Butun msn nick arşivimi ForumTR ailesine acıyorum;)
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Butun msn nick arşivimi ForumTR ailesine acıyorum;)
-
26-09-2019, 14:15:14Bunlar heryandan topladığım arşivim.Arşiv icin +rep + yorum Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden Orada olduğunu biliyorum Duzeyli bir sohbete var msn ? Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik Durumum cevrim ici/Beynim meşgul/Ruhum hemen donecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim cevrimdışı Msnevler Bill Gates'e uzanan eller kırılsın Zenci mahallesindeki solaryumcu Okuz gibi bakmakla tren durmaz ki! Paramız olmasada cebimiz de, her kahvede masamız , her kavgada şeklimiz, her kızda bir resmimiz vardır. Beyaz atlı prensi bulmak icin daha kac kurbağa opmem gerekiyor? Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize Yıllardır oturum acmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum acmayan adam oturum actı" yazıyor bilgisayarımın koşesinde, ve ben her seferinde guluyorum. Allah Allah... Tanrım kor oldum, artık kusura bakamıyorum. Nescafé bile 3u1 arada, ben hala yalnızım " Errorla mucadele Sonunda şans bana da guldu ama gotuyle (!) Durumum, cop şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.." Benim gibisini google'da arasan bulamazsın. Msn 'den gelen adam Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları Nickneyime Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık. [Olsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...] Baba beni okula gonder devamsızlıktan kalıcam yoksa. Acele işe , bende işicem :d şeytan karışmaz merak etmee !! :d Pamuk cuce ve yedi prensesler Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır. Guzel asmadan cıkar guzel yaprak, marifet o yapraktan guzel dolma yapmak. Hayat boktan ama grafikleri guzel Buffy de vampir sayılır Here i am, whats your second wish? Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım 14 Şubat sevgililer gunu bayan eleman alımları başlamıştır!. Cemberimde bad sektor Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım. Karayollarında değil, senin kollarında oleyim. Vur kalbime hanceri, yureğim parcalansın; fazla derine inme, cunku orda sen varsın. Rampaların ustasıyım, gozlerinin hastasıyım. Aşıksan vur saza, şoforsen bas gaza. Oyle birini sev ki, sen olunce o hic yasamasın. Sen gokyuzunde doğan guneş, ben yollarda cilekeş. Ben bir kadını sevdim mi gozum gibi bakar, ilah gibi taparım; ama ki bir yanlışını gormeyeyim bir bidon benzin doker catır catır yakarım. Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta. Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım. Gozlerin var ya, benim olacaksın delikanlıca Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta Rampaların ustasıyım gozlerinin hastasıyım.. Onunu gormeden sollama, eve acı haber yollama... Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi.. Kuzu kurdun, yol Ford'un... Gozlerin guzel ama bakmasını bilmiyorsun Aşıksan vur saza, şoforsen bas gaza! Dunya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! Cilemse cekerim, kaderimse gulerim Alırsın Ford, olursun Lord İstedim vermediler; sen şoforsun dediler! Rampanın atmacası Gas, fren, şanzıman halin duman Aşk cekenin yol gidenin! Yaklaşma toz olursun, gecme pişman olursun Uzaktan seveceğim, senin haberin olmayacak Sollama beni, mahcup ederim seni! Tek rakibimiz, Turk Hava Yolları Dunya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. Bir sabah uykusuna doyamadım bir de sana Bana oyle melun melun bakma guzelim, biliyorum birazdan sen de ineceksin!... Boşuna uğraşma okumak icin, cam catlak diye yapıştırdık bunu İşe Başlarken Besmele Ceker Delikanlıdır Tesbih Ceker Sportmendir Barfiks Ceker Tek Eliyle Şınav Ceker Kendi Dişini Kendi Ceker Taraftardır;Uclu Ceker Kacan Golde Yuh Ceker Akşamcıdır Kafayı Ceker Ağzında Sigara Halay Ceker Dikiz Aynasından Hareket Ceker Muazzam Kopya Ceker Kaynanadan Cok Ceker Genelde Babaya Ceker Evladına Nutuk Ceker İskenderin Ustune Kunefe Ceker Komedi Filminin Kralını Ceker Cuhayı Yırtmadan Pike Ceker Kafası Bozulunca Resti Ceker Yukte Ağır Parada Hafif Ceker Parayı Bulan Arabayı Ceker Mahallede Pati Ceker Gurbette Hasret Ceker Sevdiğini Sorguya Ceker Aldatılınca Tetiği Ceker Memlekete Turist Ceker Kaşı Gozu İlgi Ceker Her Ortamda Dikkat Ceker İtalyan Erkeklerine Beş Ceker İngilizlere Yirmibeş Ceker Balıketi Gorunce İc Ceker Canı Neler Neler Ceker ♥ ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby ♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir. ♥ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur. ♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz. ♥ Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gercekten sev, sonuncu olayım. ♥ Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir. ♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymuş bozulmasın diye. ♥ Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla... ♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun. ♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim. Imza: Copcu Riza ♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok... Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari! ♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama komsununki asla! ♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kadınının pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi. ♥ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor. ♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin. ♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder. ♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes... ♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis. ♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim. ♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek. ♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte. ♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter. ♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim. ♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim. ♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle. ♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim. ♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar. ♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim. ♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir. ♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu ♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum. ♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim. ♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada ♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi. ♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim ♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum. ♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH ♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda! ♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim. ♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular. » Bak yine soldu guneş yine akşam oluyor omrumun kadehine sensiz birgun doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni cok seviyorum » Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kul oldun, sen kibritin hic yanmayan ucudan birinin hayatından gecmiş oldun !!! » Olmek dunyada unutulup gitmekmiş, olmek bir kefen giymekmiş, olmek o soğuk o korkunc ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl olmek "sensizlikmiş" » Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gozler dalıp giderken, yaralı bir serceye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu.... » Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun gorme ağladığımı. Başlayan duşu şafakla birlikte dağıtır ansızın her gun batımı.. » Vaktinden once cicek acmaz ruzgara kelepce vurulmaz. Bende sen bitmedikce veya bende ben olmedikce sana olan bu sevgim bitmez. » Her deniz bir martı,her ruya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir olu,her ağac bir kok bulurda ben başka bir sen bulamam » Her gun sevda cekipte gulunmuyor degil mi? Bir guzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi » Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildigin adresteyim » Gul filizlendigi gunden itibaren guneşe aşıktır. Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz » Sesini duysamda heran yuzunu gormek değil ozlediğimi bil heran.Hicbir şey yuzunu gormek gibi değil » Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, Sevgilim sen olmayınca bahcemde guller acmıyor. » Guller anlatsın sana olan sevgimi. Guller anlatsın yalnızlığımı, caresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın.Ben anlatamadım guller anlatsın. » Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun,bu ayrılık şarkılarını kurşuna duzeceğim.Seni benden ayrıdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim » Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu bukupte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler. » Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski gunleri.Adımı arasıra an yeter. » An gelir insan gulerken ağlarmış. Gozyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış. » Onceleri hasreti hic tatmadım .Yarimden hic ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım. » Hep kalanlara gidenleri kattım.Bir gun yerine gecemediler.O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. » Bir omur boyu seninleyim desende istemem artık.Cunku sen ruzgarın coşturduğu bir toz bulutusun.Bugun bana esersin yarın ellere... » Aşkımız su uzerine yazılan bir masaldı, goz kırpımı kısalığında kelebeğin omru uzunluğundaydı. Kalbimizde bir omur boyu cekeceğimiz yaralar bıraktı » Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gun silerim.Guzel bir ruyayı gercek sanmıştım. Seni sevdiğim icin ozur dilerim. » Bir gun seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın kucukluğune değil, caresizliğimin buyukluğune inan. » Haritalara bakıyorum evin yok. Sozcuklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni goruyorum, cunku benden başka yerin yok. » Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol. » Hayat hicbir insan icin ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hicbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Goz yaşların ağlatan kadar alcalmasın. » Gozlerin sozlerini ortecek kadar masum, duşuncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim sucum ne birtanem. » Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi icin.