ARKADAŞLAR TARATTIM BOLE BİR ŞEY YOK FAKAT VERİLDİYSE OZUR DİLERİM. Love is nothing without fucking *şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim! * "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK *Dunya bir gundur, o da bugundur! *Sen, sen ol! Asla biz olma. *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *Azdan az, coktan cok gider. *sadece şahlar hamleleri onceden sezer. *hayat, olumle kumar oynama sanatıdır *ozgurluk, sonu mechul bir firardır. *Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir. *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur. *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur. *bela, kişinin sevdiklerinden gelir. *HERGUN SENİ DUŞUNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GUN SENDE SEVERMİSİN SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM CURUYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ OPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE CIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM OLENE KADAR SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GUZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN.. *Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur... *Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. *Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama,Biri icin dunyalar kadar onemlisin *Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı. *İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim *Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... *Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. *Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum. Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var.. İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim *Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! *Guneşin doğduğu da bir gercek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gercek, gunun bitdiği de... Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek... *Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. *seni gunde bir kez duşunuyorum o da benim 24 saatimi alıyoo *Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gun duşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gonulden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş... *Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ? *Hayati gozyaslarinla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandir.... *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım *Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye.. *Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler... *Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor.. *Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin? *Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! *Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa.. *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba Dunyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor... *Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! *Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN.. *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir. *Bir sevgi diledim gozyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gercek sevgiyi ben sende buldum! *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir. Kul olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gozler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini cekmek zor gulmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil olmekte değil ozleyipte gormemek zor... *Sev ama yurekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide gotur, gittigimiz yer kara toprak olsun *Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum *Seviyorum seviyorum haykırarak soyluyorum kimselerden korkmuyorum olumune seviyorum bigun bana soracaksin ben mi dunya mi diye.Ben dunya diyecegim ve sen kusup gideceksinama bilmeyeceksinki benim butun dunyam SENSIN! *gulmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gulusunde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri vardir. *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.! *Seni ben değil gozlerim secti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri icin yoldan cekilmem filozofda demisbencekilirim *Cicekler bahcesinde gecsede omrum senin ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum sen buna degersin be gulum Duşlerim vardıgormekten korktuğum,hislerim vardı soylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum *Vucudun otobus, beynin şofordur kalbin şofor maaline gecerse aşık oldun demektir. Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben. *Sen seni seveni goremeyecek kadar korsen seni sevende seni sevdiğini soylemeyecek kadar gururludur. *Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.donmeyene don demek acizlere yakışır... *Sadece cocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gun gidersen cocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem. *Polis bi gun 3 arkadaşın evine baskın duzenlemiş.Sizi uluslararası kacakcılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahceliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş. *GozLerin daLarSa ßiLki du$undum Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Optum, GozLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz OLduM.. *DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE *seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın *Butun Kızlar Cicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim... __________________