nedir bu ogame: Ogame oyununda bi evren seciosun şimdiye kadar toplam 15 evren var.bunlarda birini secip uye oluosun her evren ayrı uyelik istio.bu evrenlerde sana bi gezegen verilio ve sen bu gezegeni geliştiriosun.uzerine ceşitli fabrika savaş tesisi falan kuruosun.bu oyuna en iyi ornekler;Yuri,Red Alert,O.R.B.v.b... tabi bu oyunda yaptıın binaları gormuosun ve oyun gercek saate gore ayarlanmış durumda or. oyunda metal(mt.) kristal(kr.) ve deterium(dt.) fabrikaları var bu fabrikalar saat başına belli miktarlarda uretim yapar binanın kademesine gore tabi kaynakların belli limitide var. Bu limiti arttırmak icinde kr. deposu mt. deposu ve dt. tankeri falan var. bu binalarda kaynakların artması icin gerekli başlangıc olarak 100k(100.000)iniz var her kaynaktan ama size 500u veriliolar başlangıc ucreti olarak.Bu oyunda deilken bile sizin makinalarınız uretime devam eder. nasıl uye olunur: Uye olmak icin www.ogame.com.tr ye girip ordan uye bolumunu bulmanız yeterli ama dediim gibi bi uyelik bi evren icin.1den faza evrene taşmaın bence cunku evrenler birbirinle balantılı deildir. şimdilik bu kadar şey yazdım gerisini oynayarak bulursunuz zaten oyunun hic zorluu yok(beklemek dışında). Daha fazla sorular icin [email protected] yardım edebildiysem rep pls bu konunun sabitlenmesini isterim hem ne de olsa ilk konu __________________