GALATASARAY NİCKLERİ
1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray.. Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan Cim Bom Bom’um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim. Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GORMEYE, SIRA SENDE FENERBAHCE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ. BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL. 1 gun herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gun herkes GALATASARAY’lı olucak. Delikanlı adam kanatlı takım tutmaz, tutsada delikanlı olmaz. GALATASARAYLI olmak bir ayrıcalıktır anlatılmaz yaşanır. Cimbomluysan konuş İBRET alsınlar,fenerli isen sus ADAM sansınlar!!! Takım tutmak kolay, taraftar olmak “ZOR”‘dur; İşte biz “ZOR”‘u başarırız, diyenlerdeniz. FENERBAHCE NİCKLERİ
Bir Yemin Ettik Geri Donemeyiz olumune Fenerliyiz Aslani,kartali Gec Hepsi Hikaye Tek Kanarya Var Bu Alemde Samiyen Sustu Bizi Dinledi Sen Yalan Dunyadaki Tek Gerceksin Candan ote Sevmedikmi Seni Kanarya Issiz Gecelerde Gittik Deplesmanlara ol Dedinde olmedikmi Senin Uğruna Fenerbahcem Feda Olsun Bu Canlar Sana Bizim Buyukluğumuz Ne Kupa Buyukluğudur Nede şampiyonluk Bizim Buyukluğumuz Mazimizden Bellidir 1 Gecede 6 Tane Senin Kocan Bir Tane Salya Sumuk Değil Erkek Gibi Vardik Iskele Değil Stadi Bastik Yaşli Kadin Değil carşi Kovaladik Kolpalik Değil Tarih Yazdik Ben Herkesin Icinde Tekim Tek Olduğum Surece Zafer Hep Benim cunku Ben Fenerbahceliyim Seni Sevmek Deli Gibi Yurek Ister Bu Kalpler Bir Tek Sende Titrer Bir Allahim Olsun Birde Sen Ol Fener oyle Bir Sevgiki Tarih Edilmez Fenerli Olmayan Kimse Bilemez Cimbomlu Olmak Ayip Değil Yeterki caktirma Krallik Boş Kaleye Gol Atmak Değildir Krallik Tuncayin Yaptiği Gibi Kadikoyde Manchestira Rovaşata Gol Atmaktir Gulersem Sevincim, Ağlarsam Gozyaşim, olursem Toprağim Ol Fenerbahcem Itina Ile Aslan Terbiye Edilir..basvuru: Herhangi Bir Fenerbahceli..... Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!! Başin one Eğilmesin Aldirma Fener Aldirma En Buyuk Sen Değilmisin Aldirma Fener Aldirma Fener Aldirma Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz Tribunlerde Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gonullerde Darağacinda Olsak Bile Son Sozumuz Fenerbahce Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin Gunduz Gece Satir Satir , Hece Hece şampiyonsun Fe-ner-bah-ce Feneri Seven Tarih Yaziyo Beşiktaşi Seven Lanet Ediyo Cimbomu Seven Yurtdişina Kacio
BEŞİKTAŞ NİCKLERİ
Basın one egılmesın aldırma kartal, aldırma.en buyuk sen degılmısın aldırma kartal, aldırma kartal aldırma... yakışır sana yakışır, sana şampıyonluk yakışır, sen alemde teksın, değışılmezsın, beşıktaş sen bızım herşeyımızsın! besıktas dıyerek sana yuz vurduk, sıyahın yanına beyazı koyduk, yıllardan berıdır hep senın olduk besıktas sen bızım her seyımızsın .. bazen huzun, bazen kader senın sevgın bır omre bedel.beşıktaş sen bızım herşeyımıssın. gun dogdu hep uyandık stadlara dayandık besıktasın ugrunada bayraklara donandık semtımız erkek semtı asık eder herkesı uzerımde eksılmesın bayragımın golgesı ıste bız kotu gunde hep omuz omuzayız ovunmek gıbı olmasın bız karakartallıyız. semtımız erkekler semtı, aşık eder herkesı, uzerımden eksılmesın bayrağımın golgesı, ışte bız kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gıbı olmasın bız karakartallıyız.. yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bılsekkı kellemız kopar bedenden!! Askımız harbıden hemde derınden!! Asla vazgecmeyız besıktas senden!! delıkanlı adam renklı takım tutmaz?beşıktaşım sen bana babamdan kalan mıras değıl oğluma olan borcumsun... ovunmekte cok haklıyız cunku beşiktaşlıyız. . karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kacar, guneş yalnızda olsa etrafına ışık sacar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar suruyle kartallar yalnız ucar bu sene şampiyon gorelim sizi, olmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, olumune seviyoruz biz beşiktaşı... ! erkek adam renkli takım tutmaz... beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgun bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. ne para ne araba nede manita en buyuk aşkımız b j k !!! hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz cunku biz hakiki beşiktaş lıyıız.. yagmurlu bir gunde gormuştum seni. Ustunde cubuklu formalar vardı. O anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Olumle yaşamı ayıran cizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda olum olsada sevenleri kimse ayıramazki... beşiktaşım hayat sensin, dunyam sensin, herşey sensin, gelecekse tum acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz gecersek, allah belamızı versin.