Yeni nickLerimiz geLmiş buLunmakta..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Yeni nickLerimiz geLmiş buLunmakta..
-
26-09-2019, 14:40:24Uyuştur kanımı, başımı dondur... Yatır dizlerine omrumu sondur! Cekme dudaklarını dudaklarımdan... Nefesim kesilsin operek oldur..! HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''... ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( . ) Koyun ! Bak İbret Al Yere Duşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa. Bazen bir icki şişesi, yaşam destek unitesi!... FazLa Raad'ım!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile! FArk Edermi ? Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lux & Cocaine Kadar Tehlikeliyim ! OyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébus Ettirsn,OyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın. Duşen bir yaprak gorursen,beni hatırla demiştim... Biliyorsun seni ben,sonbaharda sevmiştim... EmReder gibi bakı$Lar sevgiNiz yok.. Bnmde bununLa uğraŞıcaK vaktim yok..! aLayıNa qiDerMish ..! sen koRkhMadaN baqqaLa qiD oNcee( ; " Yiηé Gozuмdé bi DaмŁa 'Yaş'sıη .. Yéηi 'Yaş'ıη KuтŁu øŁsun 'αşкıм' ... " Cok TaTLıSINN cOkkkk NAzLISIN biliyorum sende aslında haklııSIınnnn nede OLsa TURK MaLıSıNNNNnnn...!!!! ßu yÂSÂm ßénim..kurÂLLÂrı ßén koyÂrım..ßényÂşÃ‚rım..wé ßédéLînî ßén ôdérîm..ßu ßénîm HÂyÂtt kî duruSum.vÂrLıgım..îSpÂtîm-dır RésT Céktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYac**ım Dérqen ..Sén Cıktın kaR$ıma Sєη вu Sєωqiγi кaLdıяaвiLiя мiSiη?... qєL dєSєм Saηa... hiςвiя$єγ Sσямadaη qєLєвiLiямiSiη? a$qıη кLaSiк σγuηLaяıηdaη wazqwєς вizє qoяє dєiL вuηLaя dєкi: "a$ıqıм" dєкi: "iSтiγσяuм" Sєηiηiм вєη SσηSuza кadя Sєηiη.. SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Du$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...! Şunu unutma hickimse ve hicbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin xP xP ArKAya baqMAMak lazıM..!Bunu SEn oGreTTin baNa Cikleti ağzında, Pantolunu sıkmış kıCına, başlarım aşkına... aGLaMaYı BiL GuLMeYi uNuTMa SeVMeYi BiL SeViLMeDeN YaPMa BeNi HaTıRLa DeMiYoRuM aMa BeNi uNuTMa $éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır . . €n buyuk kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır..... MutLu édéMiyCéKséN; Me$quLde étMéyéCéK$iN