arkadaşlar ben 7.5 kullanıyorum bu işlemi yaptım ve cok guzel oldu. 8.0 da olur mu bilmiorum eğer alttaki dosya varsa msn mesenger dosyasının icinde olacaktır. İstedediğiniz bir resmi painte farklı kaydet diyerek gıf formatına cevirin.kayıt ederken adını LVBACK koyun. bu benm koyduğum gıf resmin isim olarakta değiştirilmiş hali tıkla Progfram filesten msn mesenger dosyasının icinde LVBACK adlı bir gif dosyası var. bu dosyayı sonuna bir harf koyarak değiştrin. Ve gıf formatına cevirdiğiniz resmi msn mesenger dosyasının icine atın. MSN niz acık ise kapatın ve de sağ alt koşede msn iconundan cıkış deyin. ve yeni baştan msn nizi acın.O resm isim listenizin altında bir tema gibi duracak. İşte boyle [IMG]http://img146.**************/img146/8006/msnly1om3.gif[/IMG] Not : Resim koyu renkte olmasın adresleri gormekte zorlanabilrsiniz ve gıf yaptığınız resim hareketli olabilir. Eğer bole bişi verilmişse ozur dilerim. Aslında cok kolay ama ben anlatımını cok geniş yaptım olsun EMEĞE SAYGI Bir rep wermeniiz yeterli __________________