† ѕєутαηıη кαηкуѕι † [_!вiiя кєz Dαнα αйLαуαcαgιм..вεйzεмεDiigiiйii..нαуαтιй мαѕαLα!_] oят DuşLεяiiйii..DuşLεяiiмiiй uѕтuйε..DuşLεяiiм uşuуσя..!! «3 giiDεcεкѕεй уαвαйcι кσLLαяα fεLαкεтiiм σLυя уαя..!!oLuмuй σLαѕιм gεLiiя..!!! =( кαувσLѕυη! ρυѕLυ яuуαLαяιй αяDιйDα..gυяυяα уσкυz ѕενDαLαяDα..!! .. йεяεуε кαcѕαк αуяιLιк şiiмDii..!!! ='( iiмкαйѕιzLιgα вuяuLdu уiiйε αкşαм.. «'3 εLLεяiiм εLLεяiiηdεй кαc кiiLσмεтяε υzαк ѕενgiiLii..؟? odεdiiм вεdεLiiйii кαяα ѕενdαйιй..! oмuя вσуυ уιкαѕαмdα уuяεgiiмii..cιкмαz вυ αşкιй Lεкεѕii..!! кαdεя dεgiiL вiizε кιуαй..вiizε ѕεй кιуDιй..!!! уαя αşкιмDαй şuρнεй мii ναя..؟?вiiLεмεdiiм dαнα ѕαйα йαѕιL уαяαйαcαgιм.. =( giiт dεdiiм giiтмεLεяii вiiLεмεdiiй..кαL dεdiiм..кαLмαуι вεcεяεмεdiiй..! вiiяdαнα кαLвiiм ѕεйiiй iiciiй cαяρмαуαcαк..!!! dεѕεмdε iiйαймα..! «3 кιяDιgιйιz нαуαL кυяDυgυηυz нαуαL σLмαѕιй ѕαкιйй؟!? Tutsam eLLeriNdeN qecmi$i UnutamamKi oPsem qozLeRinden ya$Ları kuRutamamKi damaGım coLe doNmu$ sesiM camuRa,oYuncaGını qeRiveR iciMDeki coCuGa! yUrEğiMe bİr beDeN buYuk gELen umutLarı uzErimDEn cıkARIp gidiyoRum SEnsizz Buraların tadı tuzu yoqhh duşunsene yedigim salatada bile seni arıyorum... simdii Bana soylermisn.. Bİ HIYARIN eKsikligi bu kadar mıı...bellı olur ..!!..?? Sen Yoksan, Bi baskası waaR (: sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim.. . MecaLsis YaşamaLarım .. €sK!d€n N!ck Mi WaRdı.........k!m NicK kAyBetMişKi B!z ßuLaLıM.... ''' kişie qore online ... αşк ιcιη уαşα!! αмα αşк ιcιη oℓмє (ѕєηι ∂є υηυтα¢αğıм σ ѕαнтє ѕєνgιηι ∂є) υzαтмα єLLєяiiηii υzαк σLѕυη iiѕтємєz.. вєηDєη αLdιкLαяιηι νєямєує gucuη уєтмєz..!! | |Sen BiLir misin asiLdir gozyaşLarı hic yere duşmedikLeri icin; Benim gozyaşLarım da asiL sevdiğim adamın yureğine biLe duşmediği icin..| | ßéynim ßuyu diyor sureqLi ruhuma Yuréğim isé git.. Git uzakLara.. |ڪے m0deRn ZamanLarda Aşk , Dutturuduru mudur?๏̯͡๏)ڪے istemem insan olanı bulamadm hepsi aynı yalan dolan ve menfaat dolu qє¢єℓєя qє¢єℓєя qυηℓєяιмι qoмєя кαяαηℓıqαα... уαρяαк ∂σкєη gєη¢ℓιgιмιη ѕαтıя αяαℓαяıη∂α αℓтı кıямızıуℓα ¢ιzιℓмιş, тıяηαк ιcιηє αℓıηмıѕ ѕυѕкυηℓυgυмυη вαѕ нαяƒℓєяιѕιη ·▪●●ђλұλךρЄЯЄ§ŧ μҜλךλ..!●●▪· !!--__..эśмэѓ Ŀάđŷ..__--!! ץάפмυѓ YaLaN asKLaRıN SaHTe oYuNCuLaRı.. intihar'a meyiLLi oyuncaK bebEK Bir sarkı tuttum sevgilim bir kapı actım ikimize ikimiz cokmuşuz meger bu resme... śэйأςөќ šєώأǿяυм ●▪٠۰▫»»!!śэйأςөќ šєώأǿяυм!!«« ٠۰▪•● ßiras daha kaL yaLwarırım,boyLe cekıp qitme neoLur,GuLmes agLar sarkıLarım benı sensızLıqe itme ne oLur.. oLuM KapıMı CaLMaSaDa KaLbİM SeNin..!! Bu iNadM aSKa Be SeVGiLii.saVasMda YaLnz BrKma BeNi. tMm yeTeR yeTR HerŞeY isTeDiiN giBi oLsN.bN ZtN oLdM KaLN saGLr sNN oLsN.. Yeniden KaLßim kıRıK,kapıLar acık YoLum ince, yoLum uzun YaLñızlıımda yuruorum... SaKın qeLme hazIr deiLim, deLiiim Kac qNdur..Lodosum tuttu, PoyraZm souKkK... Bu sOndu// dunyamda Séndén kaLan hicbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$caqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[ soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa.. haYalléRİm yK oLdu KoydUum YéRdé ykTu hcßiRi..! Umut oLdukca héR yéNi qun Yéni ßir ßşLanqıctR.. 