Klan Savaşları Hk.
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Klan Savaşları Hk.
-
26-09-2019, 14:01:07Klan savaşları hakkında acıklama: Klan Savaşları yapılırken ceşitli problemler gozlenmektedir. Bunun icin ceşitli nedenler vardır; 1. Sistem Hatası (Bug): Klan savaşaları sisteminde bug serbest değildir. Bug oluşumu oyuncularda, takım uyelerinde ve tabiki bizler icin hayal kırıklıığına ve ofkeye sebep olmaktadır. 2. Cok zor..: Sistemi kavramak cok cok zordur. Oyuncular sıklıkla sistemin bir parcasını kavrayamayıp daha sonra yanlış değerlendirmede bulunabiliyorlar. Bu da aslında (bug) hata olmamasına rağmen hata olduğunu duşunmelerine yol acıyor. 3. Ben bir Klan savaşında yer alıyorum. Ama şimdi??? : Oyuncular savaşta aktif olarak yer almazlar. Bu oyunun sonunda yapılan hesaplamada da herhangi bir rolleri yoktur bu oyuncu icin kulağa pek hoş gelen bir durum değil.. 4. Benim Klanım aktif. Ama biz kaybettik! : Klanınız aktif ve koordineli olabilir. Bunun Klan Savaşları icin net bir avantajı veya dezavantajı yoktur. 5. Saldıran klan icin Her zaman bir avantaj vardır! : Saldıran Klanın paralı askerleri daha once toplama ve koordinasyon gibi avantajları var.. 6.Dengesiz paralı asker sistemi: Paralı asker sistemi oldukca dengesiz. Az aktif veya inaktif binlerce oyuncu vardır ki, onların paralı asker işareti asla kaldırılmaz. Listenin 3. sırasındaki duruma gore saldıran klana musait binlerce oyuncu var. Aktif veya aktif olmaması fark etmiyor, ve bu durum klan liderinin ne kadar hızlı klik yapabilmesiyle bağlantılı. Daha hızlı klik yapan kazanıyor 7.Dengesiz Soğutma Sistemi : Soğutma sistemini akıllı kullanarak kendilerine saldırmayı imkansız kılarlar. Bu herhangi bir klanın kalelere saldırmasını onler, kaleler kalıcı guvenlidir. Hepimiz bu sorunları biliyor ve cozum bulmak icin calışıyor ve uzun suredir tartışıyoruz. Sonucta şimdilik klan savaşlarının tum oyuncular icin duzeltilmez olduğuna karar verdik. Cunku bu uzun bir zaman alacak zor ve riskli bir iş. Daha buyuk buglar ve sistem hataları olabilir. Mantıksal sonuc şu oldu: Mevcut sistemdeki Klan savaşlarını duzenlemeye değiştirmeye karar verdik. Zaten hangi noktalarda değişiklik yapacağımızı yukarıdaki maddelerden az cok anlamış olacaksınız. Bu duzenlemeyi adım adım her hafta duyurularla sizlerle paylaşmak istiyoruz. Her hafta paylaştığımız bu bilgilerle sizlerde yeni sistem hakkında fikir sahibi olmuş olacaksınız. Klan Savaşlarıyla ilgili duzenlemelerde bir cok guzel detay planladık. Bunları oğrenmek icin lutfen duyurularımızı takip ediniz. Battleknight Takımınız.. __________________