*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ? *Hayati gozyaslarinla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandir.... *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım *Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi cocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye.. *Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler... *Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni cok ama cok Seviyorum. *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim cunku Bu Can Seninle Yaşıyor.. *Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin? *Sonbahara İNat AğAc Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gun Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! *Bir cerceve astım odama ici boş onemi yok, neden diye sorma neye baksam seni goruyorum nasıl olsa.. *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba Dunyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor... *Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... cok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! *Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN.. *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir. *Bir sevgi diledim gozyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gercek sevgiyi ben sende buldum! *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir. Kul olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gozler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini cekmek zor gulmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil olmekte değil ozleyipte gormemek zor... *Sev ama yurekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ur, gittigimiz yer kara toprak olsun *Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum *Seviyorum seviyorum haykırarak soyluyorum kimselerden korkmuyorum olumune seviyorum bigun bana soracaksin ben mi dunya mi diye.Ben dunya diyecegim ve sen kusup gideceksinama bilmeyeceksinki benim butun dunyam SENSIN! *gulmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gulusunde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gulusun icin yasayan biri vardir. *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.! *Seni ben değil gozlerim secti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AğLASIN igrnc Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri icin yoldan cekilmem filozofda demisbencekilirim *Cicekler bahcesinde gecsede omrum senin ustune gul koklamam gulum seni koklamak olsada olum sen buna degersin be gulum Duşlerim vardıgormekten korktuğum,hislerim vardı soylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum *Vucudun otobus, beynin şofordur kalbin şofor maaline gecerse aşık oldun demektir. Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben. *Sen seni seveni goremeyecek kadar korsen seni sevende seni sevdiğini soylemeyecek kadar gururludur. *Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.donmeyene don demek acizlere yakışır... *Sadece cocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gun gidersen cocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem. *Polis bi gun 3 arkadaşın evine baskın duzenlemiş.Sizi uluslararası kacakcılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahceliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş. *GozLerin daLarSa ŞiLki du$undum Seni, kuLagIn CInLarSa ŞiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ŞiLki ReSMiNi Optum, GozLeriNden Ya$ damLaRSa ŞiLki SenSiz OLduM.. *DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE O vefasiz kalbin hissetmesede.. Sana bu sarkiyi dinletecegim.. Bu askin ugruna omrum bitsede.. Sana sevmeyi ogretecegim... Bir ilk gibi yaşayacağım icimde, kalan son sevgi parcasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım olsem bile ellerinde... Allahım kendim icin birşey istemiyorum, sadece anneme elma yanaklı,bal dudaklı,sutun bacaklı bir gelin gormek nasip et.. Dun ruya yarin hayeldir; ruyayi mutlu, hayati umutlu yapan bugundur gonlun neyi ozluyorsa yarinlar onu getirsin. Git RuzGar Ona SeVdiGiMi SoLe Ona NEFeS Gißi MuHtAC OlDuguMu UgRuNDa OleßiLeCegiMi SoLe Ama $uNuda UnuTMa EgeR ßeNsiZ MuTLuYSa SuS Ve SeSSizCe GeRi DoN..! SENI OZLUYORUM" desem "DILEGIMSIN" desem "BIRTANEM" desem "CANIM" desem "SENI SEVIYORUM" hemde olesiye desem "SEN" ne dersin? ask bittikten sonra arkadas kalalim derler!!!! gule baska isim verirsen degisik kokarmi?????? Beni unut diye haber gondermişsin once bir duşun hatırlamaya değermisin? Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez. Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez... Yalnizligim yanimda kimse olmadigindan degil, yalnizligim yanimda sen olmadigindandir be gulum... Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. ѕoуℓє вαηα ναямı αşкıη тαвιяι/уαηıуσя ιcιм ναямı вυηυη тαмιяι/αşкѕız уαşαηмαz,oℓuм∂єη уσк oтєѕι/вoуℓє ∂ιуσя∂υ вιя αşк şαιяι... goηuℓ ρєη¢єяєѕιηι αcıк вıяαмαz σℓαу∂ıм кιмι ¢αмıηı кıя∂ı кιмι cєяcєνєѕιηι... тαмιя є∂є¢єк goηuℓℓu αяαηıуσσ ) Yıldızların buluştuğu yerde bekliyorum seni.Gelirsen gorurum,gelmezsen olurum.. Hafif hafif ciseleyen yagmurda kalirsan; Saclarini oksayan her tanede BENI HATIRLA Gulebildigin kadar mutlusun, uzulme bil ki agladigin kadar guleceksin, sakin bitti sanma herseyi,SEVDIGIN KADAR SEVILECEKSIN... Kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum,aşkım Seviyorum sevmenin aci verdigini Her sevenin sevilmedigi bile bile ... Ama yine de bir umut tasiyorum .Belki seven sevilir diye. Eger bir gun ayrilirsan sevdiginden, yas akmasin gozlerinden sitem etme deymez. Gercek seven asla terk etmez... sevmeye niyetliysen iyi dusunmelisin gulmeyi bilip aglamayi ogrenmelisin Ele avuca sığamıyorum hic bir şey icin soz veremem yere goğe ucuyor kacıyor kalbime ben bile hukmedemem bana guvenme sakın sabıkam ihanetten ne sen cal hayatımdan ne ben seninkinden.. GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN... Aşk dudaktan cıkan bir kelimde değil gozlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olunecek bir sevgili bulmaktır. +°+ DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir °+° (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi… ·$20(ci)_вιя ιℓк gιвι уαşαуα¢αğıм ιcιм∂є, кαℓαη ѕση ѕєνgι ραяcαѕıηı ѕєηιηℓє, ѕαкıη αуяıℓмαуαℓıм αşкıм oℓѕєм вιℓє єℓℓєяιη∂є...(ci) sen sew seni seveni dagda coban olsa bile,,,sewme asla seni sewmeyeni şu gorduğun alemde kral olsa bileee Şişeden Kadehe Boşalan şaraba değil 3 carşafla sarılan cigaraya geğil 2 cayla patlayan hapa değil BEN SAnA Muhtacım BE GUZELİM İnsanın Hayatı Tesaduflerle Gecermiş Seni Tanımakta Tesadufse Sanada ------- Ole Tesadufede ·$20(ci)_(ci)_уαℓηιzℓιgιм уαηιм∂α кιмѕє σℓмα∂ιgιη∂αη ∂єgιℓ, уαℓηιzℓιgιм уαηιм∂α ѕєη σℓмα∂ιgιη∂αη∂ιя вє ﻮulu๓... ...(ci)_(ci) Ağlama! gozlerine yaş değmesin. Gul! dudaklarından tebessum eksilmesin.sev! Kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin.... Bu şehrin uc yerinde uc ayrı gozyaşım var; biri seni ilk gorduğum yerde, biri beni ilk optuğun yerde,biride ya beni terk edip gideceğin ya da daima seveceğin yerde... Yol sen olsan yorulmadan yururum. Ruya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hic istemem. Son nefesim sen olsan şimdi OLURUM! SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM CURUYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ OPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE CIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM OLENE KADAR Gecenin sessizliğini dinle icinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yuzumu goreceksin.. Elini kalbine koy, gozlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan OPULECEKSİN.. Sev ama yurekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ur, gittigimiz yer kara toprak olsun (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GoNuL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DunYaYi (h) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR! Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM fahişe gonullerin *****liği koymaz bize.. unutlduysak unuturuz *****ce....!!! koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GORURSEN BEN! HATIRLA Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum... 1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARAGİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. Bu cekicilik, bu asalet,hele o buyulu gozler. allah butun guzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın sewdim.seni.sebepsiz.sewmedin.beni.-------- Anlaman gerek yaşayıp hissetmen gerek benim gibi deli bir yurek yok gulum !! Kadın hakkı yoktur cunku hakkı erkek ismidir. ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ Biliyorsan konuş ornek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Tek rakibim THY (Rahmetlinin son sozu) Ya aşkıma karşılık ver. yada peşinde eskittiğim ayakkabıların parasını. Dış gorunuşe onem vermem, rontgen filmi cektirip gelin Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar ? Cevap : Buradan acılmaz "Butun kadınlar guzeldir." lafı surumden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır U.F.O Goren Masum Koylu ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ *گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگямŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя *įگŧεмεм گε√ίℓмεЎį گε√įℓмεκ گεήگįzℓįκگε *Uўκuм Fįяαяį Gεcεм Fįяαяį ßεή Fįяαяį ßu گααŧŧε *CεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ *Hεя ℓįмαήα Uğяα αмα Dεмįя αŦмα ßu ßεήįм Ŧεκ hαŦαм *Įήگaή ßazεή Ўa doگttuя گaήa Ўada Duگмaή ;Ўa hįc Ўoκмuگگuή Gįßį uήuŦuℓuяگuή Ўa da ßįя aή CįκмaZگήή aκℓįήdaή įگtε ßεή ήε Ўazįκκį HεP UήutaмaЎaή *ßεήį ßįя گεή aήℓadįή ; گεήdε Ўaήℓįگ Aήℓadįή *УàģмцгĻц ﮎǿκąκĽáгđà ΉàУátιмι Ąгιעøгцм *گaℓaκ κįz ήaگįℓ Ŧavℓaήįя *WazGεCŦįм GOzℓεяįήDεή *Ўaℓήįzℓįκ PaЎℓaگįℓмaz* PaЎℓaگįℓįяگa Ўaℓήįzℓįκ Oℓмaz *DuήЎada įκį ßuЎuκ ŧaήįdįм ßįяį GaℓaŧaگaяaЎ DįĞεяį 70’ℓįκ яAκį кoşєאเ๔oภรє๓ olu๓๔uz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮolﻮєlєг เcเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιcιη уαℓναямα∂ıк oℓмєк ιcιη уαℓναямαуız *∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz. *oℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη oℓ∂uктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! *вιя уєя∂є кucuк ιηѕαηℓαяıη вuуuк goℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α guηєş вαтıуσя ∂ємєктιя. *αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя. *нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яuвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя. *∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂uşмαηıη ∂uşмαηıм. *ѕσηυηυ ∂uşuηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz. *нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα oℓмєηιη вιℓє.. *вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυcℓαηмαктıя. *∂uηуα вιя guη∂uя, σ ∂α вυguη∂uя! *ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη. *ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα. *вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz. *ιηѕαηα guνєηмє oℓuя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя. *ηαмıмızıη вuуuкℓuğu, ∂σѕтℓαяıмızıη вuуuкℓuğuη∂єη∂ιя. *qŌzuмu kıRpıy0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa...