yeni nickler geldi duyrulr hicbi yerde yok bunlar
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- yeni nickler geldi duyrulr hicbi yerde yok bunlar
-
26-09-2019, 14:13:37Ne zMn Karsıma Cıkıp Şakaydı Gecdi DicekSin.. Ben AcıLarımı Oğun YapDım Kendime ; Sabah 3 , Aksam 3 kere aqladım ... Bitti diyorsun Tek bir Kelimeyle Kan dokuyorsun.. Goc edip qiTsem ßu dunyadan , dunya ne Kayßeder Ki ? Susmaq VeriLmesi Gereken En zoR CvpLardan Biridir … Ben SuSTuM İsteyen KonuSSun .. OzqurLuk KazaniLmaz Hak ediLir ve aLınır .. Bana GuLuorsunuz Cunku FarkLıyım … Bende Size GuLuyorum Cunku hepiniz Aynısınız … ! KaFam kadar GuzeLmisin qi..? KIZ DEDIGIN GOOGLE GIBI COK BILMIS DEIL YOUTUBE GIBI EGLENCELII OLCAK!!! GozLerim Esrar 2 Fişek Ottur ... DuyquLarım Eroin 20 qram TozduR .... Kader bize ørøsbuya a$ık øLan deLikanLı røLunu vermi$ Kendini ozetLemiş bir Cocuqum Ben …. inandıqımın peşinden qidecek kadar Asi..... ihaneTi bıcakLayacak kadar KaTiLim... .. ßén soqaq lamßası deqiLim - hér 1o meTreDé bir baNa rasTLayamazSın.. SoyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SoyLe Değdimi ********Liğine.Dunya Dondukce Tek Gerceğim Şu; ''SeNiN İciN DıŞıN *****''... Sıgara Keyif Vermiyor,BaLLy Kafa Yapmıyor,Esrar'a Para Yetmiyor,Lan aLLah'sız Sensiz GunLer Gecmiyor...!!! Benim Yureğimde Batar Her Guneş,Benim Yureğimde Yanar Her Ateş,Bu İsyanımı Hor Gorme [email protected]£$, ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''...!!! ' N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak..? DosTLarım Gecmi$h aqLıOr… ßir Darbe’de 10Lar Yemi$h yuzLeri quLmuOr .. ! 'Belki' Dunyasında...'Keşke' Kokan Havayı Solurken 'İyi ki' Dediqim Tek Nefesimsin [ SaNa VéRDiqim YuRéqiMin Ta amq..] ben hayatla oyun oynamısım siz oyuncaklarım oldunuz ben hayata parmak atmışım siz kim oldunuz? SuS_PReNsEs_KaPaN_İcİNe_HaYKıR_NeFReTiNi..!!! kucucuk bir Cocukken ben,oyuncak bebegimin sacı koptu diye aglardım şimdi jiletim kırıldı diye aglıyorum aLem a$ıq oLuyo SonRa aLqoLik..Ben kendime a$ıqım hmde pLatonik .. !! kenDi canıma kıYacak kaDar saLak, gerceKLerdeN kacaCak kaDar korKak değiLim! Dinimin İmanımın Şerefimin Namusumun aNamın Babamın Kayıp aMCamın SarhoŞ dayıMın jiLetci Dedemin MusLumcu Ninemin uSTUne yemin ederim BiTanesiN.. Hér Saman GuLunmés Yha AqLamak Lasım ßasén..! Bu sOndu// dunyamda Séndén kaLan hicbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$caqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[ ASLA YALANINI YAKALADIGIN KİŞİNİN DUZELEBİLİCEGİNİ DUSUNME ! B*K B*KTUR S*D*K OLMAZ ! BİR SUYLA IKI DEFA ABDEST ALINMAZ ! ! ERKEKLER ALDATINCA OLAY OLUR, KIZLAR YAPINCA CAPKIN OLUR, ULAN ADALETINIZ NERDE SIZIN? RUHUMUZDA KASARLIK YOKDUR!!......./ AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GuNe LaNeT !!! Bu CoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı..AFFet!! SuLtan 0Lmuşh *****Lér.. DeLikanLı 0Lmuşh İpneLér..Hanım Efendi 0Lmuşh SurtukLer.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR SoYLeSeNe [!].. eLiMDeKi SoN KuR$uNu, KiMe SIKAYIM [?]