Avrupa yakası Gaffur''dan msn nickleri Avrupa yakası dizisinin yeni karakteri gaffur''u biliyoruzki hepiniz cok seviyorsunuz.Onun repliklerini topladık.Size kullanması kaldı. Gaffurun En Cok hit alan replikleri ; - sen benim arkadaşlarımı begenmuyormusun?? -Bi akşam bize gelsene? -Bana Nie haber verilmiyorrr!? -Copu almaya kapıya geliyorum, Calıyorum calıyorum acmıyorsun... Ne Ayak ? -Aleme Akalım -Anladın sen anladın... -Gelsen Tam super olacak -Cafede takılalım mı? -Gaffur Kendi Kendine soyle der; Gidelim Gaffur -beni niye eklemedin?? beni beğenmiyor musun?? -olur mu canım..yani aşk olsun..gercekten bole duşuncelerim yoktur..bir anda aklımdan gidivermiş yoksa başka bişi değil yani... (StiffmeisteR'E saygılar.. ) -Olumune KankayiZZZZZ -Saclarını uzatsan super olcak -gosune noldu? -Ne o Bi Sakıncasımı var?!?! -beni beğenmiyormusun? -Nasılım ?!?! -Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn? -beni niye cagırmadın Beni beğenmiyormusun? ? -burhan kendini begenmiyormusun??? Gaffur Aksoy Kimdir; Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur. ) (fasla bilgi yok) Hobileri ; 1. hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar. 2. hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini ifade ediş tarzıymış, babası oyle diyor) MANALI NİCK LER ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєcιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ oğяєη∂ιм вαвαм∂αη…вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη…. ѕυѕмα cσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα…!!! :::тαηяıм вι кυℓυη∂αη ∂ανα¢ıуıм::: єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι вєηι вυ нαуαт ∂єğιℓ αмα ‘α¢є’ νє ‘αуşє тєуzє’ уıρяαтα¢αк ~~уα вιя уσℓ вυℓ, уα вιя уσℓ αc тα∂α уσℓ∂αη cєкιℓ~~ ιуιℓιк єтмє кucuк goяuяℓєя кoтuℓuк єт gυяυя ∂υуαяℓαя кα∂ıηℓαя кυѕυяѕυz ναяℓıкℓαя∂ıя αмα уιηє∂є вιя нαтαℓαяı ναя∂ıя σ∂α кєη∂ι ∂єğєяℓєяιηι вιℓмємєℓєяι∂ιя oуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι guηєş ѕα∂є¢є σηℓαя oттuкℓєяι ιcιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!! ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα cσк guνєηιяιм cuмкu;ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz… αн ∂ємєк ozєℓ∂ιя…ναн ∂ємєк ιğяєηcтιя… ∂ση’т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє.. кαρıℓмα яuzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм… вιя єякєк єη cσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş єℓιηє αℓмιѕ вιя ¢ι¢єк ѕєνє¢єк ѕєνмєує¢єк. αн, кσ¢α ѕєяѕєм ¢ι¢єк ηєя∂єη вιℓє¢єк. ~~вєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη. ~~ уuz мιℓуση ∂єƒα ѕoуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує! вιℓιуσямυѕυη ѕєη уuzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. cuηкu