uzaktan yardım nedir oncelikle bundan bahsedeyim bilgisayrınıza girmenizi istediginiz arkadasiniza gecmiş oluyor bilgisayarınıızın yonetimi bir program yukleyemediginizde ornegin bilen bir arkadasinizdan uzaktan yardım istediginizde istediginiz kişiye bilgisayarınızın kontrolunu devrediyorsunuz ve siz sadece onun pc nizde yaptigi işlemi izliyorsunuz gercekten zevkli ve yardım almak icin ideal kotu niyetle kullanılmadıkca bu yuzden guvenemdiginiz birinden uzaktan yardımı kabul kabul etmeyin bende problem var yapamadım kendi bilgisayarımda fakat baska bilgisayrda denedim msn de eylemlerden uzaktan ayrdımı secip kontrolu devredeceginiz arkadasınızı seciyorsunuz okadar baglantı kuruluyor ve size 1 onay mesajı geliyor onay verdiginizde kontrol arakdasınıza geciyor onda sizin ekranınız acılıyor forumdarastlamadım buna belkide vardir sorunum:selamlar bir turlu uzaktan yardıma baglanamıyorum bicok kişiyle denedigim halde olmuyor ne bi hata veriyo ne baska bişey hicbirşey olmuyor guvenlik duvarini filanda kapatıorum xp iki pc de ve msn live kurulu ama olmuyor ne yapmak gerek __________________