… [SaNaMi],[ßaNaMi] YoKSa ßiZi aYiRaN [KaDeReMi] [!][!][!].. Olum Ani Oğrenciyiz Die Sevmiyelim Mi Yani Benimle Konusmak İcin Akıllı Olmalısın Bana Yetişmek İcin Hızlı oLmaLısın Beni GEcmeKmi İstiyorsun Şaka Yapıyo OlmasLısın EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL [ ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ] KaŁßim SoZz v£rDi ßana,GuRuRŁu OŁaCak..'HAK£TM£Y£NİN'GoTuNu kaŁDırMaYaCaK...! SeN BaNa SeN DeSenDe OLuR DeMeSeNde OLuR,BeN SaNa SEN DeMeYeCeĞiM DuŞuN DuR ********LeRiN ŞeReFLi oNuRSuZLaRıN oNuRLu GuRuRSuZLaRıN GuRuRLu Or*sBuLaRıN NaMuSLu SaYıLDıĞı DuNYaDa YaŞaMaK iSTeMiYoRuM DUş pé$indeySén duŞ pé$imé... TaK JiLeTi DuDaGıNa,Op BeNi SaH DaMaRıMDaN...! Kalk gec karşıma ac gonlunu don gel yavaşca ben sensiz yanan bir ateştim sondum zamanla .. Bir duşman gibi gel ustume ozletme kendini sen bir dost gibi kardeş gibi ozlenen SEVGİLİ.. ╔╗ ♥ ║║╔═╦╦╦═╗ ║╚╣║║║║╩╣ ╚═╩═╩═╩═╝ SeNi UnUttUm SaNma HeR koPeK havLadıGıN da aKLımDasın ßen o kuLakLara qoRe aqız deiLim.. duyMaya aLı$tıqıNız $eyLeri soyLemeyebiLirim iki qucuq asıqtan farkımıs yok.. sen biras yaramas.. ben biras şımarıq..(: ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α cσκ cєκтỉм ∂єѕєм αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..! Ses Etmesemde Ofkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa... BaqLnmayacaksn bi şeye,oLe koru korune"O oLmzsa yşayamam" demeyecksn.Demeyecksn işte!Yaşarsn cnku.Yaşıorm işte! YaqMur Yaqar CekeTim IsLanır Sen KorKMa HasTaLanMam Ciqaram Beni IsıTır DéqéЯ wéЯDЧSm q*Tun KÂLKmÂSn.. ÂLıЯım O DéqéЯî q*T qîßî KÂLıЯSın..!! KîЯLénén KÂLßîmî ЧıKÂDım ÂZ OnCé Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sikérLéR séNi caPın kadaR konuŞ, kuTLenİ heSaPLıyım x) qittiqim éqér bénsém, soyLé bana kimdén qittim.. ¿?séndé yokdum zaTen bén, bén yiné béndé bittim... anLatMaya kaLksam uZun suReR anLamayA kaLkma akLın qideR. ßéyniniZ gißi siZzDé "KUCUK"sunuZzz...!! SiZz ßénLé siDiqk yarı$tıRmaya déwam édin..."ßEN" aqZınıZza zıCtım qidioRum... aLışdımmı sensizLié? unuttummu s0r ? hr LaFn s0nu yiné seN haß3rin yhoqq ! x(( Ruyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gordum xD sız εmεкlεrкεn bεn εmεкlı oldum DiLe benden Bir şey iSTe Diorsun Ben Sensiz Ya$amaq iSTemiOrum … ! Duşlerde Sevdim Seni Soyleyemedim... Sessiz Optum Nefesini Soyleyemedim... $iz ßoqtan Fani dunYanızda suRtuq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda oLyoRm. Sarho$um ama Kendimdeim… iCiyorum iCim Dı$ıma CIkıyor iCmiOrum Dı$ım iCime qirmiOr … !!! inanmadın ne yapayım sensizlikmiş senden payım Allah mısın ki tapayım sevdim seni inanmadın..!! Madem qi KuL die Yarattın Onu … Ben KuLun DeqiLim GuCenme TanRıM … !!! gozLeRiM GORmuoR ARTıq Ne oNeMi WaR. . .KaLbİm caprPmıoR aRtıq Ne GeReİ vaR... ellerim tutmuoR artıq nedeN tutsuN ki seN yHoKsUn Dİnime İmanıma Kitabıma Kuranıma Yaşlı Anam Topal Babam Dilenci AMcam Sarhoş Dedem Muslumcu Teyzem Esrarkeş Kardeşim Uzerine Yemin Ederim Seni Cok Seviyorum Her $eyi ßiLmek zorunda değiLsin Haddini ßiL yeter ! Bir PaRCa muTLuLuq Vermedin Dunyaaaa !!!!! ........ , . - . - , _ , ......... ) ` - . .> ' `( ........ / . . . .` . . Gozlerim gulmeyi coktan unuttu, ........ |. . . . . |. . .| Simdi aglamanin tam zamanidir. ......... . . . ./ . ./ Kayboldu dostlarim baska yol tuttu ........... `=( /.=` Dostlara sitemin tam zamanidir. .............`-;`.-' Bir sevgilim vardi o da el oldu ............... `)| Her anim gozumde bir damla oldu ................ || _.-'| Ellerim sasirdi sacimi yoldu .............,_|| _.,/ Sevgiye sitemin tam zamanidir .......,.....|| .' Duyulmayan sesim yele karisir ....... | | ,. ||/ Akar da gozyasim sele karisir .... ,..` | /|.,|Y, Yuregim kopar da dile karisir ..... '-...'-._..||/ FELEGE SITEMIN TAM ZAMANI ............ >_.-`Y| ................,_|| ................ || ................. || Alıntıdır . __________________