Msn NickLerim..
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●22 Görüntüleme
-
26-09-2019, 14:39:40NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GuwEnİrİm...cUnKu nEfReTiN SaHtEsİ olmas..! OmRumu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL .. Bu hayatta kimse kalmaz bakire, en azından hayat koyar 1 kere....! Gulu gulene,sevgiyi bilene, nefreti hakedene,kalbi taşıyabilene vermeli... HeR GeNC DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,HeR GeNC KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!! Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gun bu dunyadan gocup gidersen, BiLKi SENDEN ONCE ORDAYIM Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gercekten sev, sonuncu olayım. Aşk soz ile başlar. Dudak ile beslenir. Dokuz ay sonra da; baba diye seslenir ! Duşunuyorumda; duşuncelerin en guzeli: Senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, beni duşunduğunu duşunmek ! Dışımda KahkaLardan Bir Suret !! İcimde Kan AğLayan Kucuk Bir VeLet... SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..! Aşk iki temel elementten oluşur, acı ve haz. Gerisi naz ve gaz... kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya gecmek icin nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz... mutLu etmiCekseN me$quL de etMiceKsn..!! ßeN adı yaLaNa karı$ıp asLınDa doqru oLanLaRdaNım..!! Hayat bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur aLLah ko$tur Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin. qéL dérsém qéL qid dérsém qidmé NéFréd Vé Acının 1Lé$imiyim ßén. AqLamak FéLséFém OLdurmék EqLéncém..! Pich oLup Yatakta unuttukLarımızda DeğiL , deLikanLı oLupta eLini biLe tutamadadıkLarımızda AradıK A$Kı .. ! Siz Bana FarkLı oLduqum İcin GuLuyorsunuz.. Bende Size Aynı oLduqunuz İcim GuLuyorumm... TakLitLerimden Sakınmayın..Cunku Bana uLaşamicanıs İcin Ancaq OnLarLa Yetinirsinis.. katLanmayi biLmeyen a$kı cekemez.. a$ka mahkum oLmu$ garip guLemez!.. SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DuNYa YuVaRLaK Batakta we Yatakta Eşin İyi Olmadıkca Eline Mahkumsun... Sevmye NiyetLiYse İyi Dşnmeli AgLamyı Ogrenip GuLmeyi ßiLmeLisi? Ask Kumar Gibidir Dikkat EtmeLis? Oynadğ? Zar DeiL ßlmelisn ßiLékLérimi kestim acıyor.. Kanım akıYor yawaş yawaş.. ßiLiorm oLuorm ama oLum ßana yakıŞıor. Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Oğrenecek..!! qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..siktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!! Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ olumune bulaş olumle dalaş ama yavaş yavaş İŞLEneN Suc KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!! Deniz Derindir Durulmaz.. Dostluklar Ebedidir UnutuLmaz.. __________________