Cok Sevilen nickler..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Cok Sevilen nickler..
-
26-09-2019, 14:39:14|rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..| heRşey oyLe cabuq oLduqi sanqi yaşaDığıM haYat bNm diiL !... [ aRKamdaN koRkup kacTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !... ] qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !... seNdeydi haTa !.. ********liqTi soN moDa !.. hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa !. . vaRmısıN ?. . TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN...Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN...!!!!... biR guN oLacaqh biR guN kaLacaqh işte o quN guNeş bNm iciN doğucaqh!.. SênînLê întîhÂRîn e$îqîndê jîLêtLê dÂmÂr mêSÂfêSindêyiz. Her haLinLe Her haLimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßnm oLmadın Hatta "Odunctun" !! heRqese yaLan soLe qeNdine saqıN soLeme sefiosuN yinede !. oRaLaRda ßenden yoqh du$unSen anLaRsıN - ßuraLarda Senden coqh ßi qoRseN $a$aRsıN ! . . umudumda kaL umRumda oL !.. pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona !.. qozun aLıoRsa Beny Hady Kendini SevdiR... aLmıoRsa Hady ****** qit Kendini GezdiR... susLu aşqh KeLimLeRi yoqh bisDe baqışıMıs yeteR geRceqteN sefeNe!.... KimiNe ßurda Kimine Yoqh! . . kaLmak ağıR geLdiğiNde qitMeLi iNsan. oLuoRum soN biR kez seNi sevioRum deseNe ! aRtıqh qiTme demiYcem iYice hazıRsıN bu seFeR. yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiR..saNamı kaLdım ? boş KoNuşaNa soLuceq sozuM boş iNsaNa haRcıycaqh zamaNım yoqhhh bNm. yoqLuumLa eii qeciNmeye baqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh.. beN seNsiz biR hicseM seNde beNsiz biR pi*hsiN.. seNiN HawaNıN oLduqu yeRDe ßeNiM rusqaRıM YeTeR SeNiN cıRPıNıP WaR oLmaYa caLıştıqıN yeRDe ßeNiM $eKLiM yeTeR. ßu aşk bitti burda ARtık elveda.. beni merak edipte sakın kafana Taqma mutluum snden uzaqlarda Adı VijdansıZ qerisini sorma... uNutaMadıM sanMa - coqtaN uNuttuM koRqMa. mutluluq yurekli olana yakıŞır ben sewdiysem buna kiM karı$Ir... SEN GİDERKEN BEN DONUYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ONCE DOnUjEK ... Odunc aldm qeleceqımı qecmişmden koparken .. KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bOyLe BiTsİn BiR zAmAn HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Bir kez olsun gelmez misin? Gormemezlikten... Uyan! Uyumak icin onunde sonsuzluk var. Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßoyle ßenim icin huzundur a$k!!!!! __________________