Arkadaşlar Herkes Arıyor Soruyor Buyuk Ihtımalle Karakterler Nasıl Cıkıyor Diye Ben Bi Yerde Okudum Ve Uyguladım Oldu Seth Haric Hepsini Actım Ve Sizlerle Paylaşıyorum. Oncelikle Aşağıdaki İsimlerden Soldakilerle Oyunu Bitirdiğinizde Sağdaki Karakterler Acılıyor.Ve Size Bir İpucu Kesinlikle Ama Kesinlikle Eastiest'de Oynayın Boylelikle Rahatlıkla Butun Karakterleri Acabılırsınız
Oynanacak Karakter - Cıkacak Karakter RYU>>>>>>>>SAKURA SAKURA>>>>>DAN M.BISON>>>>>ROSE CHUN LI>>>>>GEN ABEL>>>>>>>FEI LONG C.VIPER>>>>>CAMMY
ARKADAŞLAR BURASI COK ONEMLİ BUNLARIN HEPSİNİ ACTIKTAN SONRA... AKUMA İCİN 1.YUKARIDAKI KARAKTERLERİN HEPSİNİ ACIN 2.SONRA ARCADE MODUNDA OYUNU BİTİRDİĞİNİZ BİR KARAKTER SECİN 3.ROUND'LARI 1 ROUND OLARAK AYARLADIYSANIZ EN AZ 1 TANE PERFECT KAZANMANIZ GEREKIYOR. 4.SETH'İ YENDİKTEN SONRA AKUMA SİZİ DUELLO'YA DAVET EDECEK VE YENERSENİZ AKUMA ACILACAK. GOUKEN İCİN 1.ARCADE MODUNU AKUMA İLE BİTİRİN. 2.BİTİRDİKTEN SONRA YENİDEN ARCADE MODUNA GİRİN VE AKUMA HARİCİ DAHA ONCE OYUNU BİTİRDİĞİNİZ BİR KARAKTER SECİN. 3.ROUND'LARI 1 ROUND OLARAK AYARLADIYSANIZ EN AZ 1 PERFECT 3 TANE SUPER COMBO YADA 3 TANE ULTRA COMBO 5 TANE FIRST ATTACK ILE ROUND LARI TAMAM LAYIN DIKKAT EDIN SUPER YADA ULTRA COMBO LARLA SON VURUSLARI YAPIN OYUN ICERISINDE KULLANMAYIN AYRICA ILK HANGISINI KULLANDIYSANIZ ONUNLA DEVAM EDIN SUPER ISE SUPERLE OLDURUN ULTRA ISE ULTRAYLA OLDURUN ROUND'LARI 3 ROUND OLARAK AYARLADIYSANIZ EN AZ 2 PERFECT 5 TANE SUPER COMBO YADA 5 TANE ULTRA COMBO 10 TANE FIRST ATTACK ILE ROUNDLARI TAMAMLAYIN.. SETH'I YENDIKTEN SONRA GOUKEN SIZI DUELLO'YA DAVET EDECEK VE YENERSENİZ GOUKEN ACILACAK. SETH İCİN İSE BUTUN KARAKTERLERLE OYUNUN SONUNU GETİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. LUTFEN EMEĞE SAYGI DUYALIM ARKADAŞLAR !!! __________________
Street Fighter 4 ( IV ) Karakterlerin Acılması.
Oyun Dünyası0 Mesaj
●47 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Street Fighter 4 ( IV ) Karakterlerin Acılması.