Sana ben Harammıydım qi HeLaLine GiTTİN ? oLum Beni BuLamıOr … Yaşamaya iTior ama YaŞanmıyoR… !!!! Uzun Uzun aNLatıLmaz Tek biLdiqim Sen ‘’ Aşk ‘’ Sın !!! Buqun , Kendim BiLe terk etti Beni … !!! Ufkun KusTah GuLuşLerini Serme GeCeLeri Ustume … Cunku .. Cunku Vefasızm Ben oLumu iCinde HissedeNLerdenim … !!! AyrıLık KoLay deqiL … ozLerqen uzaKLarda … KursunLar DeqmiŞ gozyaŞLarıma :@ iSYanım Herqunume aqLama annemmmm Bu COcuk aqLar her qun batımında Bırakın aqLasın KoLLarı FaCa … !!! HayaT Zaten Surpriz Hediyem iSe CiLe … !!! oLum … Ayıkken qeLme kapıma Donerim beLqi Girdiqim yoLDan Yine Cıkar biriLeri , DoSTLarım Tutar beni Kafam quseLKen qeL … GeL aL Gotur Beniii Gunun Son Siqarasını iCiyorum … Onun ne dediqini hatırLayaraq Kasma Kendini Yavrucuqum x ) Sevdamın KıBLesi YaNLı$ yondeymiş $ … Bo$aLdı Kadehim .. Sen doLdun iCime .. Ba$ım Donuyor Sarho$ Oldum Yine … Du$umde BiLe GunahKarsın …. !!! уαтıяıм¢ı ∂єğιℓ∂ιя αşк şιм∂ιкι zαмαη∂α ∂σğαя уαşαя νє oℓuя AqLamayaCak artıq GozLerimmm Sensiz Ola iLk yarınLarımmm Yan GonuL Yan … !!! KaLpten Du$tu Ya$ama SevinCiim iNannn DoqarKen Neden aqLadıqımı Ya$arqen aNLıorummmm … !!! Kim ßiLir Ne aLemdeim ; Hanqi Ciqara'da Kacıncı Dumandaım ; Hanqi Kova'da Kacıncı Kapaktaım ? .. a.q x a.q² x a.q³*½+[(a.q x a.q²
-(a.q-a.q+ ½
³]²a.q x a.q²x a.q³-½=½a.q+½a.q=Way a.Q. Ne zMn Karsıma Cıkıp Şakaydı Gecdi DicekSin.. Ben AcıLarımı Oğun YapDım Kendime ; Sabah 3 , Aksam 3 kere aqladım ... Uzatma Ellerini Uzaq Olsun İsteMez , Benden ALdıkLarını Vermeye Gucun YetmeZ Senin bir gunune sığdıramadığın o aşk, Benim 17 yaşımdı... Ve bilmeden ıslığınla eşlik ettiğin o melodi, Benim olum marşımdı... Bizde bilirdik sevgiliye pırlanta almasını....ama dostlarımız actı yedık ictık pırlanta parasını ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм... кOІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа... PoP DinLeyip Kıcımı RoCK DinLeyip Basımı SAllayacaqıma arabeSK DiNLer JiLeT SaLLarım Sewmek ßeni ßırakıp Nereye Gidiyorsun Demek DeqiL,Gittiqin YerLerde DUALARIMLA seni Koruyacaqım DiyebiLmektir!!! qécmi$é sakın qécmi$ démé... qécérkén ßéLki sana da qécirmi$ oLaßiLir. İnanclar İnsanın Vicdanındadır Kimseye İnancım İcin Hesap Wermek Zorunda Değilim /Değiliz... Takıl bana hayatın renklensin. Fazla takılma gokkuşağına donersin Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? Bitti diyorsun Tek bir Kelimeyle Kan dokuyorsun.. ßeni ßenim Onumde YeяLe ßir E††in Nickler SaskınlıGenclik'ten alıntıdır.. 1 Teşekkur yeterli.