arkadaşlar bugun 15 levelken oyuna girdim bir guest e girdim nueas1 diye biri girdi sadece kılıc kullanıyordu shifte (koruma) ya basınca onune gelen her şeyi olduruyordu sordum oyunu hacklemiş elimde resimleri var koruma yapmadığı zaman ise hep dmg (sarı flaş) cıkıyo ve hic kaybolmuyo oyunda nerden baksanız 7-8 kere boss kesmişizdir komander ler ise harikaydi ama tek dez avantajı sandıkları alamıyordu ama duvarlardan gecebiliyordu en iyisi ise bounty im 300 den23 bine cıktı dungeon da hic gormediğim yerlere girdim boss king i 15 saniyede olduruyordu komanderlar cok kolay gectik sadece shift e basıp duz gidiyordu tum komanderlar anında yere iniyordu iyisimi ben bunla aynı kılandayım ama guestten başka yerde yaramıyo bu işe o cok istediğim goblin kılıcınıda aldım super oldu garip 2 tane doll koyduk warts king gibi bişey yazdı cok fazla boss cıktı o gitti teker teker hepsini kesti inanmıyosanız bana buraya nasıl resim atacağımı soleyin hepsini f12 ile cektim cunku teek gunde 5 lewel atladım ha bişeydaha unuttum stage bittiğinde bir kapıya gitmeniz gerekiyo ya zaman bitmeden o kapıya giremiyo zaman bitince obur stage başlıyor tabi nueas1 de bizim stage ye geliyo neolur soyleyin nasıl resim atacağımı gosteriyim ağzınız bi karış acık kalsın __________________