1-GeRcEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...! 2-√Seni aŞmam geRek Sendenn geCmem geRek neRde Bende Seni SiLecek yuRek ? 3- GuLuşLer yaLan artık SevdaLar DµmÀn aLtı sigaramıñ uCuñda YakıCam Bu aŞkı ! Cak KİBRİTİ Gor DUMANI .! √ ayRıLık oLum gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez.. √ Deniz DeğiLki Yureğim..Ofkesini Kayalara Vursun...!!!! √ Elimde Artik Herşey Siliyorum Dunu. Lanet Ediyorum Gecmişe Yaşıyorum ßugunu. √ KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GoZuMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN... √ HicKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya Yureğinde Yada ßedeninde...Yureğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!!!.. √ ELiNi TuTtU DiYe SeVioMU SaNDiN oPTu DiE EvLeNecEK Mi SaNdiN LaN oLuM 2007 YiLiNdAyiZ SeN kızLarı AdAm Mi SandıN ¿ √ Al Han¢eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im Dônûpte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa *****Lik Søn Møda √ bîz áskì yûrêktèñ yãsãrîz sèñíñ gìbí sàtmáyîz GUZELIM. Kèñdíñì sÂttìgíñ àdámLãríñ KÃÑ ' î kãC kúrùs ! √ Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK √ KimSe Beni Sevmiyør Cunku , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Cunku hepSi aYnıLar .. √ kIzILã bøµãñmIS kóhÑê ßédèñLérdE . fîRÂrî ãLdãtIsLãrIñ îÑtikáM bãkIsLãrIndá µãSıµøruM SÈÑî √ Benim KraL oldum yerde kimse DevLet Kuramaz..Benim DevLet Olduum Yerde Kimse KraL olamaz... √ a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.! √ Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi cekiyOruz...Hayellerinden değiL,KendileriNden VazgecenLere AcıyOruz! √ Beterin beteri vardır.Iyilik et,sana kÂrdır .! ButuN dunya senin ølsa unutma yerin mezardır ! √ AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GoRDuM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GoRuRSuN ... √ YıLDıZ BiR GoKTe GuZeL BiR aYYuKTa, Ay BiR YıLDıZLa GuZeL BiRdE BaYRaKTa...' √ Unuttum DeMek ßìLe HàtıRLaMaKtıR. Duygular saf, aynı safta; her gun ayrı sayfa Cevirip elini cekmek ister farklı payla aynı payda Biten her gunun ardından aynısı yaşanır mı yeni batan guneş bize ne getirir bilmem Gun oldu gunlerım soldu benı bıraktıgın an benım ıcın zamn doldu muTLuLuqa aCTm qoSLéRimi iSTéSénDé ayRıLıq kaPanmz qosLéRm YanLızLıq Bir BéBéq wé qunDén quné BuyuyCééq.. qozLéRiné BakTqm an RuyaDYm Bén aDéTa SénSz kaLmaq HaRam Bana qoTR Béni uzqLaRa T€k q£nc ßu riTmLeri sN s£c kuLaq zaRna f£LC ߣynm£ y£rLş h£y k£$ ckaßiLr 3 qun£ Le$ fLcaTa £lnd£ had£ kLpl£ri d£$$!.. koLpa qnCLiq yhaPmaYn PhicLiq haDi doN aRtq éCéL qlméDén Séni SéwiOrm Diéné inanama yoL wéR...Béni én Son BıraqP qiDénDé Béni HéR$éyDén Coq SéwéRDi ``Bo$wéR`` DéRTLéRmLé Ba$Ba$aYm HaRBi yaLnız.m yaRDm éLini uzaTn néOLuR yaRdm aLLah.m Sana BakaRaq Seni SewiOr.m Dedm Ben qizLiCé HayaT ChOq BaSSiTTir BasiT deqiLSe BaS-iTTiR oDa oLmaSSa HaSSqT*r YinéDé Sén Du$n Béni BRaqma waRSn oLsn yaLan a$qnı Hicé Sayma HayaLLéR.m RuyaLaRmDa DuaLaRmDa Sana Bé anLa Sana Bé anLa yaaR !... Senn HayinCé wéDanDan SonRa Bén ChoqTan wéDa éTTm a$qLaRa Né oLRSa oLSn BiRTaném SénSz ya$amaYa aLı$Cam Ba$qa BR$e DmiOrm YoLn aCq oLsn Bnm qiBi SéwNi iNanaıOrm BLrSun BLamSSan Yiné ScLu Sén oLrSn CékéRSn Bi kuRSn ozmn KuRTuLurSn Bén mahKumm KaRanLıqTa haSRéTnLé Séwi$méYé kaBuLLén aRTq kaLbm Bz ayRıLDq qiDi$n ZamanSz BéqLémém anLamSz ßéLki akLım ßir dénizdi ßén ßouLdum.. qittim dié yuzunuz quLmésin warLıım yétér huzursuzLua SéNDéN FaRKLı TéNLéR...Né KadarDa SéN' Lér? Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! SeN ßeniM iciN deNkLemini kuRamadığıM ßiR propLemsiNn hedefin ßensem her atı$ın karawana ..!! καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм… ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм… кOІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа… оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qoЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк… вuquиIєЯdє γєиі новім ѕєиі ϋzмєк кєиdіиі вuиа аIışтıЯ zоЯuм аЯтıк… ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ… υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ goиdєЯміŞsіи…віЯ Đuşuи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи Đuиγаγа иєfЯєтіиі кυѕмак мı γаda ѕєѕіиі кıѕıр ѕυѕмак мı Şімdi кєиdiиє віЯ γоІ ѕєς γаda вυ důиγаdаи ωаzgєς…! ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ… єℓєşтιямє вєηι,вєğєη∂ιуѕєη тαк∂ιя єт…нσşυηα gιтмιуσямυуυм кαƒαηα тαкмα ѕιктιя єт… nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak…!!! duηuη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη cαℓιşιη кαяdєşιм gєяι dυямαуιη уαℓαηdα вєηιм dσğяυdα вєηιм вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα… Herzaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun…. bırakıp giden bir gun donmek ister !! bırak donsun ne kaybettiğini gorsun… “Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Donsende Boş…Sen Bende Bittin Artık Omrunce Sevsende Boş… “ Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım…! Gercek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin…. Gideceğin yere beni de gotur sewgili sorana başımın belası dersin!!! Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan…Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Cabuk Unutursan… Yerin kulağı var..benimde kulağım var…. ben yer miyim hayır yemeeem!!! Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Soyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Icin Git.. Vazgececeksinki Vazgecilmez Olasın YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. …bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak… ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hic bir değerim yokmuş…ağırıma gitti sevdiğim,beni hic tanımamışsın.. Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem.. Vay be ! İcimizdeki cocuk da gayrı meşru cıktı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя…вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя…. ‘ Sevdamı €n Cok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık…Sustum..Oysa Anlatacak Ne Cok Şey Wardı..! ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı İnanmıyorum İnsanların Suslu Laflarına…Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!! кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уu¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уu¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя… ‘ Goremezler… İzin Wermessem Uzemezler… Cozemezler… Benim Bir Duşum War ki Asla Bilemezler…!!! Vazgeciyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!!…. olması gereken şeylerin adını iyilik koymuşlar.. ben ne delikanlılar gordum gul gul oldmm.... bi anlamalık ''ZeKaN'' var!!!!! Laf oLsun die konuşmuorum,konuşuorum Laf oLuyo...!!! sen ŞeRef...Z kelimesinin anlamını bilir misin? yoksa bilmediğin icin mi ŞEREFF...ZSİNN... kapılma ruzgarıma nezle olursun.. Bana Darbe Atanı,Ben Harbe Sokarım..!!! BugunLerde yeni hobim seni usmekkendini buna aLıştır zorum artıqqq...!!!! Adı VicDaNsIz gerisini sorma.... SeNi sEfİoRuM sOzLErİ hEr ŞeR..zİn AğZıNa SaKıZ OLmUş.... Kendini KRAL beni ise bi HİC sanarsın,aslında ALİS HARİKALR DİYARINDASINNNN ----------ğın universitesi olsaydı,seni kesin dekan yaparlardıı... kıyamet mail atmış...bu gece hep beraber kopalım diee... ''AŞK'' bir yarıştı,ODUL ise sen..o yarışı kaybettim cunku olamasdı,sen başkasını SEVERKEN... hayatta herşeyden vazgectim buna sen de dahilsinn.... Bircok kopek gordm...ama kopkleşn insanlarn bilmecesini hala cozememişimdir... Hepte defolular buluo beni...yan sanayi deil...orjinal AŞK arıorum... Ne tuhaf deil mi?icimi acıtanda sen...acımı dindirecek olan da... beni kaybedersen bir daha bulamssın,o ac gozlu kalbine rahat batmasın...!!!! Şımarıqım,uysalım,isteyince Laf koyarım ama cok hassas ve alınganım cozemessin beni ben zor olanlardanım....!!!!!!!!!! Eskileri siLdim ama kırmızı oLunca izi kalıoo... Aşk bakmaktan ibaret olsaydı....okzler trene aşık olurdu.. seni hic unutmadım inanır mısın??yediğim salatada bile arar oldum...bi hıyarn eksikliği bu kadar mı belli olurr!!! yureim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..cok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem... bensizlik ole koysun ki sol yanına..bana gelmek iste ama yuzun olmasın... Allah'ım yaqmur yaqdır yeryuzunde pisliqq coqqq... BaZeŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmMN DuNDe SeN ßuGuNDe SeN YaRıNDa SeN UMuTTa SeN HaYaLDe SeN ACıMDa SeN GuNuMDe SeN GeCeMDe SeN İCiMDe SeN DıŞıMDa SeN SeN... oLuM CeZa DeĞiL ßaNa Bu CaNDa SeN oLMeDiKCe..!!! - ßen ßir oMuR ßoYu HeR aKSam HeP aYNı KaPıDan HerGun ßiRaZ DaHa HerGun YoRGun ßiRaZ DaHa YaŞLı GeLeCeĞiNi ßiLe ßiLe YiNe SeNi oZLeRDim... SeN DuŞLeRimDe GoRDuĞum,SeN iCimDe Kii KoRDuĞum,CoZmeLeRe DoYaMaM,SeVmeLeRe KıYaMaM SeNi ßeN ,KıYaMeTim oLSaN ßiLe..!!! aŞK en GuZeL YaLaN VaZGeCTim aRTıK ßu SaVaŞTan....!!!!! ßiR Gun aNLaYaCaKSıN NeDeN SeSSiZCe GiTTiĞiMi SeNDeN VaZGeCMeK uĞRuNa NaSıL ßiR SaVaŞ VeRDiĞiMi..!!!! MuTLu Aşk YoKTuR,SeVeNLeR aTeŞe YuRuR ßiLe ßiLe..