Farkındayım... Ne yazık ki ''seni seviyorum''diyerek pot kırdım,juri yılın en iyi cıkış yapan aşığı secti beni,sense sekiz dalda en iyi ihanetleri kaptın,tebrikler... (Kucuk İskender) Pardosusu olanlar kışı ozlerdi. Ekmeği olanlar akşamı, uykusu olanlar geceyi beklerdi... olum beni cağırıyor... (Yılmaz Guney) Aslında butun insanları sevebilirdim.Sevmeye ilk senden başlamasaydım... (Can YUCEL) Kalbin kac odalı bilmem ama bana duşe duşe tuvalet duştu... sıctın hayatıma... (Kucuk iskender) Kurtulmak icin ne yapsam, biraz daha sana batıyorum.... (Cezmi Ersoz) Ozletiyor bu cılgın sağanak seni, Sırılsıklam ozletiyor biliyor musun? (Ahmet Telli) Kendine bile bolunmeyen tek asal sayıdır yureğim- ki Yurek sadece benim sozluğume yakışır!" (Cezmi Ersoz) Cocuksun sen! Her ayrılıkta imlası bozulan... (Ahmet Telli) "Bir salakla asla tartışma.. Dışarıdan bakanlar hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir.." (Dylan Dog) İcimde biriktikce, beni yaralayan huznumun ne olduğunu biliyorum. Hissettiğim yere kadar gidememekti, benim huznum. Hep, yarı yoldan donmek... Hep, son anda vazgecmek... (Cezmi Ersoz) Her şey gecmişte kalıyor; ama hicbir şey gecmiyor... (Kahraman Tazeoğlu)
Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhları koyup "aşk" sanıyorsunuz... (W.Shakespeare) Bizim caydanlıktan dun bir cin cıktı.. Ve benden uc şey diledi. Onu unut. Onu unut. Onu unut. İlk ikisini gercekleştirdim. Ucuncusunu duşunmekteyim.. (K.İskender) Ben, yine de vazgecmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz kus, biraz sitemkÂr seviyorum artık seni... Dudaklarımı ısırıyorum artık adın gecince. Kavga falan cıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun... (Cezmi Ersoz) Herkes boyleydi aslında, herkes icindeki kotuluğun yasını paylaşacak birisini bulmuştu...
(Cezmi Ersoz)
Sindiririm seni !! Adın, kan yapan bir organ olur bedenimde.. (Kucuk İskender) Başkalarına imrenme, cok kimseler var ki senin hayatina imreniyorlar. (MEVLANA) Yuz kızartıcı bir suc değildir hırsızlık,Calınan birinin kalbiyse eğer. (Can Yucel) ''Senden'' diyordum,''Seninle'' diyordum,''Senin icin'' diyordum. Şimdi Sensizim.. Dunyanın en uzun gecesi 21 aralık değil, beni terkettiğin gecedir. Beni uzduğun, yorduğun, yıprattığın gecedir.Bir kabahat mi gercekten kendi dışında birine hayranlık beslemek? ! Gercekten kırıyorsun beni, Bir nedeni yok. Yalnızca optum. (K. İSKENDER) "Gun gelir;herkesi koşe bucak kacanları bile,hatta 'romantik' kelimesini bir suclama gibi kullananları dahi kıskıvrak yakalar AŞK!" (Mevlana) ''Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor Nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini.." (Cemal Sureya) ''Seni duşunerek akıttığım yaşlarla yıkanıyor yalnızlığım şu an... (Kucuk İskender) Hayvanlar insanlar icin yaratılmıştır" diyor İncil. Belki de o yuzden bağlıyım sana. (Kucuk İskender)
İnsan ya acılarını unutmasını, ya da kendi mezarını kazmasını bilmeli. (Balzac)
Busbutun unuttum seni eminim, Maziye karıştı şimdi yeminim, Kalbimde senin icin yok bile kinim, Bence sen de şimdi herkes gibisin (Nazım Hikmet) Emir kipiyle hazırola gecen cumleler kurmaktı niyetim sev beni demek mesela.. ''Nefret edilmeden yaşadıysam,o zaman hicbir şey yapmamışım demektir... (Kucuk İskender) Sus biter bir gun;gercek osuruverir... (Kucuk İskender) Ben surekli gokyuzune bakan terkedilmiş bir havaalanıyım... (Kucuk İskender) Sesimi verirsen bir daha gelip rahatsız etmem seni buralarda... (Kucuk İskender) İlk Goruşte Aşka İnanırım, Cunku Bilenler Bilir, İkinci Goruş Hic Olmayabilir. (Can Yucel)
Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı:Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı....
(Arif Nihat Asya) Gelecek Guzel Gunlere Gebeydi,Kurtaj Ettiler (Ozdemir Asaf) 'Senin bu kadar mutlu olmana, ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler.' (khaled hosseini) "Uzaktan sevmek daha guzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar ne kanatır. Gozlerinle gor...mediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yurumek gibidir boyle sevmek...Uzaktan sevmek en guzelidir bazen." (Elif Şafak) İcin temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmuşsun kac para? hırka, tespih, post, seccade guzel ama Tanrı kanar mı bunlara? (Omer Hayyam) Yalnızım diye uzulmuyorum .. Cunku biliyorum . Yalnız insanın ihanet edeni de olmaz .. (Necip Fazıl Kısakurek ) Aşk dediğinin boyutu değil İşlevi onemli sevgili.. Allah"ı cok sevsen ne olur ibadet etmedikden sonra sevabı yokki ! (Enic Nakie) ''Gokyuzu yesen aclığın gecmez,sen ki cok kişilikli bir yalnızlık uzmanısın... (Kucuk İskender) Fazla ciddiye almayın bu hayatı nasıl olsa icinden canlı cıkamayacaksınız !... (Kucuk iskender) ''Hicbir şeyi tamamlayamadım,bitti diyemem... (Kucuk İskender) Gonlunde olanı benden gizleme ki benim gonlumdekide ortaya cıksın.. (Mevlana) Tek kişilikmiydi ki bu şehir? Sen gidince, bomboş kaldı... (O.ASAF) Radyo oyunlarına benzer insan hayatı hep arkası yarın,arkası yarın... (Kucuk İskender) Sen.. Pardon "Siz" demeliydim.. Siz kac yuzluydunuz? Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim? (Ozdemir ASAF) Yani simdi gozLeri sana benzeyen bi kızım oLmayacak mı ? (Kahraman Tazeoğlu) Bugun kitap izledim,film okudum,yemek dinledim,muzik yedim..aklım sendeydi hicbirşeyi doğru yapamadım..şaşkınımm...evetttt... (K.İSKENDER) Ah be anne.. Taşa oturma karnın ağrır diyeceğine Aşık olma kalbin kırılır deseydin Taşlardan ayırırmıydım hic kıcımı.. (Cem Kucuk) Giden sevgilinin arkasından su dokmek lazım ama kucuk su... (K.İSKENDER) KADIN dedi ki : A sadi meğer ne kadar vefasızmışsın ! Bunca yıl gecti aradan ne bir mektup ne bir haber? ADAM dedi ki : Ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu,senin yuzunu gorme bahtiyarlığından ben mahrum iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım? (Katre-i Matem /İskender PALA)