Yeni Patch de Oyundan Atma Sorunu Cozuldu Oyuna Girerken DC olan Her Turlu sorun burd
Oyun Dünyası0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Yeni Patch de Oyundan Atma Sorunu Cozuldu Oyuna Girerken DC olan Her Turlu sorun burd
-
26-09-2019, 14:04:14Oyunda olan sorun dunmgr.des dosyasının yaptığı hatamış BEYLER EVET BU KADAR UĞRAŞTIK ONCELIKLE ++++++++REP++++++++++ O KADAR EMEK HARCADIK REP VERMEYIP YARARLANANLARIN CHARI SOYULSUN xD emege saygı +++++++rep++++++++++++++ İlk olarak yapacağımız oyunu komple silip yeniden yukluyoruz. NOT: Oyun mutlaka C:MAYN GamesKaraHan'a yuklenmeli. Manuel patch icin ! Sonra oyunu Launcher den kesinlikle acmıyoruz. Oyun yuklendikten sonra direk manuel patch i kuruyoruz. Link aşağıdadır; http://bit.karahanonlineworld.com/patch/off_patch_240609.exe Şimdi yapacaklarımız şunlar; İLK OLARAK !!! Dosyanın uzantılarını gormek icin Araclar > Klasor Secenekleri > Gorunum > Bilinen dosya turleri icin uzantıları gizle > Secenekteki onay işaretini kaldırıp Tamam diyip cıkıyoruz. Konu sabitlenirse sevinirim. Kurulum tamamlanmıştır. SORU-CEVAP KISMI ! Soru 1: Oyuna giriyorum fakat video yu gectikten sonra oyundan atıyor, Ne yapabilirim? Soru 1 - Cevap 1: Oyunu buyuk ihtimalle editlenmiş veya eksik yuklenmiş. Yapacaklarınız oyunu C: ye yukleyip hic patch yapmadan manuel patch i yukleyip oyuna girmektir. Soru 1 - Cevap 2: Buyuk ihtimalle Launcher.exe dosyası bozuk calışıyordur. Yeni sağlam bir Launcher.exe dosyası bulmanız gerekli. Soru 2: KaraHan a tıklıyorum fakat Launcher.exe dosyası 5622 de kalıyor, Ne yapabilirim? Soru 2 - Cevap 1: Oyun klasorunun icinde olan Launcher.exe dosyası bozulmuş / Launcher.exe dosyası bozuk calışıyor. Yapacaklarınız sağlam, duzenli calışan bir Launcher.exe dosyasını kendi PC nizdeki dosya ile değiştirip oyuna girmektir. Soru 3: KaraHan a tıklıyorum fakat 6220 KB de duruyor, Ne yapabilirim? Soru 3 - Cevap 1: İlk olarak oyunu komple silin, yeniden yukleyin. Sonra oyuna hic girmeden 24 Haziran 2009 patch ini yukleyin. Buyuk ihtimalle sorun kalkar. Soru 4: Char ıma girdiğimde Hesabınız hala aktif. 10 Dk sonra yeniden deneyiniz gibi bir mesaj geliyor, Ne yapabilirim? Soru 4 - Cevap 1: Oyunda oynarken buyuk ihtimalle internet kesikliği olmuştur. 20 dk sonra oyuna yeniden girdiğinizde sorun cozulucektir. Ama eğer bu 45 dk yı gecerse lutfen ticket atınız. Soru 5: Oyun oynarken Launcher.exe.log diye bir hata alıyorum. Ne yapabilirim? Soru 5 - Cevap 1: Launcher.exe dosyası duzgun calışmıyor. Yapmanız gereken oyunu silip yeniden kurup hic oyuna girmeden 24 Haziran 2009 patch ni yukleyin. Buyuk ihtimalle sorun ortadan kalkar. Soru 6: Launcher.exe ye tıkladığımda Connection Failed diye bir hata alıyorum. Ne yapabilirim? Soru 6 - Cevap 1: Connection Failed = Bağlantı Başarısız demektir. Yapmanız gereken 10-30 dk arası başka bir şey ile meşgul olup yeniden girmenizdir. Buyuk ihtimalle sorun cozulur. Soru 6 - Cevap 2: Connection Failed = Bağlantı Başarısız demektir. Yapmanız gereken ADSL nin fişini cekip 6-10 sn arası bekledikten sonra yeniden takmanızdır. Buyuk ihtimalle sorun cozulur. Soru 6 - Cevap 3: Connection Failed = Bağlantı Başarısız demektir. Galiba 10-30 dk lık bir oyun ici bakım yada yeni Patch gelmesi icin oyun kapatılmıştır. Yapmanız gereken ise 10-60 dk sonra oyuna girmeyi yeniden denemenizdir. ++++++++++++++REP+++++++++++++++++++++++++++++++ EMEGE SAYGII __________________