ßiR DiLeK TuT ßaRi ßeNim iCin SaDeCe HuZuR DiLe... aŞK iCin oLmeLi,aŞK o ZaMaN aşK..!!! KaLLeŞ DoSTum oLmaKTanSa,DeLiKanLı DuŞMaNım oLSun..!!! SaßıR SuSKuNLuK DeĞiL...iŞiTiLmeYeN ßiR FeRYaTTıR.... KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeCMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!! SeN aRTıK MaSaLLaRDa SeN aRTıK aNıLaRDa YaNLıZCa ŞaRKıLaRDa KaLDın...!! ßen nerde YanLış Yaptım seviyorsundur sandım ßir damLa sevgi icin sana yaLvardım yakardım OLMADI.... oLMaZ ßiLiYoRuM aRTıK SeVeMeYiZ eSKiSi Gißi...... aRTıK ßen VaZGeCTim YaNLıZLıĞı SeCTim...HeRŞeY ßiTTi aNLaSaNa DoKuNMa ßaNa....!!!! - DaNGeR -->> YaKLaŞMa KaLPLeRDe SoN YaNGıNıZ,iKi YaRaLıYıZ,ŞiMDi aYRıYıZ ßiZ SeNiNLe,MaSuM GuNaHSıZ...ßaŞKaSıNDa SuRGuN aŞKıMıZ...!!!! ----->>> HuZuR iSTiYoRumm....!!! ----->>> MuTLu OLmaK iSTiYoRumm...!!!! ----->>> YoK oLmaK iSTiYoRumm...!!! ßeN KeNDiMi ßiLDim BiLeLi ßiR SaNa aŞıK Sana DeLi SeNiNLe aCTıM ßu GoZLeRi SeNiNLe KaPaRıM aNCak...!!! aŞk ßi HaSTaLıK SaNKii...!!! GozLerimi KapaTSam YuZunu Gorur muyum? GunduzLeri UzaTsam GeceLer ßiR KoRDuğumm..... - ŞeYTan mıSın meLek misin?Sanki ßenden YurekLi misin? - £ski Foto ' Lar qißisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn...! ...AS! MELEK... - S€vm€y€ €ngel değ!L m€saf€L€r.. G€c!c! ßu ayrıLık.... ß!r ruya Farz€t.. Sonunda Zaf€r ß!z!m oLacak Saßr€T..!!! ß!z! ß!zd€n ßa$ka K!ms€ !Lg!l€nd!rm€z...!! K!ms€de ß!z!mL€ !lg!l€nm€s!n..!! g€r€km€z...!! GoZLeR Ne RenK oLuRSa oLSun GoZYaŞLaRı HeP aYNı RenKTiR... GozL€r!m! KapaTSam YuZunu Gorur muyum? GunduzL€r! UzaTsam G€c€L€r ß!R KoRDuğumm..... Ya H€R$€Y!!mm ..!! Ya H!!C!!mm ..!! SoRma DunYa N€ ß!C!!mm..!!! ß!R KoRDuğumm K! !C!mmm ...!! CoZDuKC€ DoLaNıYoR ...!!! ߀n aŞKı YanLıZ YaKı$Tı iCin S€V€Rimm .. !! ßuTun oZL€DiKL€R!im ߀ND€n aYRı YaŞıYoR....!!!! KØrkma KaLß!m GeCeR aCıSı !LK D€Famı a$ıK ØLdun Sen ...!! VaR mı aŞKın ßenLe KavgaSı SanK! !LKez aĞLıYoRsun Sen ..!! - mukemmeL deqiLim ama FarkLıyımm ßi kıZım oLana kadaR €n iyiSi ßenim Sen KraLSan ßen NeYim aŞkına KoLe miYim ...!!! DaHa Ne iSTiYoSun Kapında mı oLeyim ...!!! Yarabbim....Daral Has Come To Meeee..... Bu alana izinsiz ilan yapıştırmak yasaktır.. Bıraksın peşimizi, kendi yureğinin kabuğunda yaşayanlar aklım bu $éhir kadar karı$ık !.By DemiR.!: Otopsisi yapıLdı bu aşkın !! aŞk Bitmiş .. Konu Kapansın !! Gozumden Akan YaşLar Değerimi BiLmeyen ********Lere SadaKam oLsun ..! Şişthhh guclu bir adamsın sen... Eğilme duşlerime... DEĞMEYECEK BİRİ icin..gurur yere serilir mi? Melekler duymuyor sesimi.. KaranLık işte Gecici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM.... Kalbimin Yarısını,Guluşumu,Guneşimi Alıp goturdu Şimdi Geriye Kalan Yarım Bir Kalp Ağlayan İki Goz Ve KaranLıkLar ..! Yaşıyor Ama Uzaktaysam Senden Bilki Seni Hic Unutmadım ! Olum Değilse Bizi Ayıran Yazık Olmuş Hata Yapmışız .. Ben Seninle Karşılaşacağımı Bilseydim başka turlu Yetiştirirdim Kendimi ... Şimdi oyle garip bir haldeyimki.. Kimse cozemiyor bu halimi. Susuyorum, catışma oluyor. Oysa sdece susarak ozluyorum seni.. Zor.. gecmişi unutmak cok zor..beLLi bir şey oLmayacağı ne sen boşuna soru sor..ne de kalbini yor BirbiriNe sırTını dnmuş iki yurek.. sen ve ben nefretmiymiş icini karartan kıskanclıkmıymıs gozunu karartan..Bana karşı kininmiymiş ansızın seni benden alan.. Artık senin gibi ********lere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok! Değişken bir dunyada, ben sabit kalıyorum. Herkes başka başka severken, ben yine seni seviyorum... Ne Kanuni ne de Fatihim..Ama isTediğim kalbi fetheder ele gecirmesini biLirim..! RoL değişimi yaptık sanırım..TerkeDen ben peşimden koşan sen.. Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Cunku ben Normalim onLar AnormaL .! Zifirî karanlık icinde, fikrim, aydınlık,Yaşantım, en hoş aydınlık icinde, karanlık! An gelir insan gulerken ağlarmış. Gozyaşları sel olup kalbine akarmış... biz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru coğu kez.. Goz mu değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes.. Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte oLe sewmiştm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin, Gec Fark ettim... Aşkmı Dedin Bana Sacmaladın Seni Seviyorum Diyene İnanma Yol Ver Beni En Son Bırakıpta Gidende Beni Herşeyden Cok SEverdi Boşver Hayat Yollardan Cizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Sececeksin ! Secdiğin Yolda oLum oLsa biLe seLam Verip Gececeksin ! Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..! YıLLardr icimde 1 cocuk ağLar İşte hep bu yuzden ısLak gozLerim ..Sende cekip gitme dayanamam yar,Ole Taş değilim sandığın kdr.. Ne yalan sozler nede boş sevdaların kızıyız seviorum dediğimde tapmayı gulerken ağlamayı can yakanların canını almayı oğretti hayat.. Biz aşkı iki opucuk sananlardan değiliz sevdiğimiz icin dunyaları yakanlardanız koşkten konaktan değil isyankar sokaklardan geldik tek elde 2 gul tutmayız sevdiğimize ihanet gibi bir ŞEREFSİZLİKLE sırtından vurmayız ! Biz Biz Olduqumuz Icin SeviLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama icimiz rahat MutLuyuz ! Cunku Bu yaşımıza kadar Hic Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Tac taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.! MusLumcuyuz JiLet Atarız BayrampaşaLıyız Can Yakarız aLem DedikLeri Buysa oLumune İsyankarıZ ..! Biri Gider Biri Gelir Hayat Hep boyLedir Vedalar Koysada Bazen Gitmek Gerekir MeseLe Beklemek,ozLemektir ..Belki Ben yanıLdım Sonum DepresiFtiR ! Sevgiyi gostereceksin benim gibi Soylemek yetmez Gozlerinde olacak soylemek yetmez.Sevgi herşeydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksin benim gibi ama buna senin yureğin yetmez ! Sensizliğin acısını sen nerden bileceksinki sen hic sensiz kalmadınki Bir destan yazar gibi gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice..! Değişken bir dunyada, ben sabit kalıyorum. Herkes başka başka severken, ben yine seni seviyorum... Eyy yar..'BAna senden,sana benden başka herkes yapancı,herkes el.... 'nefess aLma efess aL' Hep derdim ya son sevdiğimsin diye… Son sevdiğim değil… Son “Seviyorum” dediğim oldun.. ßana Hava Atıcan Die Kendini Kasma Damarındaki kanın ßiLe ßana HasTa ! Şimdi Gitsem KoymazKi..KaLsaM Neye YararKi.. Sana AşK HiC YaKıŞmaDı..