ziηćiяleяiγle вağlaηDı…. *Ne PaRa ne GuZeL hatun sadece iftardan sonra bir sigara *seninle tanışalı zaten birtek seni bulabiliyorum koydugum yerde *Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hukum SURUYORUM.. *eLLer yansın, eLLer kansın, eLLer baksın gozLerine!! Hak etmedin bu sewgimi yoLun acık oLsun bensizLiğe .. *£y İstanßuL ! Sana yeniLdim bir gunahkar yuzunden… Verme istemem!.. ßırak!.. Ustu kalsın!.. aLacağım yok senden… *Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! *Gozum kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGECECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGECTİM… *Ne dnyLr yıktm sni buLmak icn, N umutLr unuttm sana gLmk icn! Snse ‘ayrıLık’ dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. *Bu da sana son surprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum,beni guzel hatırla.Gidiyorum…! *Her haLinLe Her haLimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßnm oLmadın Hatta Odunctun !! *Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! *Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hic kimse uğrunda olemez!! İstersen cek git eller kıymetini bilmes. *İnsanı İnsan Eder Gayret iLe Calı$mak fakat i$in zor yanı calı$maya aLı$mak *Ayrılıkları ayrıntılar incitir. | Murathan Mungan | *Cok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, oLuLer ii biLir ya$amak guseLdir | Erhan Guleryuz | *Bir gun Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere .. *Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.. *Gidrsm donmem, doneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer cok oslesemde ‘don’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, ustelemem! *Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßoyle ßenim icin huzundur a$k!!!!! 2 тaηe De iηgilizće ηićк; *i shσulD have ƒσuηD σuт тhis яelaтiση has ησ eηD!! İт is ησ use ωhaт ωe Dσ.. γσu aηD мe, ćaη ησт вećσмe ωe..! aηlaмı : Daha σ guη aηlaмalıγDıм вu ilişкiηiη sσηu σlмaDığıηı ηe γapsaк ƒaγDasız “seηle вeη, вiz σlмuγσя…” iƒ i haD кησωη,i ωσulDηт ωasтe мγ liƒe ƒσя γσu.. aηlaмı : ßilseγDiм, oмяuмu seηiη iςiη ωeямezDiм. *DuηγaDa hiς кiмseγe guveηмe ćuηкi вeγaz guluη вile golgesi siγahтiя °+° *вelaliγiм вelali вu goηul saηa sevDali egeя saηa вiяseγ σluяsa γaкaяiм вu Duηγaγi *saηa guluм Deseм sσlaя giDeяsiη, saηa мelegiм Deseм uςaя giDeяsiη, aćaвa seηi seviγσяuм Deseм ηe Deяsiη? *вiя Deηiz Dusuη susuz, вiя iηsaη Dusuη мuтsuz, вiя geće Dusuη uγкusuz, вiя вahaя Dusuη ćićeкsiz,вiяDe вeηi Dusuη seηsiz. *Dal яuzgaяi aƒƒeтse вile, Dal кiяilмis вiя кeяe. *ßîzdé SÂßÂH oLmÂz, ßîzdé GunéŞ DoğmÂz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmÂk Sîze YaKıŞmaz... *TopLumd Hép îtîLîrîz SanmaKî ßun îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! *Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!! *Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.. *Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz... Eğer bir gun ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GozyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLcaLmasın... *Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. *Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...! *Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz *Dunya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa obur dunya bizim olsun.para şohret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz gecen yuzyıl değil.seninle gecen bir gun benim olsun aşkım. *Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz. *Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz. *SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! *Bir gun sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir ozlem sarar ağlarsın: Geri donmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gozlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kacsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni. *Ben bir cocuğum aşka kandırılmış. Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış. *Ben bir geceyim gunduzlerden calınmış. Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış. *Biz ince bel, ela goz, sutun bacak icin sevmedik guzelim Gumbur gumbur bir yurek diledik kavgamızda... Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! .. Rakı sofralarında soylenip, acı tutun ciğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR... *BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI, MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM *fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmezz. *kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım *Bazen coban olup koyun guderim Kafam Bozulur Esrar Cekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş cok gorme bana!!! *Secde Ettim aşka taparcasına uğrunda Tanrının Yolundan oldum Sebep sensin butun gunahlarıma sevdikce sayende gunahkar oldum! *ben sensiz cennette yaşamaktansa seninle cehennemde yanmak isterim *Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir cift goz Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedim *İctiğim Şarap OLsun Céktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Muslumcuysé Canım Féda oLsun.. *SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS, OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS. *Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Duşmanım Bile Olamazsın!!! *Bir Gun O Guzel Gozlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İcin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!! *Ağlamak cocuklara affetmek ALLAH a mahsustur,Bir gun beni aldatırsan ağlamam cocuk değilim affetmem ALLAH değilim... *sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TUM ALLAHSIZLARA *Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim Ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim *ECELE SOZLU , OLUME NİŞANLIYIZ , TESADUFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ *Efkarlıyım bu gun yine gurbet elde akşam oldu icip kustum kaderime ayrılık oldu. Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gozyaşımı silsin hasta duştum gurbet elde yanlızım şimdi *seninle başladığına inandığım bir hayatı,sen olmadan nasıl yaşarımmm... *Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem... *DENIZ YA KUDURMALI YA DURULMALI,HANCER YA SONUNA KADAR SAPLANMALI YA KININDA DURMALI. SEVECEKSE INSAN YA OLUMUNE SEVMELI,YADA HIC. *Bugun senin icin bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim.!! *Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum.. *GULLER ARASINDA BIR DIKEN KIRIK MASADA ICKI ICEN AZAB OLMUS GONLU ESRAR CEKEN NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! *Kim Démişki SarhoşLuk Kotu Şéy Oysa Bén Hérşéyimi Ayıkén Kaybéttim.. *DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA... *Dumanımda o vardı, sigarayı bıraktım; kadehimde o vardı, ickiyi bıraktım; ruyalarımda o vardı uyumayı bıraktım; baktım ki onsuz olmuyor, yaşamayı bıraktım! *Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır:gecip giden zaman. *aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,gorunusum serseri ama gonlum sahane sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden ustundur su gordugun serseri *Gittiğin gun kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim. Kader deyip cekip gittin.Sen suclu değilsinde,kader mi suclu ey zalim. *Her sokak koşesinde kavgamız,okulda kıravatımız,dostumuzda hatıramız, duşmanımızda facamız,her meyhanede masamız,sevenlerimizde adımız silinmez. *Senin gozun hep yukseklerde benim ise sende.Sen marka dedin ben mutluluk,sen son model araba dedin ben sevgi dedim, sen en buyuk mutluluk para dedin ben ise sana kavuşmak dedim ve bırakıp gittin. *Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim cıkmıyor,arıyorum yolumu bulamıyorum;bir yanım ucurum , bir yanım ormanlık.Ucuruma gitsem olecem,ormana gitsem kurt,cakalın kucağına duşecem cıkmazdayım. *HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR CEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ *Ben bir insanı sevme cesaretini gosterdim sen ise bir insan olma cesaretini gosteremedin. *Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de. *Oyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım ama dudağında ruj arkasında puşt gorursem anam avradım olsun benzin doker yakarım... *KiMSe WaZGeCiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GoNLuN oLsUn.aL HeRŞeYi gOzUn dOysUN. *ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!! *Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. *Terk edenden alınacak en buyuk intikam , ona kupkuru, sevgisiz gozlerle bakmaktır. *Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam. Eskiden uğruna dunyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile cakmam...! *Bugun bensem Dun sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin, Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin.... *SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA, ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN... *BİLİRMİSİN BİLDİĞİMİ BİLMESSİN BİLDİĞİMİ BİLSEYDİN BİLDİĞİMİ ANLARDIN SEVDİĞİMİ *Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Donmeyene Don Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır *Caresizlikten kesemediğimiz sakal şimdi zuppelere moda olmuş kardes zoruma gidiyor işte *Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim. Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş gec anladım .. *Aşkımız icin dunyayı yıkarım, Yeri goğe katarım, o da olmazsa gulum, kendimi yakarım. *OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İcİn OLur şEKLİmiz İciN yaŞaRız..!!!... *€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN. BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!! *DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir *KaLdırımLarı uzerimize Yorgan Gibi Cektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek..! *laf sokma kapak oLursun uğraşma etiket oLursun yavşama kopek oLursun biraz adam oL ki yanımda yer buLursun. *HeR GeNC DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNC KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!! *H£R CanL! oLumu TatacaqTır *ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi oLumune Severiz..!!! *HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ OLDU *SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BOLUNMEYIZ.... !!! *siir yazmak seni sevmek kadar guzel olsaydi sana degil ama senin icin yazdigim binlerce siirlere asik olurdum *GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... *$arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz C€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!! *YERİ GELİR EFENDİYİZ YERİ GELİR SERseri YİZ DUVARLARDA İSMİMİZ KIZLARDA RESMİMİZ OLSADA BİZ SEVDİKMİ ALLAH INA KADAR SEVERİZ *rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım.!!! *Sizin oralarda yıldız kaydığında dilek tutulur bizim buralardaysa birinin olduğune inanılır...ne yani sizin dileklerinizin kabul olması icin bizden birinin olmesimi lazım.... *Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KucuLduySen ... ßen Senin UğrunDa OLumu Goze ALaCak Kadar ßuyuDum Demek†ir... *Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu hale. *ne paranın delisi ne pezevengin golgesi ne ibnenin bekcisi nede silahın tetikcisi olduk biz gonlumuzun efesi ortamların delisi dostlarımızın kolesi olduk *sen benım ıcımde oldugun surece ne sen kımseye rakıp nede kımse sana rakıptır cunku sen benım ıcın teksın..!! *CESEDI MEYHANEDE BULUNMUS ICKI DOLU MASAYA KONULMUS DUA YERINE MUSLUM OKUNMUS *NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! *GECELERI PARKLARDA YATAN AC KARNINI SIGARAYLA DOYURAN YAKASIZ GOMLEGE KRAVAT TAKAN *NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! *birgun soracaksın."ben mi hayat mı"?diye."hayat" diyeceğim.sonra sen kusup gideceksin.ama hicbir zmaan bilemeyeceksin ki;benim hayatım sensin... *ßir İnsanın GosLERİ neLER ANlATIR ßİlİRMİSN Taßiki ßilemesSin eğer ßilSeydin Seni NE coq Sevdiğimi anLardn *Ruhun Cıkmı$ ߀deninden $€yTanın eSiri oLMU$sUN Nerden anLadım ßiliyormusun Taßiki GosLerinden..!!! *ßir Kopeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Kopeğim Kadar oLamadı.!!! *Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yurekte arıyorum..!! *€skiden karanlikdan korkar yagmurlardan urperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gozyasim oldu!!! *ßir Gun ßir SiLah ve ßir Gul iLe Sana GeLeceğim Ya Gulu aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun...!!! *BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR GONLUMUZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!! *€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarı Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSer!Sinden SevgiLer...!!! *aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MusLumden Sevmeyi ise YanLızca ßizden oĞrenin..!! *Meyhaneden masam kaldırıldı,karakoldan defterim duruldu,savcı kalemimi kırdı,darağacına tesbihm asıldı,sevmek bu kadar sucsa beni asın razıyım. Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın gulum * Bir erkek olurken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın olurken, dili. * Erkekler yaşlanır, kadınlarsa değişir. *Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gordu Suc Ustu,I am Dustu Kic Ustu Very Happy *Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Gecsede_Yillar_Gecsede_Bir_Om ur_Boyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) *Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur. Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur. *Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)–[Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]–(u) *Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! *Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. *Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. *Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Guzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! *Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. *Delice sev,haince terket ama ALDATMA…(yoksa…) *Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·
» ;HÅ$®€TÏÑ¿L€»»& #165;ÅÑÐÏ»»GÕ 09;LU(v)«(·´¯`· .·÷ *BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! *Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir… *Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. *Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat… *BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…! *9 Ayak ucumda basladi sevgi… …Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. *Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor.. *Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM *Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once *Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim… *Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer *Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. *Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun. *Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat… *Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gozler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) *Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez. *Gul nedir ki solup gider. Gun nedir ki gelip gider. Ates nedir ki soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter… *ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BUYUK DAG BULAMADIM *GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn… *Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar *Bu gozler seni gordu.Bu yurek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Omrum ise askim ugruna bitti *Sensizligi Gokteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! *Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURUR *•?•??•?• Oyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> …. «« .!!•?•??•?• __________________