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgecemezsin vazgecer ama asla unutmazsın. » Ucurumdan duşerken tutunduğum dal olsan olmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet. » Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuclarıma,gidersen kuşlarda olur bende. » Unutmaya beş kala gozlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugun ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HUKUMSUZDUR » Her deniz bir martı,her ruya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir olu,her ağac bir kok bulurda ben başka bir sen bulamam » Seni ucsuz bucaksız bir okyanusta doğan guneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir guneşte kaybedebilirim. » Sana gitme diyemedim; Gozlerim gozlerinde kaldı. Susuz buyurmu hic cicek; Su sende cicek bende kaldı. SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE! CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN! BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET! BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN! SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE! senden okadar nefret ediyorum ki ama okadarda seviyorum ne yapsam unutamiyorum seni anlaya bileceyin seni hala cok seviyorum NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN. AMA HER SIIRDE ASK SEVGI YOKTUR. BAZEN NEFRET EDERIM BAZEN KIN KUSARIM, NEFRETIM DALGALARDIR KINIM ISE ENGIN DAGLARDIR, ASILMASI ZOR ENGELLERIM VARDIR, AMA BENI YIKAN INSANLAR DEGIL YASADIGIM YILLARDIR. NEDEN IHANET ETTIN BANA, DUYDUM KI OTURDUN NIKAH MASASINA, BENSIZ MUTLULUK HARAM SANA! SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE! HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CUNKU BASKASINI SEVERDIN SIMDI NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ COKUYORSUN AMA BASKA KAPIYA SANA VERECEK BIR ASKIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR... O GUZEL SACLARIN BIR BIR DOKULSUN HERKES NESE ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BUKULSUN MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN, ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN. BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET! INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER. (MACHİAVELLİ) ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR.(CİCERO) BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN! BU GECE RUYAMA GIOR GIZLICE. BENI SIMSIKI SAR, OP KOKLA IYICE, SON KEZ ISYANLAR SAVUR KUFRET... VE SONRA CEKGIT KAHROLASI HAYATIMDAN SINSICE. SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE! NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN, O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN. 1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum. Guneşim Desem Guneş Batıyor. Hayatım Desem Hayat Kısa. Gulum Desem O da soluyor. Sana Canım Demeliyim, Cunku Bu CAN seninle Yaşıyor... 2- Sen benim icimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın 3- kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum,aşkım 4- Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gun bu dunyadan gocup gidersen, BiLKi SENDEN ONCE ORDAYIM 5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... 6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN... 7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER, HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. 8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM.. 9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR... 10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN... 11- SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI... 12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM, GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE... 13- AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM... 14- En buyuk felaketler icinde dahi umidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin icinden cıkar. 15- Gulmek senin icin bir tutku olsun, olurda bir gun ağlarsan o da mutluluktan olsun 16- Biliyor musun, seni gokyuzundeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin. 17- Dun gullerle seni karşılaştırdım. Guller guzel ama sen daha guzelsin. Butun vucudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Cunku icinde sen varsın bir tanem. 18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgun aklına geleceğim!.. 19- Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır... 20- Aşk dudaktan cıkan bir kelimde değil gozlerden akan yaştır. Maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olunecek bir sevgili bulmaktır. 21- Seni yuz kişi seviyorsa bilki iclerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hickimse sevmiyorsa bilki aşkından olmuşumdur! 22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla... 23- Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! 24-Eğer Bir Gun Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gozlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM ... 25- Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda soylesen, bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye razıyım.. 26- Yanlızların adamıyım uyku yok gozlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gozumde. Yanlızların adamı seni duşunuyor her gece. 27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir 28-Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cunku kursunu beynimde....!!! 29- YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA! 30- sana gelemediğim gun,bilki olduğum gundur....!!! 31- akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğime,varsın deli desinler,dunyalar benim olsun.. 