ßen YaKıştıRaMamKi..!! BirdeN GeLeN BiR HeYeCaNdI..SoNu oLmAyAn bİr mAsAlDı..aLıŞkAnLıK YaPtI BıRaKmAdI..SoNrA YoK oLdU SızLaDı cAnI... Hafızam Cok KuvvetLi gLiba UNUTAMIYORUM .. Goz goze gelme gozlerimle, o gozler bana bir şeyler soyluyor. Bakışlarını kacırsanda benden, o gozler beni sevdiğini soyluyor.. Sevilmek icin illa guzel mi olmalı? Cirkinin gonlu guzele duşmez mi? Ağlamak icin illa yaşmı akmalı gozler gulerken kalp ağlamaz mı? Gulu koparmak icin illa dalından mı koparmalı? Gonca dalında solmaz mı? Oldurmek icin illa silah mı olmalı gozler silah bakışlar kurşun olmaz mı? Aşığım ek iş olarak da oğrencilik yapıyorum Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et ! cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir.. Kahretmişim hayatıma her gece iciyorum Sevilmeden sevmenin cezasını cekiyorum . ! Sussun istiyorum şu koca kalabalık...Konuşmasın,gelmesin,gitmesinler yanıma.İhtiyacım yok cunku yeni bir hatıraya.. Aşk NasıL İki kişiLik.. Goz goRe goRe deLiLik..Hani Hayat MuşteRekti Uzuntu neden Tek KişiLik...! Her haLinLe biRTanemdin GozumDen duştun..ZaTen hic Benim oLmadın..Hatta oDunctun ! Duşlerimde Puslu Bir İntikam Bileklerimde Bayat Bir İntihar..Oysa Olunecek Bişey yokmuş Sen Gidince Yaşanacak Bişey Olmadıgı kadar..! sen Hic korkma Yarın Senin Ynında YenideN k0ş Yollarda.. °●..єѕ тυт ωєн..●° (((ACITIY0RrrrRrrrR))) [●..!gσтт нαLт мiiя Diiє αυgєη zυ!..●] (((ALLAH GOZLERIMI KAPALI TUTUY0R))) "_н α ѕ я є т i к α η D ι я_" Kalp kalbe karşı derler sende uzuldun mu Ay bile ceker gider geceyi hic duşundun mu.. ♂ + ♀ = ♥ BUDA Bİ ONCEKİ KONUMUN NİCKLERİ .. Ne Unutacak Kadar Nefret Ettim .. Nede Hatırlıcak Kdr Cok Sevdim .. KaN ve AteŞ Kufredyor Tum Masallra Yas TutuYor MeLKLeR KaranlığıMıza Ve Nasırlaşmış YureğinLe Sen Aciz Dunya...! Beni kaybedersen bi daa asLa ßuLamassin o ac Gozlu kaLbine Rahat batmasin ! Canım ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? KuzuLar Icin Aglayan Kurtlarda vardır Hayatta ...!!! kendine fazla guvenme ... kendini fazla beğenme ... yıkılırsın gunun birinde ... Siz hic makyajsız palyaco gordunuz mu? ben her gece aynada goruyorum ..! Olunce Ozler miyim seni Sen Oldurdun Beni Ama Ben Hala Ozluyorum Seni.. Nefesin Kadar Yakın Olsamda Ben Sana..Yıldızlar Kadar Uzak Oldun Sen Bana .. Olen Bendim Gidense Sendin ! ßir CıLgın Gibi Şimdi Hayatım..Ne Svgim Kaldı ..Nede Gozyaşlarım ! GozLerimdeki Acıyı Cekme Kanına Ruh'un GuLusumun HayaLiyLe DoLsun.. Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gozlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sozun Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda... sna canımdan can werdim daha ne yapacaktım! Başarılar Gelir Gecer, Asaletin ßize Yeter Aslanım ! ßu Gencliğim Harßì Yaralı Nitekim .. Elini SON Defa Yanağıma Koy, İstemiyorsan Giderim.. ELbette beni sonsuza deK sevmek zorunda deiLdin !! Sahibin deiLdim sadece sewgiLindim .. DertLerLe YaŞamak HayLi Yorucu KaderLe Oturup Zarmı SaLLasam.. KaderimSe Cekerim Cilemse Guler Gecerim ..! SaNa oLaN GuveniM SonsuZ EğeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ Dunyanın 1000 kahrını cektim Sensizlik Bana Gore Değil Asla Durmadı Gozyaşım Bak Birtanem Gel Başını Omsuma Yasla ! Sonların Başladığı Yerden Başlangıcların Son Bulduğu Yere Gidiyorum ( ¹7 ) Isteyen DeğiştrebiLir Kafasına Gore .. OdaMıN HayaLetisin,SessizLiqine A$ıqıMM ... Soz Bíttí // Kac