Windows Live Messenger 8.0 TEMA (BUYUCU kardeşin beta surumunun final versiyonu)
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Windows Live Messenger 8.0 TEMA (BUYUCU kardeşin beta surumunun final versiyonu)
-
26-09-2019, 14:14:08[IMG]http://img97.**************/img97/7333/messengerliveixtliskinv4byhayd.jpg[/IMG] BUYUCU kardeşin vermiş olduğu beta icin olanı okuyunca bazı arkadaşların final icin olanını sorduğunu gordum.aradım buldum.BUYUCU arkadaşımıza sevgiler ACIKLAMA: dosyayı actıgınızda icinde msgsres.dll dosyası olacak.bu dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger icine atın.ama atmadan once temayı beğenmeme durumunuz soz konusu olabilir diye onceki msgsres.dll dosyasının bi yedeğini alın.ayrıca bu işlemleri yaparken msn i kapatın (systray dahil) bu yeni msgsres.dll dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger icine atıktan sonra msn inizi acabilirsiniz.final versiyonda sorunsuz calışır.eğer silmek istiyorum derseniz yedeğini aldığınız onceki msgsres.dll dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger icine geri yapıştırın.eski msn temanız geri gelecektir.varsa ve yuklu ise tabiki patch ile yaptığınız işlemler de geri gelecektir.gule gule kullanın > __________________