merhaba arkadaşlar.ben cukurova universitesi diş hekimliği fakultesi 1. sınıf oğrencisiyim.ve yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa bu sene de 1. sınıf oğrencisi olucam lutfen sonuna kadar okuyun.pazartesi hocayla konuşcaz.yoksa sınıfta kalcaz.lutfeeen..

bizim fakultede alttan alma diye bişe yok.turk dili ve inkılap tarihi haricindeki bir dersten kalınırsa ust sınıfa gecilmiyo ve bi sene kaldığın dersleri vermek zorunda kalıyosun.yani bi senen boşuna gidiyo..

sınıf mevcudumuz 30 kişi ve butun sınav sonucları acıklandı bi tanesi haric.
o dersin adını vermek istemiyorum;ama ilerde genel kulturden başka hicbi işime yaramayacak bi ders.(genel kulturume de yaramaz da neysse..)

ve 20 kişi butunlemeye kaldı.butunleme sonucu dun acıklandı.şimdiye kadar bir kişiyi bile bırakmayan hocamız 8 kişiyi birden bırakmış.arasında ben de varım(okulun acılmasına bi hafta kalmış hocamız işlerinden dolayı yeni acıklayabilmiş sınavı bi de)

hocamız 2. vizeyi yaptı.sonuclar berbat.ve bu sınavı zor yapmışım yenileyelim dedi;ama yenilemedi.işleri vardı belki de.neyse sonuclara gore 7 kişi finale 100 almak icin gircekti.ben de 97 icin gircektm.

hocamız bize tek dersten kalırsanız geciririm demişti oysa.biraz da ona guvendik ne yalan soyleyim.o 7 kişi de bi tek bu dersten kaldı.eğer duzelttiremezsek bi sene boyunca 2 vize ve 1 finale gircez.işimiz bitcek.
2. sınıf cok daha zor.tıp dersleri falan var..

neyse bizim 1. sınıftaki tek bolum dersimiz olan diş anatomisinde ben 83 ortalamayla sınıf 2.siyim.ve benim bu kadar emeğim boşe mı gitcek şimdi.

ve bizim sınıfta bi kişi gecen seneden bi dersi bırakmış.yani bi ders icin sınıf tekrarı yaptı bu sene.8 kişinin icinde o da var.kalırsa 2 senesi daha birinci sınıfta harcanmış olacak.o arkadaşımız hocamızla konuşmaya gitti bugun;ama hocamız cok karşı cıkmış.bu tavrını da anlayamıyoruz ama herhalde bişeylere sinirlenmiş."dunya dursa seni gecirmem.seni gecirirsem diğerlerini de gecirmek zorunda kalırım. ....... ..... dersi herkesin gecebileceği bi ders değil"demiş.ve odasından cıkmış.arkadaşımızın not ortalaması kalan 6 kişinin 6nda.bu yuzden onu gecirse diğerlerini de gecirmek zorunda kalırım demiş.

ve benim sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.hocamızla nasıl konuşmalıyız ki bizi gecirsin.(şimdiye kadar kimseyi bırakmamış yaa.nie bole yaptı haala aklım almıyo..)ya da ne istemeliyiz ondan ki bizi gecirsin.hicbirimiz boyle bi sınıfta kalmayı haketmiyoruz diyorum son cumlem olarak..