'beLki umrunda biLe deiL ama ben sensizLii sewmedim.. O $mdi ck uZkLaRda... yk hYtımda.. ruYaLrmDa.. ѕзйѕiiz уαραвiiLiiяiiм ѕαйιуσяDυм..αмα уαйιLмιѕ iiciiм..Dαнα giiтмзк iiciiй αякαйι Doйзя Doймзz нзяѕзуiiйii ozLзDiiм.. BeLki isimsiZ teLefoNLarn Birinde [Senin Nefesin]...Kim biLir.!? beqenmeq sefmeq oLsaydı kaLbm copLk oLurdu eLbet Sana Gorede Bir Tarifem VarDır Rahat oL...! SaNa Du$eN Susmak CeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!! ||ѕα∂є¢є bittiN ..вιℓмєм αηηαтαвιℓ∂ιм мι?|| вέDέLLii мυтLυLυкLẫя..! «'3 (●νєяiiуιмDє αL giiт ємαηєтiiηii..«[ѕoуLєѕєηє]»..нαηgii кυяѕυη ѕєηiiηDii●) вiizDз DσѕтLυк ηзDiiя вiiLiiямιѕιη..؟? ηзfзѕiiη тuкзηiiяѕз αL вυ cαη ѕзηiiη.. уσLυη ѕσηυ υcυяυмѕα Dυя ! iiLк αDıм взηiiм !! яeηη ηicнт deм нiηтeянeя..deя aucн oнηe Dicн gLucкlicн iѕт(W) (..arkasindan kosma..sensiiz De mutLu oLanLarn..) вєηDєη ηєfяєт єтмєк ѕєηii guzєLLєѕтiiямєz..☆ YiNe Yoqsun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Yerinde..!! ''sen'' i ke$fettikce ''ßen''i yitiriyorum.. . . VaRLıııM HiSSeDiLMeYeBiLiR AmA YoqLuuM KoYaR… ;] Ayya$a SoRmu$Lar '' NedeN İckiYi BıraqtıN ''diye Cevap varmiş: '' $erefine iciLeceq a$k yoq,satıLmı$ ButuN SevgiLer '' Gurur A$K ' ı ZiyaN Eder ..!! /x/ ]-[ "KaηatℓaЯı qırıℓmus ku¢cuk qeℓebk" ]-[ ßis éski sévqiLiYis...héя an ßaяısaBiLiяis...«'3 Eğer bir dış etken seni uzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gucun vardır… Cool'un kolen olimmm Cok kasarsın uzun yasarsın…! Hade anLatsana beni kac haRf sewdin??? Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Oğrenecek..!! Hayat dedikleri Bu ise , ustune 1 paket Parlıament Ver be Ganqa .....KraL Kim OLursa OLsun KraLice Hep ßeNiM..... •●1 hayat senin hayatın 2 vahşi bir astabiyatın●• √oLuм SєИdєИ MєЯђaмєtLi BiИ KєЯє oLduЯмuyoЯ ki... √Bєп Sєпiп Vaгya LafıпLa $єKiL aLaмaм... √BєsLє BєИi Yaя Yudum Yudum a$kLa.. √Sєп Baпa Bakмa Bєп Sєпiп Baktığıп YєЯdє oLuЯuм !! ●●OrTaM KiZi oLcAmA BaBaMiN KiZii oLuRuMm●● Beni unut aLLahın askına cıkma karsıma canın ugruna... Ben seni sevmekLe hata mı ettim değermi biLmedimde beni ziyan ettim... Kor gibiyim aydıLıgın tam ortasında biLe... Sendin en buyuk gunahım biLe biLe goz gore gore.. AğLama arkamdan yasın tutmaz istemem goz yasını.. *___oLduяêcêктiiм sênii..... *___iinciiтêcêктiiм sênii....... *___unuтacลктiм sênii... *___ลмล Lลneт σLsun.... к-i-y-ล-м-ล-d-i-м... *___мegeя senii sevмeLeяe dσyaмaмisiм... RoL değişimi yaptık sanırım..TerkeDen ben peşimden koşan sen.. αdι нαѕяeттiiя ѕαnα αкαn gozуαşLαяιмιn.. ѕevdiigiiм вαşкαѕιnιn ciicegiiумiiş .. gonuL вαgLιумιş уeniiden ѕeνeмezмiiş .!! уσяgυnυм ozLeмeктen нαуαLiinii.. guяuLтuLu уαşαdιм .. ѕeѕѕiizce oLuуσяυм . νe вen giidiiуσяυм .. вiiя dαнα donмeмeк uzeяe .. giidiiуσяυм .. iiѕтeмeѕeмde.!! iidαмα нαzιяιм мαнкυмLαя giiвii..вσуnυмdα вiiя iiρ..αуαgιмdα ziinciiяLeя.. eLiiм кσLυм вαgLι ѕevdiiм ѕenii.!!! ѕen уαρтιn нαтαLαяι .. вedeLiinii ode.!! i¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa doŃdu .!! ♥♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıcℓåяıмı گےєnsє hic ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †uм گےåkℓånbåclårını♥♥ Sénde Uzqunsun ßu HayattaN Hemde NasıL