MetalDamage bedava mi ? Evet, MetalDamage oynamak ucretsizdir. Sadece premium hesaplar ucrete tabiidir, premium hesap almakta tamamen istege baglidir. Oyuna baslayabilmem icin herhangi bilgi/yardim kaynagi var midir ? Elbette, bunun icin forumumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir. MetalDamage Forum Ben bir Takima / Ittifak'a katilabilirmiyim ? Sizi oyuna davet eden kisinin yaris takimina katiliyorsunuz.Bu durum tabiiki oyuna etkisi yoktur, cunki oyunda Ittifak sistemi mevcut degildir. Nasil Para kazanirim ? Tamirhanede Calisarak... Tecrube nasil toplayabilirim? Tamirhanede calisarak veya deneme rauntlari surerek. Nasil Lig atlayabilirim ? Bir Lig'i atlamak icin, tecrube-puani kazanman lazim. Genel Durumda, tecrube puaninizin ne durumda oldugunu gorebilirsiniz. Ornegin orada 250/270 yaziyor, ozaman 20 tecrube puani topladiktan sonra bir Lig atliyorsunuz. Antramani veya calismayi durdurmanin bir yolu var midir ? Bunu durdurmak icin bir yol yoktur. Zamanlama planlarinizi dogru sekilde ayarlayin. Arabami nasil tamir edebilirim? Bunun en kolay yolu beklemektir. Senin Tamirci ekibin sizin arabanizla ilgileneceklerdir. Tamirci ekibiniz nekadar iyi ve Hizli calisirsa, arabaniz daha hizli yarislara hazir olacaktir. Satin aldigim Parcalari nasil kullanabilirim? Aksesuarsayfasinda satin aldiginiz Parcalari taktirabilirsiniz veya satin aldiginiz Tamirkit's leri tahsil edebilirsiniz. Arkadaslarimi nasil oyuna davet edebilirim ? Arkadaslarinizi oyunda size verilen Link ile oyuna davet edebilirsiniz. Arkadaslarinizdan birisi o Linki kullanirsa, kayid oldugunda, asagida belirtilen "Sizi kim oyuna davet etti" sizin adinizi yazarsa ozaman sizin Takim adinizin altinda yarisacaktir. Fakat bunu da unutmayin ki bazi siteler de bu tarz reklamlar hos karsilanmamaktadir. Lutfen kullanacaginiz yere dikkat edin. Birisi benim Linkime tiklarsa ne olur? Kucuk bir miktarda para ve seref alirsin. Istatistiklerde Linkine tiklayan kisilerin sayisini gorebilirsin. Hesabimi nasil silebilirim ? Menuden Ayarlar kismina tiklayarak en altta bulunan giris iznini silmek icin isaretle! kutucugunu secip silebilirsiniz. MetalDamage __________________