Merhaba arkadaşlar, Ben MSN 8.1 kullanıyorum ve MSN Plus ile MSN discovery kullanıyorum.. Discovery'de Webcam recording ozelliği var biliyorsunuz, ilk zamanlarda sorunsuz calışıyordu ancak 2 gundur kayıt yaparken hata veriyor. Kaydet tuşuna bastığınızda once hangi formatta kaydetmek istediğini soruyor, ben DivX 6.8.4 codec olanı seciyorum ve hemen sonra bana"MessengerDiscovery Webcam Recorder bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı ozur dileriz." diye bir hata geliyor. İlk 2 gun sorunsuz kayıt yapabiliyordum ancak son 2 gundur bununla karşılaşıyorum. MSN Messenger'i, MSN Plus'ı ve Discovery'i kaldırdım ve hepsini tekrar kurdum, ilk denemede kayıt yaptı ancak 2. denememde ve sonrasında gene hep aynı hatayı verdi. Lutfen bilginiz varsa ve yardımcı olursanız cok sevinirim, ne yaptımsa yapamıyorum.. (Not: DivX 6.8.4 codec dışında "Tam Kareler" ve "Intel IYUV codec" formatında kayıt yapabiliyorum ama goruntu kalitesi iyi değil. Ondan dolayı DivX'te cozum arıyorum) __________________