Yahoo Messenger mi? Live Messenger mi?
Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları
- Yahoo Messenger mi? Live Messenger mi?
-
26-09-2019, 14:54:13arkadaslar ben bu msn messenger'in ulkemizde cig gibi buyumesini saskinlik la izliyorum ya bu msn meessengerin yahoo meesenger dan ne gibi ozellikleri var fazladan merak ediyorum ve bilgilenmek istiyorum ya diceksiniz ki sen yahoo kullan ne karisiyion bizim programimiza ama napayim arkadaslarim cogu orada ben de bir zorunluluk olarak kullaniyorum benim bildigim ozelliklerde hep yahoo ustun cikiyor Ornek msn oflline mesajlasma ile forsunu atarken Yahoo yillardir bu ozelligi sunuyor ve hatta simdiki surumlerinde sesli mesaj ozelligi bile bedava diger ozelligi irtibat listenizi ve resiminizi kendi serverinia kaydediyor siz nerde acarsaniz acin ayni irtibat listesi karsinizda msn de ise 7.5 ile 8.0 arasinda actiginizda cogu zaman listeniz farkli aciliyor coklu kamera acma ozelligi yillardir yahoo da var ayrica o anki durumunuzu kendi belirlediginiz bir yazi ile ile belirleme ozelliginiz var " tuvaletteyim, disimi fircaliyorum; yataktayim gibi" sonra size ozel olusturdugunuz radyonuz var. yahoo chat ozelligini mesengerin da yilardir kullaniyor. ve bir cok ozellik benim saydiklarimin uzstune ekleyecek varsa eklesin benim merak ettigim msn in yahoo uzeindeki ustunlukleri benim bildigim tek ozellik turkce dil destegi baskaa............ __________________