Bağımsız oyun sektorunun en cok oyun urettiği turlerden bir tanesi olan korku oyunlarına yeni bir tanesi ekleniyor. Once Upon A Time In Roswell adını alan yeni oyunda Jump Scare mekaniğinin pek fazla bulunmayacağı belirtilirken oyunun geliştiricileri, daha cok psikolojik oğelerle oyuncularının atmosfere sokulacağını soyledi. Yeni psikolojik korku oyunu Once Upon A Time In Roswell duyuruldu 1974 yılında ABD'de gecen Once Upon A Time In Roswell, dedektiflik oğeleri de barındıracak. 2020 yılında Steam uzerinden yayınlanan ve birinci şahıs bakış acısına sahip olan oyunun acıklanan sistem gereksinimleri ise şu şekilde; MİNİMUM: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 64-bit veya daha iyisi - İşlemci: Intel i3 2125 3.30 GHz veya daha iyisi - Bellek: 4 GB RAM - Ekran Kartı: GeForce GTX 750/AMD Radeon 7790 veya daha iyisi - DirectX: Surum 11 - Depolama: 15 GB kullanılabilir alan ONERİLEN: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit - İşlemci: Intel Core i5-650 3.2GHz veya daha iyisi - Bellek: 8 GB RAM - Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970, AMD RX 480 - DirectX: Surum 11 - Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Yeni psikolojik korku oyunu Once Upon A Time In Roswell duyuruldu