32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. 33- Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. 34- Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. ^ADAM DEDİĞİN BENİM GİBİ OLUR ^BİZLER;Siz Sokağa Cıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kotu Cocuklarız ^Tesadufen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz. ^HAKEDENİ Hayatıma Sokarım,HAKETMEYENİN HAYATINA SOKARIM ^Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete pi... Moda olmuş KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kokunden Sokerim. ßîzdé SÂßÂH oLmÂz, ßîzdé GunéŞ DoğmÂz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmÂk Sîze YaKıŞmaz... TopLumd Hép îtîLîrîz SanmaKî ßun îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!! Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!! Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez.. Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz... Eğer bir gun ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GozyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLcaLmasın... Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...! Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hic kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz Dunya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun. kavuşmaya zaman yoksa obur dunya bizim olsun.para şohret elin olsun tatlı dilin benim olsun.sensiz gecen yuzyıl değil.seninle gecen bir gun benim olsun aşkım. Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yuzenlerdeniz. Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz. SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TİTREYEN ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Bir gun sen de beni ararsın.Bir hasret seni yakar, deli bir ozlem sarar ağlarsın: Geri donmek istersin, eski bir şarkı yakar birden, gozlerin dolar ağlarsın elimde değil unutmak seni, kacsamda kovalar anılar beni boş hayallere sarılır gibi kolaymı unutmak biranda seni. Ben bir cocuğum aşka kandırılmış. Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış. Ben bir geceyim gunduzlerden calınmış. Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış. Biz ince bel, ela goz, sutun bacak icin sevmedik guzelim Gumbur gumbur bir yurek diledik kavgamızda... Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! .. Rakı sofralarında soylenip, acı tutun ciğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR... BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI, MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmezz. kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım Bazen coban olup koyun guderim Kafam Bozulur Esrar Cekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş cok gorme bana!!! Secde Ettim aşka taparcasına uğrunda Tanrının Yolundan oldum Sebep sensin butun gunahlarıma sevdikce sayende gunahkar oldum! Ben sensiz cennette yaşamaktansa seninle cehennemde yanmak isterim Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir cift goz Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedim İctiğim Şarap OLsun Céktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Muslumcuysé Canım Féda oLsun.. SERSERILER NE AGLAMAYI NEDE SEVMEYI BILIRMIS, OLAKI SEVDI BIR KEZ SEVERLERMIS VE OLAKI AGLADI GOZYASININ DUSTUGU YERDE OLURLERMIS. Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Duşmanım Bile Olamazsın!!! Bir Gun O Guzel Gozlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İcin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!! Ağlamak cocuklara affetmek ALLAH a mahsustur,Bir gun beni aldatırsan ağlamam cocuk değilim affetmem ALLAH değilim... sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TUM ALLAHSIZLARA Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim Ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim ECELE SOZLU , OLUME NİŞANLIYIZ , TESADUFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ Efkarlıyım bu gun yine gurbet elde akşam oldu icip kustum kaderime ayrılık oldu. Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gozyaşımı silsin hasta duştum gurbet elde yanlızım şimdi seninle başladığına inandığım bir hayatı,sen olmadan nasıl yaşarımmm... Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem... DENIZ YA KUDURMALI YA DURULMALI,HANCER YA SONUNA KADAR SAPLANMALI YA KININDA DURMALI. SEVECEKSE INSAN YA OLUMUNE SEVMELI,YADA HIC. Bugun senin icin bir Kurban Kestim HaLa akıyor ve acıyor BiLekLerim.!! Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum.. GULLER ARASINDA BIR DIKEN KIRIK MASADA ICKI ICEN AZAB OLMUS GONLU ESRAR CEKEN NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! Kim Démişki SarhoşLuk Kotu Şéy Oysa Bén Hérşéyimi Ayıkén Kaybéttim.. DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA... Dumanımda o vardı, sigarayı bıraktım; kadehimde o vardı, ickiyi bıraktım; ruyalarımda o vardı uyumayı bıraktım; baktım ki onsuz olmuyor, yaşamayı bıraktım! Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: gecip giden zaman. aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,gorunusum serseri ama gonlum sahane sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden ustundur su gordugun serseri Gittiğin gun kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim. Kader deyip cekip gittin.Sen suclu değilsinde,kader mi suclu ey zalim. Her sokak koşesinde kavgamız, okulda kıravatımız, dostumuzda hatıramız, duşmanımızda facamız, her meyhanede masamız, sevenlerimizde adımız silinmez. Senin gozun hep yukseklerde benim ise sende.Sen marka dedin ben mutluluk,sen son model araba dedin ben sevgi dedim, sen en buyuk mutluluk para dedin ben ise sana kavuşmak dedim ve bırakıp gittin. Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim cıkmıyor, arıyorum yolumu bulamıyorum; bir yanım ucurum , bir yanım ormanlık. Ucuruma gitsem olcem, ormana gitsem kurt, cakalın kucağına duşecem cıkmazdayım. HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKÂNLARINI GEZMESEKTE KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR CEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ Ben bir insanı sevme cesaretini gosterdim sen ise bir insan olma cesaretini gosteremedin. Eğer birgun bu aciz vucudum musalla taşına konunca sucu neydi diye sorarlarsa sen soyle meyhaneci tek sucu sevmekti de. Oyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım ama dudağında ruj arkasında puşt gorursem anam avradım olsun benzin doker yakarım... KiMSe WaZGeCiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GoNLuN oLsUn.aL HeRŞeYi gOzUn dOysUN. ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!! Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en buyuk intikam , ona kupkuru, sevgisiz gozlerle bakmaktır. Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam. Eskiden uğruna dunyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile cakmam...! Bugun bensem Dun sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin, Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin.... SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA, ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN... BİLİRMİSİN BİLDİĞİMİ BİLMESSİN BİLDİĞİMİ BİLSEYDİN BİLDİĞİMİ ANLARDIN SEVDİĞİMİ Gidene Kal Demek Zavallılara, Kalana Git Demek Terbiyesizlere, Donmeyene Don Demek Acizlere, Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır Caresizlikten kesemediğimiz sakal şimdi zuppelere moda olmuş kardes zoruma gidiyor işte Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim. Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş gec anladım .. Aşkımız icin dunyayı yıkarım, Yeri goğe katarım, o da olmazsa gulum, kendimi yakarım. OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İcİn OLur şEKLİmiz İciN yaŞaRız..!!!... €nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN. BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!! DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir KaLdırımLarı uzerimize Yorgan Gibi Cektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dunyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GuzeLim seviLmeden sevmek..! Laf sokma kapak olursun uğraşma etiket olursun yavşama kopek olursun biraz adam oL ki yanımda yer bulursun. HeR GeNC DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA, HeR GeNC KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!! H£R CanL! oLumu TatacaqTır ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi oLumune Severiz..!!! HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ OLDU SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BOLUNMEYIZ.... !!! siir yazmak seni sevmek kadar guzel olsaydi sana degil ama senin icin yazdigim binlerce siirlere asik olurdum GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... $arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz C€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!! YERİ GELİR EFENDİYİZ YERİ GELİR SERseri YİZ DUVARLARDA İSMİMİZ KIZLARDA RESMİMİZ OLSADA BİZ SEVDİKMİ ALLAH INA KADAR SEVERİZ rabbim sen beni dostlarımdan koru ben duşmanlarımın icabına bakarım.!!! Sizin oralarda yıldız kaydığında dilek tutulur bizim buralardaysa birinin olduğune inanılır...ne yani sizin dileklerinizin kabul olması icin bizden birinin olmesimi lazım.... Sen ßenDen AyrıLmaya Karar VereCek Kadar KucuLduySen ... ßen Senin UğrunDa OLumu Goze ALaCak Kadar ßuyuDum Demek†ir... Aydınlık dunyamı karanlık eyleme, Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme, Duste gor benım dustugum bu hale. ne paranın delisi ne pezevengin golgesi ne ibnenin bekcisi nede silahın tetikcisi olduk biz gonlumuzun efesi ortamların delisi dostlarımızın kolesi olduk sen benım ıcımde oldugun surece ne sen kımseye rakıp nede kımse sana rakıptır cunku sen benım ıcın teksın..!! CESEDI MEYHANEDE BULUNMUS ICKI DOLU MASAYA KONULMUS DUA YERINE MUSLUM OKUNMUS NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! GECELERI PARKLARDA YATAN AC KARNINI SIGARAYLA DOYURAN YAKASIZ GOMLEGE KRAVAT TAKAN NEREDE BIR MUSLUMCU GORURSEN BENI HATIRLA! Bir gun soracaksın."ben mi hayat mı"?diye."hayat" diyeceğim. Sonra sen kusup gideceksin. ama hicbir zaman bilemeyeceksin ki; benim hayatım sensin... ßir İnsanın GosLERİ neLER ANlATIR ßİlİRMİSN Taßiki ßilemesSin eğer ßilSeydin Seni NE coq Sevdiğimi anLardn Ruhun Cıkmı$ ߀deninden $€yTanın eSiri oLMU$sUN Nerden anLadım ßiliyormusun Taßiki GosLerinden..!!! ßir Kopeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Kopeğim Kadar oLamadı.!!! Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yurekte arıyorum..!! €skiden karanlikdan korkar yagmurlardan urperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gozyasim oldu!!! ßir Gun ßir SiLah ve ßir Gul iLe Sana GeLeceğim Ya Gulu aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun...!!! BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR GONLUMUZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!! €ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarı Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSer!Sinden SevgiLer...!!! aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MusLumden Sevmeyi ise YanLızca ßizden oĞrenin..!! Meyhaneden masam kaldırıldı, karakoldan defterim duruldu, savcı kalemimi kırdı, darağacına tesbihm asıldı, sevmek bu kadar sucsa beni asın razıyım. Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gonlumde zulum,ne ensemde olum,o gun yanlızca sen olcaksın gulum * Bir erkek olurken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın olurken, dili. * Erkekler yaşlanır, kadınlarsa değişir. Kral olsan ne yazar,tacın olsa cok yazar.İnsan olsan ne yazar,adam olsun işte o yarar..! Biz Hayata Tek GeldiK..Tek Gideriz.. Bu Dunyada Bir Allah'ı Bir Kendimizi Biliriz.. Zamanında Sevdiklerimizi Tek Tek Sileriz.. bu hayat bizim istediğimiz gibi yaşarız.. hak edeni hayatımısa sokarız hak etmiyenin hayatına sokarız..! Bugun Ağlar Yarın Susarız.. Gozumuzdeki Her Damla Yaşın Hesabını Gun Gelir Sorarız.. Zar Atmayız.. Şansa İnanmayıs.. Ortada Bi Şans Varsa Onu Da Biz Yaratırız! I'm just a girl with a crush on you (ben sadece sana aptalca bir aşkla bağlı bir kızım) Love me,cause inside I'm slowly dying call me, don't you know that my heart is crying? (Sev beni,cunku icten ice yavaşca oluyorum Seslen bana,kalbimin ağladığını bilmiyor musun?) Look into my eyes, you will find sadness and loneliness Just look inside my soul, i'm feeling so empty, empty... (Gozlerime bak,yalnızlığı ve uzuntuyu bulacaksın Sadece ruhumun icine bak, cok boş hissediyorum,boş...) Baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you (bebeğim bana her dokunduğunda bir kahraman olurum seni koruyacağım nerede olduğun onemli değil seni getireceğim) All the souls that would die just to feel alive But I'll never let you go If you promised not to fade away (Tum ruhlar olebilr,sadece canlı hissedenler Ama asla gitmene izin vermeyeceğim Eğer soz verdiysen solup gitmez) See you at the bitter end From the time we intercepted Feels more like suicide... (Acı sonda buluşuruz Yollarımız kesildiğinden beri İntiharmış gibi geliyor) I know, the past will catch you up as you run faster (bilirim ne kadar hızlı koşarsan koş gecmiş seni yakalayacak) Here in the darkness I know myself Can't break free until I let it go Let me go (Burada karanlık coktuğunde,kendimi tanıyorum Gitmeme izin verinceye kadar beni ozgurce koparamazsın Gitmeme izin ver) Good enough I feel good enough for you Drink up sweet decadence I can't say no to you (Yeterice iyi Senin icin yeterince iyi hissediyorum Ic bu tatli duskunlugu Sana birsey soyleyemiyorum) You're too important for anyone There's something wrong with everything you see But I, I know who you really are You're the one who cries when you're alone (Sen birisi icin cok onemlisin Gorduğun her şeyde yanlış bir şeyler var Ama ben, ben senin gercekte kim olduğunu bilyorum Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin) When you're in love, what can go wrong? (Aşıkken ne ters gidebilir ki?) i don't want you and i don't need you don't bother to resist or i'll beat you it's not your fault that you're always wrong (seni istemiyorum ve sana ihtiyacım yok direnmeye kalkma yoksa doverim seni her zaman yanlış olman senin sucun değil) Shoot myself to love you If I loved myself I'd be shooting you (seni sevmek icin kendimi vurdum eğer kendimi sevseydim, seni vururdum) Now I know I've got to Run away I've got to Get away You don't really want any more from me To make things right (Şimdi kacmam gerektiğini biliyorum kurtulmam gerektiğini artık gercekten benden işleri duzeltmemi istemiyorsun) I've put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There's only one thing you should know (Sana guvenmiştim Gidebileceğim yere kadar zorlamıştım Ve butun bunlar icin bilmen gereken tek şey var) No one knows what it's like To be the bad man To be the sad man Behind blue eyes (Kimse bilmez nasıl olduğunu Kotu bir adam olmanın Uzgun bir adam olmanın Huzunlu gozlerin ardında) Be smart,be clever put me in your heart for ever Love is like heaven but it can hurt like hell I Close My Eyes And Kiss Your Lips, Then I Go To Paradise Love is a Feeling that Lasts Forever.. Roses are red diaments are plastic, I am great, you are fantastic! Don't love me for fun, love me for a reason .. let the reason be love Ur hot as fire sharp as glass u break my heart ima kick yo ass! Nice pants, can I test the zipper? Is that a gun in ur pocket or are you just happy to see me? Love is when u don't want to go to sleep cuz reality is beta than a dream Do you belive in love at first site, or should I walk by again? I'm loved by some, hated by many, but wanted by many ๔๏ภ't ภєє๔ ค ๓คภ ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи, уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя, уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αи... тнєяє ιѕη'т α ρℓα¢є тσ ℓσνє ιη му ℓιƒє_!_!_! KıR kAlBiMi GoNluN oLsUn, Al HerŞEyİmİ gOzuN dOySuN, şİmDi BaŞkA aŞkLArDaYıM bu Da SnA kApAk OlSuN_!_!_!