Hayatta Yenildim Savaşı Bıraktım Demeyin; Hayatta Kaldığın Surece Savaştadırsın...!!! Varmı Beni İcinizde Tanıyan? Yaşanmadan Cozulmeyen Sır Benim .... YaLnIzLıqIn tadInIn ardIndan,,Suyuda cIkIvérmiŞ. beN iCimDe biR tuhAfıM... DIşImdA heB iNsaNıM!!! (!!!) Hata da yaparım doğru da…Sewerim de sewilirim de, uzerim de uzulurum de…!!! İşte ben buyum…! Bu yuzden mutluyum… Kendimi, hatalarımı, duygularımı, gelmişimi, gecmişimi sewiorum…! Gecmiş(!) : adı ustunde gecmiş…! Beni bugunumle, kalbimle wede kalbiyle değerlendirecek insanlara şans weriyorum… qeCeyii hic qoRmemi$ qunDuze aLdanMami$...ßnmde ßir hayaLim war ßu $ehiRde !!! zιη¢ιяιηι ¢oz∂uкℓєяιмιη тαкıℓмα¢αℓαяı,αмαα ƒαяк єтмєz тαѕмαℓαяıηı uzєяℓєяιη∂є вıяαктıм ηєяєує gι∂єяℓєяѕє кιмℓє σℓυяℓαяѕα σℓѕυηℓαя вєηιм uzєяℓєяιη∂є вıяαктıgıм iz тαѕмαуℓα gєzє¢єкℓєя !! Ofkeni yapraklara yaz..sonbaharda dokulsun... Derdini ruzgarlara anlat..estikce uzaklara gotursun.. Aşkımızı yureğine yaz..olurken gomulsun... KaLßim YaraLı, Tamir NedeniyLe Kısa Sureliğine KapaLıyız!!! Biz Keşfederiz DiğerLeri Takip Eder!!! KaLßin ßir Yırtmac Gißidir...Sonuna Kadar Acık !!! UFACık İlGiYi AşK, İkİ kElİmE EdEnİ dOsT sAnMa DiLin SoyLedğini Yurek DestekLemiyorsa Ne Onemi Var Ki !!! İster PırLanta Şimdi GeLde TırLatma !!! Koy Ceşmesi Gißi KaLßin Kamuya Acık !!! [CENTER] Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken goturmuyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yuzume vurmayın, İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya, Daha fazLa yormayın.. ... Nispet Yaparcasına Arkamdan Guldu Zaman aLma beni karşına , kan karşır goz yaşına yenik duştu bedenim gecmise yaLvarmaktan ! .. uyan sonsuz ruyaLardan uyan,, cok qec artık cok qec.. ve huzun coker qece sisLer uLkesine, ve oLum korkusu siner ruzqarın taşıdıqı duşLere, ve bir yaprak kururr.. sararırr.. soLarr.. kanarr.. kanatırr. vee bir yaprak misaLi bedenim, o'na inanan yurekLerde oLur. Bu qece uykumda qoreceqim farkLı ruyaLar var.. AtacakLarı boL camur batacaqım cok batak var. αѕκ, уαℓиỉzℓığı уєимєиỉи єи вuуuκ ѕєvỉи¢ỉ∂ỉя... Susmak ve konuşmamak Sessizliğimde yok olup Bilinmezliğimde kaybolmak istiyorum.. Renk renk maskeLerim var Hayat GardoLabımda.. Buyudu O kucuk kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık ustumé MutLuLuk gomLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévincLérim késmiyor ayakLarımı yérdén (Artık)Uzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér. . . . Aldırma deli gønlum.. Giden gitsin sen şarkılar søyle icinden boşver ! ZorLa tutamam, qidene yoL yakışır !! Kendini prenses sanıyor! BreEh yuzyılın bakımsızı :woot: 'Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,yanarken yanakları uşurmuş elleri!... 'qokdeLenLerden tukuRdum dunYaYa..!' Padişah'ın ŞAH'ı benim :ajan: 'bırak aksın zaman bırak coşsun saatLer.. 'gosLerİn haLa bnm mi? brinq me To Life..! 'Kurduğum sadece hayaLmiş affeT muHim oLan seNdin..unuTurUm demişTim ya sozumu tutamadım.. 'bir peRi ozqurdur onu tutamassın bende peri olmaq isterdm hayat beni ozel ve saf kıLsın.. 'bednm sağLam buLunmuş yureğim paramparCa..! 'baNa kmse seN qiBi bakmadı !! Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha oğrenemedim =( BenimLee oLamadınn onunLasınn > Sana derdimi anLatmak istedim, sen kendini dinLedin.. HakLıydın, cok anLamLıydın.. > arKana biLe bakma, yureğim saNa, gozLerin duşLerime emaNet.. > ağLamaLar teseLLi etseyDi, denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen icin.. > soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. > beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum. > yuzuMe bir keRe daHa bakmaN iciN, sensiz yaşLanmaya razıyım. > aFFeT demek iciN gec, ayrıLmak icin erKen.. Karmakarışık duşunceLerim.. unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Cok ZOR! > ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hic gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! > Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama! > ayrıLdığımız guN terK etti beNi mutLLuLuk.. > Guneş doğmuş, guneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken gunlerin ne anlamı var ? > Ayrılığımızın sabahında seni duşunuyorum, acaba affeder misin, gunahkar sevgilini? > Ozluyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini ozluyorum..! Sen geceyi bana bela ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim... BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xd > akLım aLmıyor senden geriSini.. Bir sen varSın birDe sevdan.. En cok beni severmiş o, Beni aramış, gozleri giderken! ... > Ben acı satın alırım, Goğsumde bak onca yara var.. Ben acı satın alırım, Yitirilmiş umutlardan... Yazık cok yazık sensizim, Yine kor duğum oldum yine kahretsin ! KaßuL eT soNu YokTu ßir gun ayrıLacakTık Odumu patlattın.. 80 yıla kadar olursem sebebi sensin.. seniN bana baktığın kadaR hicbir şey canımı acıtmadı inaN..! !..>>biR gaRip aşıK