•CiLvé yaPıy0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLıyorum ÂżŖÃ‚iĿ'є. . .! 1) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini ....... 2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun 3)Gécici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum... 4)Sen Gelmezsin Bir Turlu.. Dertlerim Turlu Turlu.. Nice Dertleri Cektim.. Bu Başka Turlu. 5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Op Béni 6)HaksIzLIk Onunde EgiLmem Cunku HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!' 7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum cool Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ 9)uMutLar TuKéNDi GéNé iCiYoRum aNNé. . 10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim 11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GuzeLim ßen PisKopatIm.. 12)Hele bir ışıklar sonsun ..Sular durulsun . Bıcak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dokulsun cıgaraya ..Sen beni ozaman Gor..Hele kussun meydan lar Kaldırımlara yağmur dokulsun ..Dağılsın Dişlerimde guluşler ..Kaybettiklerim bi donsun ..Sen beni ozaman gor ... 13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . . 14)HayaTi uCurumLArDa Gécmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak ucuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada CiCékLéR YéTisir 15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Gune$ gorunCeye kãdãrdIr ! 16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA ! 17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . . 1coolGéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. 19)oLum GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! 20)Bir CığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . . 21) mútluluklÂr dílêrím yêní Âskınd sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! 22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGun ßu Dunyadan Gocersen ßilki Senden Once Ordayım Sonsuz aSkım..! 23)Tam KarsiYa GéCéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim .. 24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kokunden Sokerim. 25)SaKın uzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqun diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda soner.. SaKın donup bakma ardına KraL'Lar onde qider.. 26)Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp ***ureceği Sadece Tozudur ! 27)GuL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GuL KoKuSu KaLır. 28)SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . . 29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL.. 30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim 31) BéN YaSaDikCa séN CıLdıRæCæKsin!!! 32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé 33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa 34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm 35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ....... HEPSİNİ OKUYAMAYA BİLİRSİNİZ AMA İCİNDE COOK GUZEL NİCKLER VAR ... --Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! --Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim … !!! --Seni dunyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dunyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dunyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum… --Seni unutmayı duşundum bu gece bir sigaranın uzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni icimden ruzgÂr savuracaktı kullerini fakat… seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi --yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa --yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα --sєутαиıи тєк guиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: --yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα --vebalı bir hucre gibi vucuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular. duşuмdє isтαивuLuи dorт вir yαиı sєиiиLє кαpLı vєвαLı вir нucrє giвi vucuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи --BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! --olum oncesi yorgunluk var gozlerimde.... golgem bile boğmak icin fırsat kolluyor --duşuмdє •$1isтαивuluи •$47doят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpLı … --oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor --BeN HayaTTa eN coK oLmeyi SevdiM: --вuтuи αyиαLαя sєиi gosтєяiyoя…yα dα sєиsizLiк goяduğuм… --αииє вєи мαиyαк oLduм --"aklımızı ve irademizi nefsimizden ustun tutabileceğimiz icin bizler insan olarak yaratılmışız" --carmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek --yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… --yαLиızLıк вuтuи dαмαrLαrıмı cαтLαтıyor…!!! --sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi duşuиєrєк gozLєriмi кαpαттıм.RuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм… --Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr! --Koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GORURSEN BEN! HATIRLA --BEN SENSİZ GECEN GUNLERİME UZULURKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GUN SENDE SEVECEKSİN (alıntı) __________________