Evet bu knu dilden dile dolaştı snra yalan dedndi snra yok şeyle byle yok 18 kişiye gnder yok 20 kişiye gnder yok adam mavi olcak takla atacak neyse olayı cozdum Yaptım araştırmamı bbc nin sitesine girdim ordan iş haberlerine filan ve haberi buldum snunda haberin kısa ozeti ve tercumesi şyle msn uk (ingiltere) de yeni hizmetler sunacak ilk ingilterede başlıycak bu servis msn e yeni servisler eklenecek mesela sınırsız ve cok suratli dosya transfer serverı hava durumu haberleri,Kişi listenize belirli ozelikler,msn ozel chat odaları,mail kapestenizin 10gb civarına yukselmesi gbi kulanışlı ama olmazsa olmaz olmayan şeyler konulacak msn e yani bir bakıma vip msn oluşacak yada bizim frmtr kanka gbi İşde bu hizmet paralı olcak ama biz yani şu anki msni kulanmaya dewam edenler ucretsiz olarak kulanmaya dewam edecekler ve HİC BİR UCRET ODEMECEKLER!!!! Paralı kulanmak isteyenler ise ya aylık yada yılık odeme seceneklerinden birini sececek fiyat ise aylık 6£ (yani yaklaşık 10 ytl) olcak yılık olursa 50£ (100ytl olcak) bylece msn de vip seceneğine gececek tabi haberde sylendiğine gre yhoo icq gbi diğer programlar da msn i takip edecekler ve byle bir hizmet sunacaklar.... Haber bu e-postalarda dolaşam 18 kişiye gnder olayı da şyle hani diyorlar ya mavi olcak adam die evet olcak vip seceneği geldiğinde adamın rengine gore anlıycaz kim vip.Mesela şimdi msn listenizde birisi harejketli ise adam sarı ya yani onun hareketli olduğunu belirtiyor ya yeşil adam mavi adam die sınıf farklılıkları oluşcak.... Bu alıntı knunun 2. sayfasındandır Teachers71 e teşekurler...Knuya tam bir acıklık getirdi Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen teachers71
bana o bbc linki gelmşti..bakınca gordum ki tarihi 2001 yılına ait eski bi haberdi...aynısı olabilir farklı da olabilir...ama ben inanmadım ona..şoyle bi yorumum var...msn nin boyle bir projesi vardı.ozellikle 2 gb mail alanı verecekti.ama diğer mail siteleri catır catır 1gb 2.gb verince ve kendi mesajlaşma yazılımlarını da cıkarınca sanırım bu proje msn nin elinde patlamış olabilir diye duşunuyorum.. alın size bbc linki..msn charge to free yazan başlığın uzerine bakın.2001 yılını goreceksiniz... http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/1189119.stm boylelikle msn paralı olacakmış geyiğine son noktayı koydum sanırım. selamlar..

Herkeze iii sohbetler.... ::::LUTFEN HEPSİNİ OKUMADAN YORUM YAPMAYALIM:::: __________________