тιριη кαуıк. єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓ вєη єη cσк уuяєğιмє кız∂ıм.. oƒкє вuуuтєη вαηα ιηαт, ѕєνgιℓιηιη ѕєѕιηι ∂υу∂υğυм∂α уєηιℓєη уuяєğιмє кız∂ıм.. ~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ “кαяşı” кσуαмαм~~~ ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєcтιм !! Fransaa Fransaa saldır saldır Fransaaaa !! αşкℓαяı ∂α ∂єνяαℓıя мı кαℓρ ηαкℓι уαρтıяαηℓαя ¿?¿ …Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!…… уσяυℓ∂υм кαcı$ℓαя∂αη, кαувσℓυ$тαη ѕıкıℓ∂ıм.. ѕαкıη αякαηα вαкмα, кяαℓℓαя oη∂є gι∂єя.. msn de ne? ne işe yarıyo “ѕєηι ѕєνιуσяυм” ∂єякєη, αѕℓıη∂α oуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. cσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !! “ηє cσк уσяυℓ∂υк вuуuмєктєη ѕσℓυкℓαηαℓιм вιяαz.” вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкα,тαηıмαуα вιя ѕααт,αηℓαмαуα вιя guη,ѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя oмuя уєтмєz…. нαнα ραмυктαη ρяєηѕєѕмι σℓυя σℓυм ρяєηѕєѕ ∂є∂ιğιη тαş gιвι σℓυя вι αηℓαмαℓıк zєкαм ναя∂ı…αηℓα∂ıм…αηℓαмαz σℓαу∂ıм… Sevdimde Ne Oldu Efes Zengin Oldu…!!! Değişik Msn Nickleri °«[Cã§ãÑøvã]»° /¯ ®øMëø ¯ ¯`° ¢åPkIѰ `¯ [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë °±° Lµ¢K& °±° }} ± A§[email protected]ñ ¥u®ëK£î ± ¯°¯ `§[email protected]® [email protected]®§` _°_ ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯ [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]] RøÑ@LDø ° 9 ° ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯ [email protected]ø§Të___® ÑîKë___® }} Dëãt]-[ Wø[email protected]ñ / ßø¥ ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯ °-_-WøLF-_-° ±± M€®¢ëDë§ ±± °°°Fø®€v€R LøVë°°° ¯°²¤ DëLî ¥u®ëK ¤²°¯ [[[ MëMøLî ]]] ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤ °°° §îRîÑë °°° ¤¤DîåB£Ø¤ 64; °°°F€ñ€rßÂ]-[¢£°°° ~~߀§îKT§~~ ««Gå£åTå§å R奻» «W€[email protected]§Të®» ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ ]-[øø£îGåÑ M€T壣îCå :::]-[µñTë®::: °°§]-[åDøW°° «««DåMî€Ñ»» ;» Pø££îC€ ²°°¹ ¯`°D®åCµ£Ã° ;`¯ «±°::R€î§::°±&# 187; §åVåG€°Gå®Dë 09; §Cø®PîØñ§ *´¯`*ßøZKµ®T*´& #175;`* ««£ôV€®»» -¬=©ÄÑåVã®=¬ ;- ¦¦¦-}-°²ºæ ¯`*Gµë§§*´¯ *=¤º°GëZgîѰ 86;¤=* ~^~[ßô©ëK]~^~ (¯`’·.«P£å&€®». ·’´¯

¯`’·.Fë®®ãRî.&# 183;’´¯ ¯`°¤º²«Pø® $]-[뻤º¯ ®~~ßµ®§Ã‚²º 6;º~~® «»Mµ®å’][’«» ßê$îKTÂ$ C®$ *´¯`*ÂpØ££ø* 80;¯`* ~}---} ~W¥¢£€ff~ v~ÃfRåiD ¤f L¤/é~ 7′][’h }---{m€’][’ €ß®µ Få’][’m ¥$€ °M€£’][’ëM° °²¤PîÑÂR¤² 6; ±Di)_ëK± ç

_ı ««GíZëM»» [[[µZÄ&£ı]]] C£µBbë® ¬=椺²°`JíG 8;£ô`°²º¤æ= 2;- Díë§È

_ ‘][’®íBµ][ ¢Ø©µgµ D£Gı¢ D®Ã‚gØÑ G£Ã‚d¥Ã‚’][’o® ‘][’ë®Mi][ª’][’ôR §Ã‚VÂ$¢ı §ëMpÃ’][’îK ®ØmÃñ’][’ík Ù’][’ÂÑgé K®íZmÃ’][’íK §ø§&ë’][’íK *´¯`*KôKô][å*´¯`* +REP İSTERİM __________________