€ZiLmİ$ ßir KEnTin SOkakLArında SevDası YASakLAnMı$ VEde UMutLArı Kur$UnLAnmI$ GeceLErin İsyanKAr SErser!nDn Sevqİler..! NE KolumdA KelepCE NE YAnımda qArdiYAn NE qOnluMDe ZuLum NE ENsemde OLum Oo quN YalnIZca SEn OLAcaqSIn quLum.. SevMEEqmi Bİdaha Aslaa!!! BAna HAyAtIm DİE Deil Ruhum DİE Hİtap Et Hayatın Birqun SOn BUlur AMa RuHUn ASla!! KAlpLEr VArdIR:BirBirİne Yakın UZaq Yerlerde KAlpLEr VARdır: Birbirine UZaq YAkın YErlerde::. HAtırlanMAq Yaşam Kadar TatLıysa UNuTuLmaq Olum qiBi Acıdır... вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤.Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ Senin HAvan BEnim CAqmaqımın qaZına Bİle YEtmes ¤ .| |Bên SêNî ûNûTmÂk îcîn SêVmêDîM | |. ¤ ··•·· S3NSiZ B3N N3F3S ALAMAM ··•·· •₪๑₪ ۩۞۩_KIZIN_YINE_A$IK_ANNE_۩۞۩ ₪๑₪• SerSeriler NE aqLAmaYı NEde Sevmeyi BİlirMİş; Olaqi SEvDİ Bir KEz Severlermiş VE Olaqi Aqladı qOZ Yaşının DUştuqu YErde OLurlermiş... a$K aCIsı Coq DeriNMi$ CEqMEyen Bunu BilMEzmİ$ qOZu Ya$Lı BN HEp YaraLI.... İnsaFIn YoqMuYdu Ta$MıYDı Oo KAlBin BAqRIma Bİr KUr$Un SıqıpTa qİttinn... DONdun qiTTin Bİr HOşCAKal Demeden Şimdi BaqaRım Ardından YAlNızım BEN.... SEni ALDatan OLsun HAdi qEL YAnıma.... Ararım Sni BU Yollarda YapaYAlnızKEN Yanar BU Yureqim BEbeğim Sensizken... Ecelin qElMEsine qEreq YOq SN ALDın CANımıı Sni Sevdim BEBeğim HErZaman BUnu UNutma SEn HErZAman KAlbimdesİn RUhum YAnındaa... YaLnizlik GeMisi CoktaN Batti, KuRşuNLaR YagdiRdi BiR SozuN YuRegiMe... İHaNEte ŞAşırMAdım BEN COq Onceden CAtLAqlar VArdı ZTn... Bni Bildiqim KAdar DEil Bilmediqim KAdAr Sev... Dunku Cocuk Değilim Artık ..Biraz Yorgun Birasda kıRgınım Giden yoLunu kaLan Yerini biLsin Artık !. quLmeqq UZun ZamanDIr YAptıqım Bİr ROl... HAy HAy, NE İSDersen Say Say.. SENin AŞqın LAy LAy HAdi Oqlum YAllah Sana Bay BAy qanqa DUr BURda KAlBimi DEŞiOrlar Bni SevdiqiME PİşMAn EdiyorLAr... |MézÂr|| øLÂcak ßana ßu Dort Duwar,||YøkLuğun|| Kadar Gér¢ék ßu ||éCéL|| , YøkLuğun kadar Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| , azÂr azÂr ||oLuyørum|| . ßiLmiyørSun ..| eqeerr SEvqİN Bİr HEvesse Sevme Beni ArkDaşşş HAdi Bİr OYun OynayLım Sen BNm Hayallerimle BEn Senin HAyatınla NE dersin??? Sevenler ApTAl Sevmeyenler DEli... BEnce En Eiisi Bu DUnyaya qeLmemeli.... MutlULuq YureqLi OLana YakıŞIr BEn SEvdiysem BUna qİm KArıŞır HEr Sevmeq Bİras TerkEDilmeqDir... a$hq oLe engin 1 deniZdirqii..ne ba$Langıcı war neDe Sonuu..! ceWaßını aLamadıım SoruLar waR hayaTtan..ama oLsun heR soruma cwP buLaßiLseedim hayaTın 1taDı kaLmasdıqi.. a$hq 1ciğqofTe gißidiR..acıSı oLmasSa tadıDa oLmas..! dunYa haLii ßu zamanLa dei$eßiLir inSan.. Bir daha oLmaz,BiN Kere TowbE !! Kan Davası mı bu, Bu NasıL OFKE ??? :| ѕєνєηiη кυℓυ ѕєνмєуєηiη∂є ѕυℓtaNıYım Hİc Bİ KalpTE KAlamam İcinde İyiliq Yoqsa Ben Kusmem HAyata BaşqaLArı KUSuyorsa Birqun IŞıqLAr BAnada Yanacaq NAsıl OLSa... SOn Desende İCimde bitmiOr GOzlerim Ellerin HAyalin YEtmiorr NE VARsa İCİmde AL qotur YAda KAL BNmLE Şİmdi Bİr OMur.. Seni Kaybetmeme Neden oLan Sevqimin BuyuKLuqu muydu?Yoksa Kalbinin KucukLuqu mu? bu dunyaya tek geldik tek gideriz.. bizi 3 kuru$a satanı biz bele$e veririz.. ♠maCakızı♠ BEni qiMSE ANlAMAdı... Ve AnLAYamaz Sende ANLAmaya Calışmaa... İntihar Ederken ßiLe ßir '' Ya oLursem? '' Kaygısı Coktan Aradıqını Unutmuş DaLqın İnsan Tayfası..!!.. Kolay qelsin Umarım Beyenirsiniz __________________