yaLancı yaz gecirdi buz kesti gonLum ! DoN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DoN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN .. ßasitLer İftira EdeR ! / AcizLer Şikayet EdeR.! / AsiLLer De İdare EdeR..! Bir GozLerim Vardı GozyaŞım KaLdı.. Son İLacım Vrdı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yureğimde Acısı KaLdı.. Hayatın ayağına getirdiği Tum fırsatları değerlendir..Cunku ikinci bir fırsat icinn sen hayatın ayağına gider ve boş donersin! WeLcome To Darkness Life! Daha boyun 1 karış...peşimde dolaşacağına otur dersne calış..! SessiZ Bir urperiş HaLindeyim..Kimsesiz ve yanLızz Biryerlerdeyim GozLerin beni kalabalıkta aramasın!! BiLki insanLarın olmadığı bir yerdeym!! ben yokum ve yanlızlığa tokum gozlerim kapanırken hisset ruhumun yolunda yolcuyum.. Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin GeLince Hesap Vereceksiniz !! Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere Isyan Edemem Artık Sevgini Kıymet ßilene ver ! Ne Zor OL KırıL Nede Yumuşak oL EziL.. Bende Emanetti Sevdan Bir Armağan KabuL Ettim Ama İstedin Geri verdim.. ßiliyorum Senin Niyetin Benden Uzak KaLmak Yakıştımı Be GuLum.. Bizi Boyle Arkadan VurmaK ! Masum Bir Gunahsa Yaşadığım Gururumdan Susarım ..! Bu Ne Bitmez AyrıLık Bu Ne Bitmez OzLem .. BU DUNYAYA NASIL KAZIK CAKILIRMIŞ HERKESE GOSTERECEM... ! İşte Benim En Sevdiğim Yazıyı Paylaşayım Hayranım sana sabrına Sakince karşımda durup meydan okuyan o tavrına .. Varlığına ... Biliyorum kurtarırsın beni sen herşyden Aşığım Senin aşkına .. Tum UmitLeriM SendeYDi..! // Her Zaman BoyLe OLmam Bence FaydaLan Bu DurumDaN [.....] ! ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Cok gordum ..ßen oyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gomdum.. sen kararlı ol, kararında arkanda olacak birileri hep olacaktır buna da guven... değil guneşin battığı ufuk cehenneme kadar seninleyim... Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sonu!! OzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CumLeLerime,Kirpik UcLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Goz BebekLerime Cocuğun Gibi BakabiLeceğine Soz Vereceksen Burlarada Senden Cok Bir Gorsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Duşunsen Anlarsın !! Hic sevmedim, bu kadar sevgilim...Ne gecem var, ne gunduzum ! Şarkılarda matemi var, Yarım kalan Oykumuzun ! ♀● Yanmakta guzeldir bazen...Yakan değerliyse ! Yok olup gitmek vardı şimdi... yanımda huznumle cok uzaklara ... SİLEMİOSAN , KARALA! / Чοк οŁυρ gįτмєк іsτіояυм кımınĿε dans εττıqınıze dıккaτ εdın ; coк кısının τopuqu кırıĿdı...[ √ ] Kac Defa Attırdın Ki kaLbimi ?Bir Defada Durdurasın !! İster Susar AyrıLık KonusmasıNı DinLersin..İster HayKırır AyrıLığa 1 Kez oLsn isYan edersN .. ßendeKi aŞklar Pc kapanınca biteR ! ηє zαмαη gozℓєяιηιη ιcιηє вαкѕαм ; вιℓιуσяυм ιкιмιzι∂є αşαя , σ кαρıηιη αякαѕıη∂αкι мαѕαℓ....! Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol, iyiler sayiyor yerinde kotuler aliyor hep yol…! Cıtıpıtı olgun olmuşsun,icini dışına vurmuşsun.DIŞINI SUSLER,İCİNİ TAKMAS OLMUŞSUN!... __________________