Az Cok Ama Guseller
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Az Cok Ama Guseller
-
26-09-2019, 14:18:31'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN! GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz! gozun Aydin Artik Ozgursun .. Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin. Seni Hayatın Kurallarına Gore Değil Kafama Gore Yaşadim SozLerin Buyuk Yureqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qore $anSLisin Fakat Bana qore ZavaLLisin ! lk gôrûstê a$k înÂnîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrÂrmî gîrêyîm ? µmµtLÂr kÂnm µmµtLÂr ßîr gûn îmkÂn§izLÂsîr hÂyÂtî tøz Pêmßê y§îyørµm caddelerde gesiyo bir delikankı cekmis esrarı kafası dumanlı yureği yaralı bedeni facalı ama bir guzele sevdalı adı kalbimde saklı DîNLê ßîZî;§êR§êR 8; DêDîKLêRî ßîZîZ. ÂRKÂDÂ$ıN DêğêRîNî îYî ßîLîRîZ.ßîZ §êV§êKDê §L §êVîLMêYîZ.. Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyipte donemeyince caresizlikten delirten,hayatta bir defa gorulebilen en harika ruyasın SEN MEKTEPLİ KIZ SIN BEN SOKAKLARDAA SERSERİİ SENİN DEFTERE YAZDIĞIN İSİMM BENİM KOLUMDA FACA İZİKıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun… §Ã‚nmÂ, hêr Rênk ßîr gûn §îyÂhL§îr ...Anlamı Yok Doğan Hergune Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET eğer brini svmeye değrse ugrnda olmeyedde değer mi ? Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. ! ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...! DerT oLmaz..cekip kapıyı cıkabiLirsn..Ben boyLeyim.. gercekten sevmiyorsan bıkaBilirsn!! SeverSem 1 keRe SeveRim, SoyleRsem 1 keRe SoyleRim,EgeR Beni 1 Gun TeRk EderSen,seNi Bir KaLemDe SileRim! Hani o sessiz gunde kulağıma fısıLdamıstın ya...BeniMLe cıkarmısın diYe.. Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe cıkmam Her AdımımDa DeriNe O.L.U.Y.O.R.U.M.. ! c!dd!y€ Alırım,Ama kap!lmam,dalga gecer!m,Ama kırmam,huzur ver!r!m,Ama SOZ vermem,sah!p olurum Ama A!T OLMAM:!! Sokakta Geziyor Bir Delikanli Esrar Cekiyor Gozleri Kanli Oyle Bir Sevdigi Varki Allahina Kadar Sevdali Burasi İstanbul......... Ferman Gerekmez Delikanli Yuvasidir Cakallar Giremez...!!!! Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn acma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayBoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum. CôZmeye CaLI$ma SakIn… caddelerde gesiyo bir delikankı cekmis esrarı kafası dumanlı yureği yaralı bedeni facalı ama bir guzele sevdalı adı kalbimde saklı DîNLê ßîZî;§êR§êR 8; DêDîKLêRî ßîZîZ. ÂRKÂDÂ$ıN DêğêRîNî îYî ßîLîRîZ.ßîZ §êV§êKDê §L §êVîLMêYîZ.. Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyipte donemeyince caresizlikten delirten,hayatta bir defa gorulebilen en harika ruyasın SEN MEKTEPLİ KIZ SIN BEN SOKAKLARDAA SERSERİİ SENİN DEFTERE YAZDIĞIN İSİMM BENİM KOLUMDA FACA İZİ __________________