Battalgazi ilcesine bağlı Başharık Mahallesi'nde bulunan mustakil bir evde 3 cocuğu ve kardeşi ile birlikte oturan Turkan Yıldırım, iddiaya gore ev sahibinin evi muteahhide vermesi sonucu evsiz kaldı. Maddi durumu iyi olmadığı icin ev bulamayan Yıldırım, eşyalarını evin bahcesine koyarak cocukları ve kardeşi ile birlikte burada yaşamaya başladı.
Ev sahibinin kendilerini bahceden de cıkarmaya calıştığını belirten Yıldırım, “Kiralık evler pahalı olduğu ve maddi olarak kazanc elde etmediğimiz icin ev bulamıyoruz, binanın bahcesinde yaşıyoruz. Ev sahibimiz geldi bize ‘bahceden de cıkın' diyor. Şimdi 3 cocuğumla birlikte burada kalakaldık. Cok zor durumdayız. Allah rızası icin bize yardım edilsin” şeklinde konuştu.
Turkan Yıldırım'ın kardeşi Gulandan Yıldırım ise “Ev sahibimiz binayı muteahhide verdi. Bizi dışarıya attılar elektrik ve suyumuzu kestiler. Ablamla birlikte kiralık ev bulmaya calıştık ama kiralar pahalı olduğundan dolayı bulamadık biz de bahcede yaşıyoruz. Ev sahibi geldi ve bize bahceden de cıkın diyor. Dışarıda kaldık ne yapacağımızı bilmiyorum, bize yardım edin. Ablam sara hastası, okuması yazması yok. Yardım bekliyoruz” diye konuştu.
Selcuk Donmez
Sara hastası kadın 3 cocuğuyla sokakta kaldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Sara hastası kadın 3 cocuğuyla sokakta kaldı
-
06-09-2019, 15:27:15Kayıtlı Üye