arkadaşlar ben okudukca damara bağlanıom hadi sıra sizlerde..... İnsan ya hayrandır sana ya duşman, ya hic yokmuşsın gibi unutulursun Ya bir dakika bile cıkmazsın akıldan. Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgecilmezlerdense.. Doğan guneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Butun dunya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor Sen bazen en zifiri karanlık gecemin guneşi, Sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, Sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni... Şu an hayatta olmamın cok guzel bir nedeni var, Bu nedende yureğimdeki sensin.. Belki dunya icin onemli olmayabilirsin ama, Biri icin dunyalar kadar onemlisin. Ben, seni, gozlerimi kapattığımda değil, Gozlerimi actığımda gormek isterim... Sevdiğinin gozyaşları sahile vurduğu zaman , Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem.. Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dunyaya... İnsan omru boyunca ya bir defa gorur ya hic... Ben gordum o da sensin Bitanem... Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var, Onlar bin tane sen bir tanesin. Ağlasam cizgi cizgi, Gozyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem, Zamansız, dunsuz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor huzunlerim, Seni seviyorum... Hafif hafif ciseleyen yağmurda kalırsan; Saclarını okşayan her tanede BENİ HATIRLA ! Bu gece seni duşuneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol, Sevgimi avuclarıma alıp yıldızlara ufleteceğim , Gecenin rengine kucağındır diyerek duşlere dalacağım.. İki Şaşkın yıldız gibi parlayan gozlerine bakıp da, senin ruhunu tum ictenliğiyle gorebilenler anlar ki sen bir omre bedelsin !! Ben seni bir nisan yağmurunda, Ilgıt ılgıt esen ruzgarların gelincikleri okşayıp, Bir kış gunu kar altındaki buğday tanesinin, Guneşi ozlediği gibi seviyorum... Gozlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman, Uşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini, Zaten belli olur gozlerimden hemen, Alışık değiller oyle parlamaya! Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, Mutluluk ise gozbebeğin kadar yakın olsun, Umutların gercek gerceklerin, mutlulukların sonsuz olsun.. Bugunde yarın da yureğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep oradayım!! Gecenin en karanlık ve en derin anında, Kızıl bir ay karşımda karanlığa yukseliyor, Ve bir yıldız bana goz kırpıyor. EMİNİM Kİ SENSİN ! ! Senin icin ağlarken gozumden duşen yaşlar denize dokulseydi eğer, Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı. İki damla gozyaşı duştu gulume, sonra kurudu tuzu kaldı geriye, Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar acacak diye. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Guneşin seni ısıttığı kadar sıcak.. Yeşile inat ağac hala yeşermekte, Geceye inat gun hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim.. Aramazdık gece mehtabı yuzun parlarken, Bir sonuk yıldıza benzerdi guneş yanımda sen varken. Bu gece bir yıldız tut, Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile, Sevgim heran yanıbaşında!.. Eğer bir gun o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gun aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana soyluyorum. Eğer bir gun elinde bir demet gul mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum... Her martı bir deniz, Her ruya bir uyku, Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama, Ben başka " sen " bulamam... Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gun gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgectim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye... Hani sozler varya sozleri anlatır, Hani sozler varya gozleri ağlatır, Hani anlar varya değeri gec anlaşılır, Birde aşk varya seni bana anlatır. Ay yıldıza mutluluk fısıldarken, Gokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırken Ben sana bir parca mutluluk yolluyorum İcindeki umut cicekleri hic solmasın diye. Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan, Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni, Ta ki beni sende bulana kadar. Başını goğsume yasladığımda tek bir duşmanım vardır; Gecip giden zaman. Seni duşunur ,seni ozlerim, Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde , Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla, Bir sonbahar serinliğinde. Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer, Sen o suya yazı yazdın, Şimdi guneşin doğmasını bekle! Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak. Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben seni duşunurken, Huzun yıldızları kuydum adlarını, seni hatırlatıyor diye, Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın. Goz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni beklerdim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle Eğer kalmamışsa sağlam bir dal, İcilecek temiz bir su, sarılacak bir el, Doğrul yatağından ac pencereni Guneş doğacaktır birazdan. Nehirler denizlere karışır dalgalanır, Fırtına olur durulur kalbimdeki kasırga. Hic dinmez benliğin senle eriri butunleşir, Ateş yanar kullenir, Ama sonmeyen bir ateş var o da senin ateşin. Bu gece pencereni acık bırak, Bir kuş ucurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Eğer bir gun biri senin icin, İsmini guneşe buzlarla yazabilirse, Bilki o seni benden daha cok sevmiştir... Haritaya bakıyorum izin yok, Kitaplara bakıyorum yuzun yok, Sozluklere bakıyorum ismin yok, Birde donup kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok. Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım, Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork! Cunku seni bensiz bırakmıyacağım. Aşkın oyun olmadığına inanırsan bir gun, Yoluna yureğini koyanları unuutma, Cabalamak sevmene yeterse, seni seven kalpleri kırma. Beni sana kavuşturacak tek şeyin olum olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim. Bugunu yaşıyorsam eğer, Gelecek gunlerin seni getireceğine inandığım icindir. Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Omurlerin sonu hep boyle karanlıksa Al dunya bu aşkı, sende kalsın... Bir kutu dolusu yaşam gonderiyorum sana Bir fırca koydum kutuya, Cennet resmi yapıp icine gir diye, Duşler serpiştirdim icine, Duş kurmayı unutma diye. Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, Hangi gonulde yandın boyle yangınla sen, Ya benim gozlerimdi seni bambaşka goren, Ya başkası bırakıpta gecmiş seni gormeden. Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara Senin gozlerinde ışıldayan bir cift yıdız gonderirdim. Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gorduğum gunden beri, Şarkılarda seni duşundum, Gecelerimin parlayan yıldızı oldun.. Bulutlara yukledim ozlemimi, ruzgarlarla yolladım sevgimi, Yağmurları yağdırdım gozyaşlarımla, Kucucuk melekler gonderdim, Seni opmeye gelmediler mi? Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş gorursen, Bilki o ateş senin icin yanan kalbimdir. Kağıt onumde kalem elimde, Duygular kalpte duşunceler yazıda, Ay gokyuzunde yıldızlar daha otede, Tanrı yukarıda kullar aşağıda, En zoru da canım sen orada ben burada +rep __________________