_! yazıLdı mı b,Lmiyorum ama yazayım... " NdeN YaıoR$un yaqmur? $oqaq, qosHeßasHı zTi ısLak... qosLerimi ısLatmaq icHin mi? onLar zti ısLak..." " I wisH I weRe fisH iN youR disH! " " $ni $ewioRm; $na TapıoRm.. . $Laq $na sHaqa yapıoRum Bad penny always turns up My ex-hot shot has showed up Obviously once bitten twice shy Been there done that and come back... After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ?? - ThAt'sS My pReRoGaTiVe - / }{ ^^NO ORDINARY GIRL^^ >>Nobody is perfect, I am nobody, THEREFORE I AM PERFECT!! :-D Life.. has betrayed me once again (hayat.. bana bir kez daha ihanet etti) This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before... (Bu aşk bna cok zarar verdi ve daha once bir ck kez elweda dedi.) She'S got a past full of secrets She's got a clock on her feelings (Sırlarla dolu bir gecmisi var Hisleri bir saate bağlı) When you have loved and you've lost someone You know what it feels like to lose (birini sevdiğinde ve onu kaybettiğinde kaybetmenin nasıl olduğunu anlarsın ) Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again (bir hayatım vardı ama ona geri donemem bunu yapamam, hicbir zaman aynı olmayacak) I'm here without you baby But your still on my lonely mind (seni duşunuorm bebeim sen hala bnm yalnız(kimsesiz) aklımdasn) We are all in there with the dead (biz buradaıs olumle birlikte) I'll need a miracle to help me this time(bu sefer harbidn bi mucizeye ihtiyacm oluck) Your eyes are so blue, I can't look away as we lay in the stillness (gozlerin o kdr mawi ki hareketszlikte uzanırkn uzaklara bakamıyorum .. I take a look at my life And realize there's nuthin left (hayatma bakıorm we hicbişein kalmadıını fark ediormm...) Time stands still as you pass away No more tomorrow this is your last day (sen olurken zmn durur artık yarın yok bu snn son gunun...) *I'm awake but my world is half asleep (ben uyanığım ama dunyam yarı uyuyr.) *I will love you till death do us part (bisi olum ayırana dek seni seweceim) *i have to be with you to live to breathe (seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak icin) *soon to be blinded by tears (ykında gozyaşlarım tarafından kor edileceğim *вєи ѕєи∂єи αѕк ∂ιℓєимєк ιcιи ∂єgιℓ ѕαиα αѕкι ogяєтмєк ιcιи уαѕιуσяυм... *αѕкιиℓα ѕαяαяιρ ѕσℓα¢αк кα∂αя ѕєνgιиℓє вαнтιуαя σℓα¢αк кα∂αя υgяυиα ¢αиιмι νєяє¢єк кα∂αя ѕєνιуσяυм ∂єѕєм ιиαиιямιѕιи... *oуℓє вιя ¢uмℓєѕιикι иσктα кσуαмıуσяυм *нαуαттα нєяşєу∂єи ναzgєcтιм вυиα ѕєи∂є ∂αнιℓѕιи *ιcιм σ кα∂αя ѕєиℓє ∂σℓ∂υ кι… ιиѕαиℓαя ѕєиι goz вєвєкℓєяιм∂є goяuяℓєя ∂ιує вαкмαуα кσякαя σℓ∂υм *gєиcℓιgιиє guνєиιρ єякєи ∂єякєи вєℓкι єℓνє∂α вιℓє ∂ιуємєzѕιи gι∂єякєи *тєяк є∂єи∂єи αℓιиα¢αк єи вuуuк ιитιкαм ,σиα кυρкυяυ,ѕєνgιѕιz gozℓєяℓє вαкмαктιя *нαуαт вιя тιуαтяσ ∂є∂ιℓєя вαиα∂α вιя яσℓ νєя∂ιℓєя єи zσяυ вєиιмкιу∂ι oи¢є ѕєν ѕσияα тєяк єт ∂є∂ιℓєя *gozℓєяιмℓє ѕαиα єѕιя σℓα¢αgιмα уα ѕєиι gozℓєяιм∂єи ѕιℓєяιм уα ∂α ѕєиι кαℓвιмє иαкѕє∂єяιм *нєяşєу уαℓαи σℓѕα кσумαz∂α αşк уαℓαи σℓυи¢α ??? *вєи ѕєиιи уuzuи∂єи cєктιgιм нєя ѕєує яαzιуιм. αмα ѕєиιи вєиιм уuzuм∂єи αzαρ cєкмєиι ιѕтємєм *ѕєνgιуι тαşıмαк ∂єğιℓ нαѕяєтι cєкмєк zσя...guℓмєуι υиυтмαк ∂єğιℓ αğℓαмαуα αℓışмαк zσя...уαşαмαк ∂єğιℓ ozℓєуιρтє goяємємєк zσя *αѕк ιиѕαиιи нєм ∂σѕтυ нєм∂є ∂uѕмαиι∂ιя. ιиѕαиι σиυи gιвι уιкαи,σиυи gιвι ѕєνιи∂ιяєи вιяѕєу ∂αнα уσктυя нαуαттα *ιz вιяαкαиℓαя υиυтυℓмαzмış ѕєи∂є вιяαк σ zαмαи *мυтℓυ σℓмαуι уαяιиα вιяαкмαк, кαяѕιуα gєcмєк ιcιи иєняιи ∂υямαѕιиι вєкℓємєує вєиzєя... *ιℓк σℓмαк oиємℓι ∂єgιℓ oиємℓι σℓαи ѕσи σℓмαк *αѕктαи кυятυℓмαк, σиα тυтυℓмαк кα∂αя кσℓαу ∂єgιℓ∂ιя *кα∂ιиℓαя ѕαяαρ gιвι∂ιя, ιcмєѕιиι вιℓмєѕѕєи fєиα cαяραя... *αяα∂ιgιи αи кαувєттιgιи αи∂ιя.. *ѕєνмєуι вιℓ∂ιм υиυтмαуι∂α вιℓιяιм... *нєя υмυт вιя ozℓєм,нєя ozℓєм∂є вιя ѕєνgι∂ιя.. *oℓмєк кα∂αя кσℓαу, υиυтмαк кα∂αя zσя вιяѕєу уσктυя... *вιя guи σ ∂єℓι goиℓuи вєиι αиℓιуα¢αк αмα σ zαмαи cσσк gєc σℓυ¢αк... *∂єgєяℓι σℓαиℓαя gєℓιѕℓєяι ιℓє вσѕℓυк ∂σℓ∂υяαиℓαя ∂єgιℓ! gι∂ιѕℓєяι ιℓє вσѕℓυк уαяαтαиℓαя∂ιя... *νu¢υ∂υи σтσвuѕ, вєуиιи ѕofoя∂uя кαℓвιи ѕofoя мααℓιиє gєcєяѕє αѕιк σℓ∂υи ∂ємєктιя. *нєя кαяєѕι ѕιуαнα вσуαимιѕ вιя вυℓмα¢αуιм. cozмєує cαℓιѕтιкcα, ιcιм∂є кαувσℓυяѕυи - Ceza ewi oz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ...! - pARan warsa ye ic dostlar alem qorsun, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qor$un - KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ] - Her qece cile ceke ceke ; CiLeK€$ yazdımm HeR y€Re - ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;ceq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN OLMEDİM Mİ ....! -A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm -Kucuqqen CiKolAta icin aqlıordum $imdi i$e $enin icin -ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA -yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn -qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr ...! -o KıZ ßeni a$ar cunku o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ...! -Or+**** ßittiqi yerde tarzımıZ iCin ya$ar , $eklimiz iCin oLuRuZZ -DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aCaNı SileR GeceriM..! -"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." -iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) -eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SonmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! -ßeN ßuyuK RuzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßuyuK oLuR oFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur... -AvRiL`iNdE dEdİğİ gİbİ--[DoN`t tElL mE] -HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDı -£ski Foto' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! -ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum -geRide kaLaNLarı coP die aTmışım; kopeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN -Gécici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum… -BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gucun YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğimDéN Op Béni -DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim -GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GuzeLim ßen PisKopatIm -Bir CığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz -DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm -BeN RaPtIm cOk mAnTıK TePtIm hIc dEğIl hEpTiM KoYu kArAmSaR ReNkTiM VeLhAsIl cIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm... -YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI -olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum icin nefret edilmeyi tercih ederim -Kimine Gore Kralım Kimine Gore Yalanım Rahat Ol!! Dostum Adamına Gore Adamım. bu dunyada herşey biter ama ŞEREFSİZ bitmez. Alemlerde yer yapan, Delikanlının elinde olan, Carşafla sarılıp dumanla yok olan Esrara degil sana Muptelayız "MUSLUM BABA" ! Derdi Olanı Dinlerim Derde Yol acanı siler Gecerim HaksIzLIk Onunde EgiLmem Cunku HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim... Burası KaragumruK Ferman Gecmez Delikanlı yuvasıdır Cakalar giremez !!! Edirne Kapı gecilmez Karagumruge girilmez Sokağımızdan gecilmez Elimizden gecilmez Karagumruk Cocuguz bize racon kesilmez İnmeyiz Caddeye nede maddeye ne kızlara icmeye delikanlı varsa bekleriz karağumruge... Her zaman her yere gider bu alemde karagumrukluler olumune isyan alayına gider bu alemde karagumrukluler. Usturama Jileti Takarım.Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım iSTANBuL CoCuĞuYuZ BiZ GuNGoRMuŞuNDeN HeMDe İZBe KoŞeLeRiNDeN DoĞuP LaGa LuGa YaPMaYa GeLMeDiK BuRaYa GeceLeri Gelme Jilet Atarım.Sanada 2-3 Faca Atarım Dedimya Kızım Ben Piskopatım know that i can't get over you;'cause everything i see is you and i don't want no substitute;baby i swear it's deja vu (seninle baş edemediğimi bil;cunku gorduğum herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu) If you show Me reaL Love baby i'll show you mine.. (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..) You see that shackle..? I'm Your sLavee...! (Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KoLenim..) I've become so numb , i cant feeL you theree.. (Cok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! ) Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming.. (Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın cığlıklarını..) She said I'm leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same.. (gidiyorum dedi cunku acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...) Things I loved before, are now for saLe.. (onceden sewdiğim hersy şimdi satılık..) Here is a little story that I made up So Let's make believe ( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..) I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun Don't wanna settle down ( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..) Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow ( Golgenden korkma , kaderinden saklanamazsın ) I lie and I lie and I lie till there's no turning back;I don't know why (Yalan soyluyorum yalan soyluyorum donuşu olmayana dek;Bilmiyorum neden) oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful (bu gece guluşunle beni oldurdun oylesine guzel ve vahşiceki oylesine guzel) No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion (uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut) I don't know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me (Bilmiyorum kime guveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor) I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter (O kadar cok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hicbir onemi kalmadı) know that i can't get over you;'cause everything i see is you and i don't want no substitute;baby i swear it's deja vu (seninle baş edemediğimi bil;cunku gorduğum herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu) No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same (hic kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hic kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak) I'm so over being blue;Cryin over you;And I'm so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said I'm so sick of love songs so sad and slow. (Cok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gozyaşlarına cok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım cok uzucu ve yavaşlar) Strange infatuation seems to grace the evening tide;I'll take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide. (akşam vakti garip karasevda guzel gorunur;bn onu senin yanından alacağımn;boyle hayal gucu hislerin kaymasına yardımcı olur) I... Take the plan, spin it sideways.I... Fall. Without you, I'm Nothing. (ben...plan yaparım yol kenarlarına ağ orerim.bn...yenilirim.sensiz ben bir hicim.) I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my