buRda etiKet gecmeZ. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe! şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama cok haSsaS ve aLınqanım cozemessiN ßeni..! ßen zoR oLanLaRdanım. Sen VodeFoNe gibi aNı yaşarken, ben Seny TurkceLL gibi heR yeRde ceKemem.. " 1zm1R'LiYiM HaLiM BaŞKa " " 1zm1R'LiYiM DoYMaM AşKa " Ey Aşk! Uzulerek soyluyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor... ßataqda Ve Yataqda Eşi iYi oLmazsa eLine mahquMsun cocA.coLa rekLamıNdaki penquen'Ler qibisiN doRt Kapaq biRiqtiRsem 1 keRe veRiRmisiN?: sħЄqЄг вis'ħЄ.sħЄгіи вis^ħЄ.мΆиγak вis'ħЄ.ƒéиa вis^ħЄ.γǾq вőLé вis^ħЄ - Ey salak qencLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.OkuzLuqun Luzumu yok ... ^^ xD GideLim Diyin! --> GeLiyorum!... ' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =) Hicbir Raporda SabitLenmemiş DeLiLikLerim War Benim... BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk aYoOL..! Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..! bi daNé daHa béN yOKkİee xD Adımı duymayın kaC yazar? KaLßim tanıdıĞım en iCten yazar. HeRŞeYi aNLaTaN gOzLeR vaRKen sOzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..! TeTik Duşer Alem BiteR ARZU Edene gideR faRk eTmez Zalim kadeR isTe saNaDa gideR.. Yapma be Azrail amCa mario'nun biLe 3 caNı vaR Ne Onemi Var KimliğiMin! HerkeS KadaR onemLi! HerkeS kadaR OnemsiZim! Sevmek yaLan ise Bu dunYa'da seeN seV beNi teK yaLanım oL haYatıMda EğriYi doğRu'nun aLtanA koY guN geLirDe doğRuLur heR zaLim unutuLur beNde oLduğu giBi! beN ki bu hayaTTa acı ceqmeYe we KaybeTmeye mahqum seNki eziLmeye we kuLLanıLmaya mahqumsuN... _-_DUYGULARIM COK HASTA -_- KİMSE KUsuRA BAKMASIN KİMSE YANIMDA KALMASIN !!! ıllılı.ıl.lı..1zm1r..ıllılı.ıl.lı Haklarımı Kaybettım Hukumluyum… ParcaLanmı$ Vucudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun Yes abicim, Turkce egitime benden de okey!!! O kadar iyi uyurum ki bu isi gozum kapali yaparim Hade qeL ßir oyun oynayaLım ... SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa... vaRmısıN ?... FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? azRaiL'i Dişi qondeRsinLer oLumLe biLe sevişiRim ********im BENDEN İSTEDİĞİNİZ NEDİR ? DuNYaDa 3 ŞeY BiR DaHa GeRi DoNmEz 1-SoYlEnEn SoZ 2-GeCeN ZaMaN 3- BENNNN... DAHA GoRMEDiğiM KAc YuZuN, KAc RENGiN VAR BE HAYATTT !!! ArkdaşLAr yeni Arşivim'Le dediğim gibi geRi donDum Rep ve YorumLarınızı bekLiyorum heR saman qi qibi ozenti oLup yeni konu acmayın __________________