Saldırın millet boyle işi yerler MSN (cevap)
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Saldırın millet boyle işi yerler MSN (cevap)
-
26-09-2019, 14:48:10Beyler bayanlar msn e sevdalılar sizki en guzellerini haketdenlerdensiniz msn deyipte gecmeyecek bu işin inceliklerini oğrenecek ve zamanla birer kurt misali paşa keyfinize gore dallanacaksınız fakat bilmeniz gereken tek şey var msn de şifre kran ve bunu program gondermeden sadece email vasıtası ile (kişinin emailini bilmeniz yeterli)şifreyi ele geciren bir program amerikadaki programcı arkadaşımdan bana yollandı bu exe yi yakında sizlerle paylaşacağım fakat once ilkin ve kralların kralı olmanın zevkini ben tadacağım bekleyin sabır ------->Beyler yazılanı doğru okuyun ben buraya paylaşıma geldim fakat bu programda bazı aksaklıklar var illada istiosanız verelim ama sistem le alakalı sorunlar cıkartıyor ayrıca ben bi konuya daha acıklık getireyim burda hava atmaya değil her hangi bişey kazanmaya değil paylaşıma geldik yazılanda bir exe var o exe sende duryo program senin karşıya birşey atmıyorsun exe yi acıyorsun email yazıosun(kurbanın) ve bi not yazıp postalıosun karşıya email gidiyo emaile cevap verdiği zaman (o duruma getireceksiniz kandıracaksınız) email de size bi attach file geliyor ve onu download eetiğinizde acılan readme de şifresi yazıor. dikketli okuyun name yapmayın rija edicem sorunu halletiğim zaman size acıcam burda bi laf yayıpda alıntı yapanlara sesleniorum bekleyin arkası yarın kuşağı olacak isterseniz kaydettiğim web page ide yazarım fakat sağlıklı olmaz tabiri cayuze arkası yarın kuşaanda bi sonraki bolumde olursun anladınmı yavrum hadi az daha bekleyin goruşmek uzere!!.... __________________