Azcık Nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
-
26-09-2019, 14:44:18AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRum..SozLeRime Toz Kactı, O kadaR! Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Oğrendin Şunu Unutmaki K*hbelere Sevmeyi Biz Oğrettik ! Sigara icmek oldurur..valla mı? Niye iciyorum sanıyorsun?! Guneşin kanı damlıyor yuzume , artık karanlık ve tamamen ozgurum .. Benim Acılarımı Okumak Her Zaman Zevkli geLdi Belkide Sana .. Cunku Ben Acılarımı yansıttıkca Sen Mutluluğunu yansıttın .. Ergenlik şeytanlarımla savaş icindeyim !.. ßazen odamda yalnız kaldığım zamanlarda ruhumun benden cok daha yalnız olduğu hissine kapılıyorum..ßu oda artık ßenimkalbim gibiydi !!.. Git artık..Kendini cok sevdirmeden Yalnızlığımı orttuğum yalnız bedenler de terk etti beni.. ßazen ihtimaller arasında bocaladığımız hayatın akışı yerimize karar verebiliyor !! Dunku Cocuk Değilim Artık ..Biraz Yorgun Birasda kıRgınım Giden yoLunu kaLan Yerini biLsin Artık !. OLum oncesi yorgunLuk var gozLerimde...GoLgem biLe boğmak icin FırSat koLLuyor.. Kokunu da aL giderken, yaralarımı tuzlama madem… Arkana bakma giderken hiC sevmedin zaTen! Sen hem Bi hastaLık hem Bi sağLık gibisin kaLbimde (: Seni sakLıycam inan yazdkLaRımda cizdikLeRimde, ŞarkıLarmda sozLeRimde. . ! Resmini cekmelisin her anın,kanıdı olmalı her feryadın. Herkez Kendi Capında Muhteşemdir ; Kiminin Capı VardıR Kiminin YarıCapı Elimden geleni ardıma koymakla meşgulum... OySa oLunucek Birsey yokmus Sen gidince yasanacak Birsey oLmadığı kadar. Ne Unutacak kadar Nefret ettim! Nede Hatirlicak kadar Cok sevdim ! Beni Verme Ellere Al Gotur Yureğine Sakla .. Gosterme Kimseye .. Bir Peri OzguRdur onu tutamassın bende peri olmak isterdm Hayat beni Ozel ve Saf kıLsın.. __________________