MSN Hakkında Herşey ve Puf noktaları
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- MSN Hakkında Herşey ve Puf noktaları
-
26-09-2019, 14:20:131) Camerası olanları ogrenmenin yolu Msn 6 veya uzeri bir msn versionu kullanıyorsanız,konuştugunuz kişinin nicki ve mail adresinin yazdıgı yerde : Orn:gecekusu_always (camera işareti ) İşte burda eger webcam işareti beliriyorsa o kişide webcam var demektir,bu da aklınızın bir koşesinde bulunsun. Cameram yok diyen bayanlar cogunlukta oldugu icin ) Not: Bir sure bekleyin bu ıcon'nun acılması icin,eger gozukmezse zaten webcam yoktur kullanıcıda.. 2)Maillerden gonderenlerin IP numarasını gormenin yolu : Hotmail'den IP Oğrenme: Hotmail hesabınız acın sırasıyla : options >>> Additional Optionstan Mail Display Settingse >>> Message Headers kısmına gelin >> Full'u işaretleyip ok e tıklayıp inbox'a gecin, gelen maile tıklayın. Mail acıldığında yazan kişinin IP adresini mailin ustunde ki yazılardan gorebilirsiniz. Yahoo Mailden IP Oğrenme: Yahoo mail hesabınıza girin inbox'a gelin >>> okuyacağınız mail'i acın >>> ve sağ ust koşede " Full Headers " yazısına tıklayınca. Mail'i yazan kişinin IP adresini gorebilirsiniz... 3)Birisi sizi listesinden silmişse nasıl ogreniriz bunu ? Cevap (gecekusu_always.) : Bunu ogrenmenin yolu : Msn uzerinde ki Araclar'a tıklayın >>>> Secenekler >>> Gizlilik >>> İki kutu goreceksiniz " sol tarafta ki izin verdikleriniz " " sağ tarafta ki kutuda ki nickler Engellediginiz " şimdi bu nickler uzerinde veya adresler uzerinde,sağ tuş yapın tek tek.Eğer SİL secenegi aktif ise,bu kullanıcı sizi listesinden atmış demektir. 4)SORU : Msn acılışta,otomatik olarak oturumumun acılmasını istemiyorum,parolamı hatırla secenegini kaldırmak istiyorum,bunu nasıl yaparım ? CEVAP ( MoNsteR. ) : Bunun icin yapmanız gerekenler arkadaşlar : Başlatta basın >> denetim masasına girin >> Kullanıcı Hesapları >>> Kendi kullandıgınız hesabı secin >>> sol ust kısımda " AĞ PAROLALARIMI YONET"'e tıklayın >>> burda MSN'de girdiginiz hesaplar bulunacak. Otomatik acmayı ( parola hatırlamayı onlemek ) bunun icin Passport.Net\* Bunun uzerine tıklayıp,kaldırını tıklayın. Bu sizin parolamı hatırla olayını kaldıracak ve size artık parola soracaktır. Hesapları isterseniz kaldırabilirsiniz,boylece sizin ortak olarak kullandıgınız bilgisayarda,kullandıgınız mail adresilerini gormelerini engellersiniz. 5) Siz PC başında yokken yazanlar sinir olsunlar : Birini sinir etmek istiyorsanız ve Plus yuklu ise msn'de,yapmanız gereken durumunuzu sectiginiz yerde ( listezin oldugu MSN ana yerinin uzerinde nickiniz yazar,Nickin oldugu yerde MSN Yeşil adam sembolu vardır onun yanında bir ok işareti goreceksiniz,tıklayın. ) " Daha Cok Durum " bolumune gelin ve Coklu Ortam İletileri secin. Size yazana msn kendi kendine her yazışında cevap verecek,hatta azarlıyacak bu şekilde msn yazan kişiyi Ornek : Başkası : Slm Siz : auto-message: Uygun değilim Başkası : Nasıl degilsin ? Siz : auto-message: Uygun değilim dedim ya Başkası : anlamadım ? Siz : auto-message: Laftan anlamaz mısın sen? UY-GUN DE-Ğİ-LİM MSN V. 6.0 ve 6.1 icin gecerlidir + PLUS yuklu olması gerekiyor __________________